Pocity po rozvode

9. nov 2024

Aké ste mali pocity po rozvode? U nás to bolo rýchle 4 mesiace odkedy muž odišiel až kým neprebehol rozvod. Ostala som sama s dvoma malými deťmi, on žije so svojou už teraz priateľkou. Celý čas som sa snažila,aby si to rozmyslel a ostal s nami. Nemali sme zlé manželstvo, hádky narodením detí boli asi jediný problém a aj tie boli väčšinou spojené s chodom domácnosti. No do toho prišla milenka a on stratil hlavu úplne, zamiloval sa až po uši. Myslela som ,že rozvod bude to najhoršie riešenie pre nás všetkých. Ale prešiel týždeň a ja sa cítim po dlhej dobe opäť šťastná, usmiatá, mám kopec energie a vrátilo sa pozitívne myslenie. Jediné,čo má už trápi je, že viem, že pre deti to ťažké je a aj bude a to ma neskutočne mrzí,lebo toto som pre ne nikdy nechcela. Je normálne ,že mám takéto pocity? Nemala by som byť zdrtená z toho celého?

stellarstar
9. nov 2024

Buď rada že si na tom dobre

autor
9. nov 2024

@stellarstar Som za to rada,len ma to dosť prekvapilo. Akoby zo dňa na deň zo mňa všetko opadlo.

lindusss2016
9. nov 2024

Este mozu prist aj ine myslienky a pocity 🤷 No kiez by nie. Ja som po rozvode rok. Odstahovala som sa od exmanzela pred rokom a pol, ale este mi veru vselico bezi hlavou.

autor
9. nov 2024

@lindusss2016 Hlavou mi beží všetko možné. Aj na neho ešte denne myslím. Aj na to, čo tam robia deti ,keď tam sú a že mi chýba pri rôznych aktivitách ,ktoré sme spolu robili. Ale už pritom nie som smutná ani nemám žiadne negatívne myšlienky ako predtým.

moony99
9. nov 2024

Je to v poriadku,svet sa netočí len okolo jedného jediného chlapa . Máš detičky, čaká Ťa s nimi veľa krásnych chvíľ,správ si radosť aj sama pre seba a nevracaj sa k minulosti.On si vybral,viac by ma nezaujímal.Ziješ len raz,a taký chlap nestojí za to ,aby si mu venovala svoj drahocenný čas .

lindusss2016
9. nov 2024

Tak to je fajn, drzim palce, nech to cele prekonas s lahkostou.

tamky123
9. nov 2024

Normalne sa desim, ked citam, ze jediný problém boli hádky kvoli deťom a domácnosti a potom si našiel milenku a zamiloval sa. To co je toto? Naozaj ste nemali ine problémy? Ani v intímnej oblasti? Staráš sa o seba? Chodil domov k veselej žene alebo k hystérke, nervacke atd.? Trávili ste spolu čas mimo domova? Ake stare su deti, aky vztah ma s nimi, ked ich dokázal “opustiť”? Mam milión otázok, ked citam, ze mali sme dobre manželstvo ale jednoducho sa zamiloval. Nechce sa mi tomu veriť.

araavdva
9. nov 2024

Ja som si po rozvode úplne vydýchla. Vedela SIM že ma čaká náročné obdobie kedy bude na všetko sama ale padlo zo mňa nieco a ja som sa cítila úplne ľahšia a v podstate spokojnejšia.

autor
9. nov 2024

@tamky123 Máme malé deti 1r a 2 a pol roka. Intímny život bol bez problémov, o seba sa starám. Času na nás bolo oveľa menej, spánku bolo tiež nedostatok a samozrejme občas som bola aj nervózna. Každý večer sme trávili spolu rozhovormi, filmom, vínom... Chodili sme na výlety, hrali sa s deťmi. Nemali sme už toľko aktivít ako predtým, bol to stereotyp a asi to úplne nezvládol.

autor
9. nov 2024

@araavdva Tiež mám taký pocit. Viem ,že toho bude veľa ,ale už nemám očakávania ,že sa môže niečo zmeniť, že mi niekto pomôže atď... Možno preto sa cítim lepšie ,lebo už viem ,že je to len na mne.

tamky123
10. nov 2024

Je mi z toho zle, pretože takto fungujeme aj my a nechcem si to ani len predstaviť, že raz pride s tym, že on sa zamiloval. Máme deti 8 mesiacov a 7 rokov, tiez sa vela rozprávame, chodime na výlety, keď sa dá, budujeme spolu budúcnosť aj pre naše deti, intímna oblasť klape a vyzerám celkom dobre, takže človek už môže robiť fakt všetko, aj tak sa všetko môže dodrbať. Hnusný svet a zlí ľudia. Chlap si radšej ujde k milenke, ako by mal riešiť starosti, ktoré si sám urobil. Tie deti si si s prstom nespravila. Sú veľmi maličké. V živote by som ho nechcela naspäť a buď rada, že je preč. Chlap, pre ktorého je 🔶 dôležitejšia ako malé detičky, ktoré ho nesmierne potrebujú a potrebuju aby rodičia boli spolu a ľúbili sa, tak taky chlap nestojí ani za jednu slzu či smútok. Nech sa mu to všetko vráti.

draculla
10. nov 2024

Presne ako moj pripad, mne padol kamen zo srdca rozvodom. Ja aj chalani (10a16 rokov) stastni a spokojni.

vilma7
10. nov 2024

Tak to je otec roka...ty vole, také zlaté malé poklady opustiť. Toto.nikdy nepochopím a je super, ze to zvládaš ako zvládaš...klobúk dolu. Môj manžel by za deti asi aj dýchal.

cdt
10. nov 2024

Caka ma to iste a je mi strasne. Neustale pocity uzkosti, smutku. Skutocne sa ti po "rozvode" (formalitach) ulavilo? Kedy si zistila, ze je tam niekto treti? Dakujem za odpoved🙏

autor
10. nov 2024

@tamky123 Možno kríza stredného veku. Našiel si babu o 10 rokov mladšiu, bezdetnú. A zamiloval sa až po uši ,nejde mu len o sex. On sa fakt zamiloval ako pubertiak. 🤷

autor
10. nov 2024

@cdt Veľmi sa mi uľavilo. Možno niekde v podvedomí som aj vedela ,že to takto bude lepšie ,ale kôli deťom som si to nechcela pripustiť. Myslím na neho denne aj na to čo robí atď. Z hlavy ho asi tak skoro nedostanem. Ale už kôli tomu neplačem, nemám úzkosti, po dlhej dobe sa cítim taká voľná,slobodná a každú chvíľku sa pristihnem ,že mám úsmev na tvári. Už mu neprajem zle ,ale chcem aby bol v živote šťastný a ja som došla do bodu ,že tiež viem že raz budem šťastná. Občas mám aj horšiu náladu a horšie myšlienky,ale oveľa menej. A prišla som na to asi mesiac dozadu ,že niekoho má. Keď mi to povedala známa ,čo ich videla spolu. Už potom nezapieral.

liliana8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cdt
10. nov 2024

Autorka, musis byt silna zena a velmi ta obdivujem, zelam ti skutocne uprimne, aby si tuto silu a usmev na tvari mala uz navzdy. Obdivujem, ze si to takto dokazala spracovat, prijat, viem, ako boli ta zrada aj sklamanie a to nemam deticky... o to tazsie to cele pre teba musi byt. Bud na seba hrda, mas na co.

patus_u
12. nov 2024

Držim palce 😁 tiež som si tým prešla a nič čo citiš není zle o to lepšie keď tam je uľava 😁 keď ti prídu myšlienky na neho skús myslieť na seba akú budúcnosť chceš čo chceš pre seba , čo pre deti , akého partnera by si chcela. Ak ťa napádajú myšlienky že s dvoma malými deťmi musíš ostať sama tak nie. Je plno mužov ktorých deti nevadia začni randiť keď maš stráženie pre detičky. Mne randenie pomohlo prísť na iné myšlienky a cítiť sa ako žena . Neostávaj len mamou . Ja mám dve deti a po rozvode som si našla alebo našiel si ma on slobodný mládenec rok spolu bývame a deti ho prijali ako môjho partnera a som šťastná že mám po boku muža ktorý ma rad mňa aj moje deti berie ich ako svoje rozmaznáva a mňa aj deti ale vie byť aj prísny keď si neplnia povinnosti. A čo sa týka ex manžela tak keď som sa ja dala na prvé miesto a začala som si vážiť seba svoj čas on to vycíti muž pozna kedy žena je zlomená alebo keď je pohode. Ťa komunikácia a j nás vzťah je iný mame cieľ naše deti aby boli v pohode a mame kamarátsky vzťah ako sme si nastavili tento cieľ blaho našich detí. Takže exmanzel prišiel o rodinu ale jemu sloboda vyhovuje a je šťastný a ja som štastna s partnerom ktorý chce rodinu a aj sa o ňu stará má aj lepší vzťah s deťmi ako ich bio otec. Držím palce rozvod není koniec môže to byť začiatok niečoho pekného

margotka17
18. nov 2024

Klobúk dole dievča zlaté, že si sa nezrutila, že neplačes 24 hodín denne a zvládaš okolo detí všetko. Čo je toto za otca, keď nechá maličké detičky a odíde k milenke? Hmmm, len rozmýšľam, čo bude ďalej, ak sa znova zaľúbi do ďalšej milenky??? Hej, pojde ďalej, veď čo? Tebe držím palceky 👍

hanaxxx
18. nov 2024

Tak potom, ako som si precitala, aky stav bol u vas doma, cudujem sa, ze moj muz este neodisiel. Tvoj muz musi byt (prepac) riadny idiot. Asi az po narodeni deti zistil, ze taky (rodinny) zivot mu nevyhovuje, inak si neviem predstavit, preco by odchadzal z v podstate bezproblemoveho manzelstva. Nezodpovedny chudak. Nechat 2 male deti, lebo on sa zalubil. V podstate mozes byt stastna, ze si sa ho zbavila a mas sancu najst si niekoho, kto to ma v hlave a srdci v poriadku.

liliana8
18. nov 2024

Aj u nas zial velmi podobne. Napis mi, ak sa chces o tom porozpravat❤️

lentilka78
18. nov 2024

Veľmi veľmi ti držím palce, aby si všetko zvládla. Máš môj veľký obdiv, že si sa z toho nezlozila. Máš pre koho žiť, máš svoje detičky a raz nájdeš muža ktorý si ta naozaj zaslúži 😊
Ten tvoj ex, je riadny hnup, ale ako sa hovorí dopraj a bude ti dopriate. Tým ze mu praješ aby bol šťastný, raz budeš aj ty 😊
My fungujeme podobne ako vy, tiež občas nedorozumenia, veď je to normálne, dúfam ze raz nebudem v tvojej situácii, ale ak áno, tiež ho nechám úst, nemohla by som vydržať s pocitom že miluje niekoho iného.

kristinapetronela
18. nov 2024

Prosím ťa šak taký hnoj nestojí už ani za jedinú myšlienku nanho .to je špina najväčšia keď dokáže opustiť deticky. Neboj niekoho si nájdeš aj ty časom ❤️❤️❤️❤️

stanulienkat
18. nov 2024

Čo to môže byť za chlapa, keď odíde od ročného a dvojročného dieťaťa?? U mňa suterén.