Mam taky pocit prazdnosti. Chcem nejako zaplnit ten cas ked nemam co robit. Nudim sa. Hrozne by som chcela uz babatko ale este neni spravny cas. Chcem sa o niekoho starat. Prejavovat lasku a dostavat ju. Mam uzasneho muza, ktory sa mi venuje ale stale mam taky pocit prazdnoty akoby mi nieco chybalo. Pracujem zo seniormi ale nenaplna ma to uplne. Co by ste mi poradili?
@bublinka1426 po zdravotnej stranke bude trvat najmenej 3 mesiace kim nam lekar odobri zacat sa snazit
zvieratko? zatial...
@bublinka1426 mame 5 maciek, psa a aj tak ma to moc nenaplnuje
tak si najdi zalubu, a potom pracujte na mimcu ( drzim palce)
urcite sa musis dat do pohody aby to potom vsetko slo hladko
mozes vypisovat tieto bludy na MK... tu mas citatelov dost...
Možno nejaká dobrovoľnícka činnosť, neviem odkiaľ si, ale ak z Bratislavy, tak tam hľadali dobrovoľníkov na pomoc ľuďom, ktorí robia šport napriek svojmu postihnutiu. Alebo dá sa nájsť aj niečo iné.
povedz muzovi, nech ti prestane v domacnosti pomahat a budes sa hned mat o koho starat 😉😁
@egonsk praveze on sa nestara to sa staram ja ale kedze mame bytik tak nemam ani co upratovat
Čítať knihy 😊
Nová doba. Máme všetko, tak sa nudíme.
V bytiku mate 5 maciek a psa? A ty sa nudis? Mna asi vykoti 😀 tak sa nud. Nuda je super oslobodzujuca pre mozog. Ked sa nudis,mozog oddychuje. Nefnukaj a zi. 3 mesiace prejdu ako nic a mozte sa zacat snazit. Ja nikdy nepochopim ako sa moze pracujuca zena nudit. V dobrom ti zavidim. Chcela by som sa nudit.
Hlavne, dieťa mame, lebo po ňom túžime, nie preto ,že sa nudíme.
Chces sa o niekoho starat a prejavovat lasku? Ty sa v praci o seniorov nestaras? Ak mas aj inu funkciu, ale lasku im prejavit mozes. Oni to potrebuju, nemaju pri sebe svojich blizkych kazdy den. A ak ta ta praca naplna, tak odid a prenechaj miesto niekomu, koho bude naplnat.
Dobrovoľníčenie je pre mňa liek na každý podobný problém. V dnešnej dobe je toľko možností, že si dokáže vybrať každý, kto chce. Otázne je, komu/čomu chceš venovať tú lásku a starostlivosť.
No ja sa nudim lebo nemam ziadnu cinnost. Upratane mam, navarene, oprate atd. A potom nemam co robit
To ti mame my hľadať koníčky?Co máš 3 roky ,že si nevieš nič sama nájsť?
Fakt nie je nic co by si este chcela vediet, naucit sa? Toto v zivote nepochopim taketo prezivanie - do roboty, upratat, navarit a cakat kedy mi kto povie co mam robit. Cim viacej moznosti mate na dosah ruky tym menej ste proaktivni na to aby ste si nasli nieco co by ste mohli robit. Boze tolko klubov - sportovych/turistickych/na ucenie roznych aktivit alebo jazykov, jogy a co ja viem coho a ludia sa chodia pytat na mk aby im povedali co by mohlo byt ich hobby? Raz boze je pravda, ze kedysi sme si mysleli ze problemom osprostenych ludi je to, ze nemaju pristup k informaciam, ale cimdalej tym viac je jasne, ze to problem nebol
Urob si skolu, ktora ta bavi, aby si nemusela byt v robote, ktora ta nenaplna len preto, ze potrebujes zarabat. Trafis jednou ranou dve muchy. Nebudes sa nudit a raz budes milovat svoju pracu.
preco nie je cas na dieta?