Pocit osamelosti i napriek rodine

foterlotor
23. dec 2022

Možno ma veľa ľudí odsúdi, ja mám však v podstate prevažnú čast života pocit samoty. Bolo tomu tak aj keď som mal priateľky, je tomu tak aj teraz v manželstve. Máme 3 už väčšie deti, mám pocit, že mi nikto nerozumie, žena ide radšej spať než aby sa mi venovala, pritom má všetko čo by si mohla priať. Minimálne keď čítam toto fórum ako sa muži chovajú k ženám mám pocit, že život nie je fér. Aj dnes zaspávam s pocitom samoty. Verím, že sa v týchto riadkoch nájdu aj iní ľudia. Budem rád, keď sa mi ozvete aj cez správu. Peknú predvianočnú noc prajem všetkým dobrým ľuďom.

vamajka
23. dec 2022

@foterlotor co si hladas bokovku? A dufas, ze ti na to niekto skoci?

rurutiax
23. dec 2022

@foterlotor Možno komunikácia s manželkou by ti viac prospela ako vypisovanie na MK.😉

foterlotor
autor
23. dec 2022

@vamajka hej presne tak... ach ľudia prečo toľko zla?

foterlotor
autor
23. dec 2022

@rurutiax myslíš, že som neskúšal? roky... nerob zo mňa hlupáka

zoeeoz
24. dec 2022

A preco ide radsej spat? Ona je s cim nespokojna?

katkazuz
24. dec 2022

@foterlotor
Súcitim s tebou, keď sa vždy snaží len jedna strana je to na figu.
Na druhej strane ty máš na to svoj pohľad, ktorý ona vôbec zdieľať nemusí.
Ale dokelu ste dlhoročný manželia, prečo muž či žena problém ignorujú a otvorene sa neporozpravajú. Čo mi vadí, zmenilo sa niečo, máš problémy???? Je to škoda, lebo väčšina problémov sa komunikáciou zmeniť dá. A keď aj nie, je fér sa dohodnúť a rozísť sa, ako sa stále snažiť a odozva žiadna.
Nezávidím ti a napriek všetkému ti želám pekné sviatky a možno vianočné čaro príde aj do vašej rodiny 💫

gertrudaosem
24. dec 2022

@foterlotor každý chlap čaká že sa mu žena bude venovať popri tom ako on vylihuje a nudí sa a žena lieta ako špinavé prádlo. Wau len preto ste tu na svete, pre nič iné bohužiaľ.

vlado818
24. dec 2022

@gertrudaosem Stasne a vesele ze pozdravujem priatela/ manzela.

0silvia0
24. dec 2022

@foterlotor pises, ze sa citis osamely napriek vztahom prevaznu cast zivota. Takze to nebude len o manzelke, detoch, ale mozno o tom, ze sa nevies k ludom tak citovo, ludsky priputat.
Bolo by treba napisat viac o vasej rodinnej situacii, atmosfere. Nrmozes cakat, ze niekto iny bude teba robit stastnym. Stastie a spokojnost je vzdy cesta k sebe. Vzdy.

dadis
24. dec 2022

@foterlotor Ziadny partner nema moznost ta tejto osamelosti zbavit. Okrem toho pises o polnoci. Ja tiez nebyvam hore tak dlho, ak na to nemam dovod (pozerat tv do noci je pre mna nuda ako svet). Trav so svojou zenou viac casu mimo domu, chodte do sauny, na koncert, len tak na kavu do mesta, tam sa clovek inak porozprava a cela pozornost je vzajomne venovana. Nenechaj si pokazit manzelstvo tvojou nespokojnostou. A pekne sviatky zelam..

viestta
24. dec 2022

Ked isla zena do spalne, preco si nesiel za nou? A naozaj ma tvoja zena vsetko co by si mohla priat? Aj tvoju pozornost a pochopenie? Vobec tusi, ze sa vedla nej citis osamely? Tvoje deti, s nimi travis cas, vies si s nimi spravit pekne chvile? Aspon obcas.
Tvoj pocit mozno bude aj z toho, ze cakas kym niekto spravi nieco. Mozno treba zacat robit nieco aby ste ako rodina, par boli spolu, nie len vedla seba.

zmrzlinka2021
24. dec 2022

@foterlotor No dobre, ale preco si sa zenil s niekym, s kym nie ste suladni, a nevnimal si dotycnu ako najlepsiu priatelku?
A tvoja zena to ako vnima? Kolko sa denne rozpravate? Chystas bezne pre nu prekvapenia?

salamistka
24. dec 2022

@gertrudaosem chlap si dovolí k žene toľko, koľko si ona nechá...keď sa žena hnevá na muža, lebo jej s ničím nepomôže, tak možno nemá odvahu ho o to požiadať...pritom chlapovi stačí povedať čo má urobiť...nemá vešteckú guľu a nevidí jej do hlavy. Muž vidí len nasratú ženu a radšej sa stiahne, lebo nechápe čo sa deje...pritom stačí komunikovať

gertrudaosem
24. dec 2022

@salamistka neviem o kom píšeš ale teoreticky sú aj také a takí...

gertrudaosem
24. dec 2022

@vlado818 ďakujem, aj tebe šťastné a veselé 😉

foterlotor
autor
24. dec 2022

@0silvia0 prave naopak ja ked mam vztah vzdy sa zalubim.. skor mam asi prehnane ocakavania.

foterlotor
autor
24. dec 2022

@zmrzlinka2021 kvoli detom... su muzi co zbabelo utecu a su muzi co si uvedomuju zodpovednost za potomkov. Darcekov a pozornosti ma pravidelne dostatok. Nie raz som sa zamyslal, kde je problem.

foterlotor
autor
24. dec 2022

@gertrudaosem ty si dobre zatrpknuta, nepoznas ma a vypisujes tu hluposti nehnevaj sa. Ja makam, nevylihujem, predstav si, ze robim vsetky bezne domace prace. Ale zjavne ty mas takych frajerov 😄

0silvia0
24. dec 2022

@foterlotor prehnane ocakavania mas na koho? Na druhych ci na seba?

lapersefona
27. dec 2022

@foterlotor a povedal si jej to niekedy narovinu, ze sa citis osamelo? Možno ze ona sa bedovtipi a nevidi preto v nicom problem. Ako dlho ste spolu?

A co znamena v tvojom pripade ta osamelost? Vieš to presne popisat?