Ahojte.
Mam priatela, on i ja mame dieta z predosleho vztahu. Nezijeme spolu, stretavame sa denne. Ale...ide o to, ze priatel ked si vypije tak je uplne iny. Nie ze by to bolo casto, ale vtedy mi same krasne veci rozprava, stale je na mne nalepeny, ako strasne ma miluje atd atd. Triezvy je ako mrtvy chrobak, somre, ziadne objatie, pusa, pritulenie sa, alebo len usmev. Nic. Mne to chyba. Ja som ten typ co sa rad mazna a prejavuje naklonnost. Uvazujem ci to vobec ma zmysel. Ked ma miluje len na opito. Mali sme uz kadejake problemy, hlavne z jeho strany, raz som to uz ukoncila ukecal ma a potom som mu nasla v telefone kdejake telefonaty a spravy inym zenam. Ja som si s nikym nepisala ani som nikoho ineho nehladala kym sme boli od seba. Taka daka nastrbena dovera je medzi nami. Ja mu vela pomaham, dovolim si tvrdit ze ovela viac ako on mne. Tak neviem. Mam sa na to vykaslat? Alebo to mam brat tak ze chlapi su ini..
"Mam sa na to vykaslat? Alebo to mam brat tak ze chlapi su ini?'
Záleží, čo od vzťahu očakávas. Ak ti stačí mat niekoho, tak to môžeš brat tak, ze' chlapi su ini'. Ak mas vsak o celom vzťahu pochybnosti, nie je ti oporou a nedáva ti to, co potrebujes, tak by som sa na to vykaslala. Hlavne, keď uz mas ty dieťa, ktoré bude toho vzťahu súčasťou.
Kym nie ste manzelia, resp zavazkovo-majetkovo previazani, najskor by som to ukoncila.
Ten vztah ti v podstate nedava to, co u muza citovo hladas. Tak naco ho nasilu skusat udrzat?
Ako ste sa vlastne vobec dali dokopy?
Nie, nema to ziadny zmysel. Nemas pri nom to, co potrebujes. Este si aj vypisuje s inymi. Ale ako to na koniku chodi, ostanes s nim, zazracne vam zlyha antikoncepcia, ostanes neplanovane tehotna a o 2 roky budes pisat, ze nemas kam ist s 2 detmi. Pevne verim, ze to nebude tvoj pripad..
@amelie2017 😄veru ale neziju spolu Takze ratam ze ho kludne posle k vode.
@miadi neboj, za chvilu budu
čo ti ten vzťah dáva? Kúsok nehy, keď sa on občas opije? Toto potrebuješ? Vykašlala by som sa na neho, je kopa iných mužov
@amelie2017 😂neee to uz rovno nech idu zit k jeho mame 😀
S dieťaťom by som si sakramentsky dávala pozor, koho si pustím do života. Aby si potom neutekala z domu ked ti ožratý nebude z “lásky”hladkať chrbat ale po roku jednu vypáli. Pošli tu atrapu do kelu a ty venuj vsetku energiu dietatu.
Jednoznacne vykaslat. Normalnych chlapov je dost, staci nebrat prveho co pride pod ruku.
Ahoj, prosím ťa ako ste sa mohli dať dokopy, čím ťa priťahoval keď je ako mŕtvy chrobák? Či spoznala si ho keď bol opitý? Nehraj sa na samaritanku a pošli ho ďalej za inými ženami. Však ho nepotrebuješ keď nenapĺňa tvoje očakávania za triezva a ty ich potrebuješ..... Podľa mňa ťa využíva lebo mu pomáhaš. Jedine že by bol v láske extrémne sklamaný a preto za triezva neprejavuje city.... Ale u chlapov to potom môže byť problém Eva a neprekonali to nikdy....
@elizabet173 že sa hrá na druhú mamu😉vykašľať sa na takého chlapa teraz by mal byť najlepší.To, že nie je kontaktný typ je to najmenej má iné než.stranky
Si s ním šťastná? Co ti ten vzťah dáva?
To ci sa máš na neho vykašľať musíš vedieť ty...
Mne osobne to vadilo...
Áno,vykašľať sa. Nevyrovnaný vzťah, čo by Ťa stiahol na alkoholové dno.
Toto by sa mi veru nepáčilo, keby mi prejavoval náklonnosť len keď má vypité, tiež som taký typ, čo to potrebuje, ja by som zdúchla, neospravedlňuj si ho, lebo to budeš robiť neustále 🙂
Ahoj, skôr sa vyjadrím k tej prvej časti. To koľko krát ti dá pusu, objatie a tak nevypovedá o tom či a ako moc ťa ľúbi. Sama som si zažila vzťah kde objatia, pusinky, lásočka takto hentak a nakoniec som zistila, že vôbec nič necítil. Môj muž tiež nemá rád takéto len keď má vypité alebo chce niečo iné 😂 No určite by som sa s ním kvôli tomu nerozchádzala keď viem, že ma ľúbi. To zistiť z iných veci nie z počtov pusiniek za deň. Ak však ti to nevyhovuje a nevieš si zvyknúť na to, že on nechce alebo on na to, že ty chceš, to už je problém. Treba spraviť kompromis. My sme sa dohodli, že on sa túliť nemusí ale ja sa budem. No tá druhá časť kde spomínaš správy druhým ženám. Ja keď niekoho ľúbim nepíšem iným keď akurát sme za zle alebo po rozchode. Tuto už niečo nehrá. Ak nie je dôvera ten vzťah naozaj nemá zmysel.
Ťuťmák, ktorému dvíhajú ego ženy, keď je v podnapitom stave. A je mu vtedy jedno, ktorá to je žena. Takého chceš?
Radšej z toho vycúvaj, kým spolu nebývate alebo nebodaj nemáte iné záväzky ( dieťa, ktoré ti urobí v opileckej eufórii ). Keď ti to chýba už teraz,taký vzťah by ťa časom stále viac ubíjal...
Kaslala by som nanho . Ked vie byt pritulny len ked mà vypite .. to mà kazdy druhy Ked to prezenie Bud kazdeho miluje alebo su agresivni.. Toto ale nie je ziadna vyhra ked inak je mrtvy chrobak .