Pochybnosti o partnerovi

marca12
30. dec 2016

Som v obdobi,kedy zacinat pocitovat obrovsku priepast medzi nami. Mam pocit,ze si v nicom nerozumieme,nemame nic spolocne. Ja citam knihy,on hadam ani jednu neprecital,mam rada filmy s hlbsou myslienkou,on akcne alebo s primitivnym humorom. Ja milujem cestovanie,spoznavanie kras miest,jemu staci sadnut na kavu a je otraveny. Netravime uz spolu ziadny cas,co rozhovor,to hadka. Bilancujem zivot a neviem ako dalej,nieco mi hovori daj ruky od neho prec,no na druhej strane nie je az taky zly. Preskakali sme vela problemov za 6 rokov,co sme spolu a malo by nas to spojit,nie rozdelit. Problem je aj v tom,ze som nemala pekny vzor v rodicoch,neboli zli,ale mali zvlastne metody vychovy ponizovanim a nie chcalenim. K sebe sa tiez hrozne spravali a myslim,ze aj to zanechalo stopy a neviem sa dat doporiadku. Co mam robit,aby som bola normalnym a vyrovnanym clovekom?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluka2
30. dec 2016

Pomoct by malo to, ze sa budes obklopovat spokojnymi a vyrovnanymi ludmi, takymi ktori ta inspiruju a s ktorymi sa citis naozaj dobre. S tymi, co ta podporia a tesia sa z tvojich uspechov, zdielaju tvoje nadsenie. Kontakty s tymi, aka nechces byt a co na teba negativne vplyvaju nechas ist do stratena. To su (pre mna) napriklad zavistlivi ludia, ti co ohovaraju na dennom poriadku, chronicki lenivci, klamari, hajzlikovia vsetkych druhov....

dominika6
30. dec 2016

@marca12 tak ti poviem,nájdeš si priateľa,ktorý bude pre teba princ na bielom koni..bude ťa nosiť na rukách,ofukovať,šepkať sladké kecy,venovať sa ti naplno a hladieť ti do očí...vydáš sa a po 6 tiech rokoch,zistíš že zrazu:
Ja citam knihy,on hadam ani jednu neprecital,mam rada filmy s hlbsou myslienkou,on akcne alebo s primitivnym humorom. Ja milujem cestovanie,spoznavanie kras miest,jemu staci sadnut na kavu a je otraveny. Netravime uz spolu ziadny cas,co rozhovor,to hadka.
Lebo prídu deti,stres uživiť rodinu,platiť hypo,šetriť an nečakané výdavky,bublina praskne a si tam kde si bola..
a prečo???
lebo nepracujete na vzťahu..volá sa to komunikácia..
ale nie štýlom,ja som si povedala svoje,kým on kuká telku,ale štýlom,pozeraj sa mi do očí a počúvaj ma...

anna___1
30. dec 2016

Jediné čo ti pomôže, keď budete od seba. Vtedy si uvedomíš, či ti je bez neho lepšie .. alebo že bez neho to proste nejde ... V kazdom vztahu dojde ku krize hlavne po niekolkych rokoch 😉

pribinak
30. dec 2016

co ta pri nom vlastne drzi? zvyk? ak nemate deti, tak daj sancu niekomu inemu

catherinah
30. dec 2016

Lubis ho? Ak ano, pracuj na vztahu. Ak nie, tak mu daj zbohom.
Nechcete sa zasnubit? Uzavriet manzelstvo? 6 rokov je prechodeny vztah.

stardust
30. dec 2016

ked pochybujes o nom a nemate ani ziadne spolocne zaujmy, je lepsie dat zbohom a dat tak obom sancu najst si niekoho vhodnejsieho na spolocny zivot.

jeannna
30. dec 2016

Mozno by ti pomohla psychoterapia pocas ktorej najdes cestu k sebe svojim pocitom lebo ako pises nemas jasno sama v sebe. Potom zrejme najdes aj odpoved k teme ktoru si otvorila.

Ja osobne by som nestracala cas s clovekom ktoreho pritomnost ma nenaplna.

Ale zacat musis od seba.

Drzim ti palce.