Počas návštevy u priateľa sa jeho rodičia kúpu

5. jan 2023

Čo by ste si pomysleli … resp. bolo by Vám prijemne, kebyže ste u priateľa na návšteve a jeho rodičia (rodič + partner) sa idú spoločne kúpať. Nie jednorázový zážitok. Proste kedykoľvek, keď dojdu z práce, poobede, večer, hockedy. Malý priestor, všetko je počuť. Ja chápem, že sú doma, nebudú sa obmedzovať atď. ale ja si to neviem ani predstaviť kebyže môj syn si dovedie návštevu a práve vtedy idem s partnerom do vane. Mne ako návšteve je to maximálne nepríjemné, priateľ natom nevidí absolútne nič zvláštne. Ďakujem

dzulli1980
5. jan 2023

Veď oni sú doma, či? ... zrejme to neriešia ... mne osobne by to tiež vadilo, ale teda ich domácnosť, ich zvyky ... jednoducho by som sa normálne s priateľom porozprávala, že mi to vadí a nechodila by som tam.

syslik81
5. jan 2023

vadilo-je to neslusne ..ale zas ak si tam na navsteve stale -tak sa nebudu kvoly tebe obmedzovat ..

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka7477
5. jan 2023

Každý má to ,,svoje,, to že tebe to vadí , nemusí vadiť iným. Toleruj a budeš tolerovaná 🙂 Ty ako návšteva by si mala byť spokojná, že po práci sa osprchujú a sú čistotní ... majú svoje chyby, muchy ...sú doma predsa

ankare
5. jan 2023

Mne by to nevadilo.

sense
5. jan 2023

A ako často si u priateľa? Ak si tam často (tým pádom ta neberú ako návštevu už) tak v podstate aj ty ich obmedzujes a narúšas ich sukromie.
Ak ti to prekáža tak nemusíš chodiť k priateľovi nech chodí priateľ k tebe

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka7477
5. jan 2023

@sense asi tak .... možno by vadilo partnerovi že autorkin otec ,,prdí, grgá,, všetko je to len o živote a žití

lenka7477
5. jan 2023

a to ste v jednom otvorenom priestore ??? že ťa to tak ovplyvňuje ? Stále to akosi nechápem. Niektoré páry majú svoje zvyky - ktoré nenechajú nikým narušiť, ty by si mala sledovať ich individualitu a rešpektovať ich .

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domak2
5. jan 2023

Neviem si to predstaviť, asi ze mame malu vanu 😅 Ale pratala by som sa preč, kým by stihli penu pridať.

katka700
5. jan 2023

Ahoj, pochopila som tvoj príspevok správne ako eufemizmus, že tvoj priateľ má dvoch 'otcov' čo majú radi sex v kúpeľni a neberú ohľad na to, že syn má doma návštevu? Ak je to tak bolo by mi to nepríjemné a priateľovi by som navrhla nech sa stretávame vonku.
Ak by sa rodičia hocijakej kombinácie pohlaví v tej kúpeľni len kúpali a nebehali holí po byte tak by som to brala ako že je to ich byt a trochu zvláštne ale ok že sa im nechce čakať kým odídeš 😊

karolinakr
5. jan 2023

čo? sexuju vo vani, zakial si u nich na navšteve? @brembo vadilo by ti to? 🤣
alebo že ty prideš na kavu ohlasena, a oni v tu chviku sťahuju trenirky a idu do kupelne a su tam do konca tvojej navštevy- dobre to chapem?
že či by mi to vadilo..no ano, davaju ti najavo, ze si piate koleso u vozu u nich zrejme..

onedaynick
5. jan 2023

coo? akoze idu dvaja spolu do vane? Ci ako? Zas vymyslena tema?

karolinakr
5. jan 2023
liljana
5. jan 2023

Ale ved ty travis cas s priatelom a prisla si kvoli nemu, nie kvoli nim. Nechaju vas na pokoji a travia cas spolu. Ci?

onedaynick
5. jan 2023

@liljana ona pise, ze vzdy ked pride sa oni zdvihnu a idu do vane. Nuz, kazdy mame svoje uchylky 🙂

dzulli1980
5. jan 2023

Prosím admina, keď už upravuje názvy diskusií, nech to robí gramaticky správne ... ľudia sa NEKÚPAJÚ, ľudia sa KÚPU.

deti95060810
5. jan 2023

veď ty s priateľom to môžete tiež využiť...oni vo vani a vy v izbe...
možno ťa už považujú jeho rodičia za inventár, tak si myslia že nemusia s tebou sedieť v obyvačke a tváriť sa dôležito...idú si po svojom...

lenkakravcova
5. jan 2023

@dzulli1980 haha, ani som si to nevšimla, dokiaľ si to nenapísala - syn používa presne to "kúpajú" (tak uz materská slepota 😀).

laurika999
5. jan 2023

Tiež si myslím, čo tu už bolo napísané. Že Ti naznačujú, že si tam často a dlho. A oni sú doma, a nebudú sa obmedzovať. Ja byť na tvojom mieste cítim sa trápne a idem s priateľom von, nech majú doma po návrate z práce pokoj a súkromie.

bajka16
5. jan 2023

Podľa mňa tiež ti chcú naznačiť, že choď domov/príď v iný čas. U nás keď je návšteva dlho do večera, idem kúpať deti. Nedochádza im, že potrebujú sa chystať spať. Ale napríklad, ja osobne by som nešla do sprchy keď je u nás návšteva, aj keď by sa im muž venoval. Je to neslušné a brali by to že mi prekážajú. 🤷🏻‍♀️. skús nabudúce prísť v iný čas, nie hneď po práci. Alebo sa ich nabudúce narovinu opýtaj, kedy im návšteva vyhovuje. Hádam nie sú v tej vani celý deň.

bajka16
5. jan 2023

Inak nerozumiem, prečo k ním chodíš po práci? Poobede, večer to je jedno. Nám sú vyslovene návštevy počas pracovného týždňa maximálne na obtiaž. Proste vtedy prídeš z práce a chceš sa najesť a oddychovať, venovať partnerovi.. neviem si predstaviť, že by som ešte musela sedieť v obývačke s návštevou. 🤯

sono2
5. jan 2023

@lenka7477 ja som na tom rovnako. Tiež nechápem, že jej to vadí a za mňa dvakrát do týždňa je často 😄

sono2
5. jan 2023

@karolinakr 😄😄😄😄😄 že dobrýýýý a Janka?
My teda ideme sa kúpať.
Starí perverzáci toto. No fuj🤣🤣

selest
5. jan 2023

Ak ta pozvu na nedelny obed a pocas dezertu sa postavia a idu kupat, to je divne. Ale ak len tak prides navstivit priatela a jeho rodicia si zatial ziju svoje, to mi pride uplne normalne.

lavinis
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yvanielka
5. jan 2023

Akože sa kúpu spolu vo vani? 😀

aurorastone2
5. jan 2023

No prepáč ale ty si tam nasackovana 2krat do týždňa (nie často by bolo raz za mesiac) , bohvie koľko hodín a bohvie dokedy, predpokladám ze aj do večerných hodín a ja keď prídem domov z práce tak asi taká spotená z celého dňa si nesadnem oblečená na gauč ale pôjdem sa osprchovať a prezliecť do čistého aby som sa cítila dobre a nebudem čakať kým milosť pani odíde

onedaynick
5. jan 2023

@aurorastone2 hehe, ale to sa musis s muzom/partnerom nasackovat spolu do vane a rochnit sa, podla autorky