Počarovanie partnera

inla
30. júl 2014

Ahojte maminky.prepeáčte za otravovanie len potrebujeme pomoc.Mám kamáratku ktorej manžel,sa neskutočne zmenil.Proste nejde o násilnika ani nič podobné samozrjeme čo sa deje bežne v rodinách.Ide o to,že od kedy mu zomerl otec je úplne iný a jeho mama sa snaží aby opustil svoju rodinu a prišiel k nej.(vidí totiž v nom svojho manžela) ona je trošku iná všetko viem len s kamoškinho rozprávania.svoje deti buzueruje dokonca ich aj videdila kvôli úplným maličkostiach teda nesadla im ,, nevesta,, a ten istý problém má aj ta kamoška od kedy sa vzali tak jej komplikuje život obaja sa nesmierne milovali tak ju miestami ignorovali,svokra jej totiž povedala,že neznamená že ak sa vzali budú žiť svoj život!! stratila obrúčku týždeň po svadbe nejako záhadne pri zemiakov ani policajti ju nedokázali nájsť prítojom len jej svokra áno !! nebudem sa rozpíovaťlen to zhrniem.bol neksutočný dobrý človek dal by jej aj modré z neba nikdy nešiel spať bez tho aby nemali vyriešné veci medzi sebou.a teraz?? nerozpráva sa nekomunikuje sám chlap nevie čo má so sebou robiť nie čo s ním rozprávame a nevie čí stáť či odísť proste hotoví zdeptaný.nevie na nič odpovedať zo vetkého je vyhukaný prestal javiť záujem o ženu,dieťa proste len svoja mama a mama a mama .jeho mamka je trošku taká čo vie niečo porobiť.tak teda hlavne by som to všetko vysvetlila mamine ktorá tu možno nejaká medzi nami je,či by nám nevedela zistiť či mu ta vlstná matka neporobila aby ho odtiahla k sebe a nechal rodinu proste je úplne mimo ma odviesť syna do práce tak radšej skôr utečie do práce a ísť po neho a radšej ani nedvihne telefon ...proste neviem čo sa s ním deje sú spolu 14 rokov a to čo sa deje posledný čas je nevysvetliteľné.začal vyčítať aj to že urobí kavú že voda sa mína elektrika.prosí pomôžte nam niekto zistiť,čo sa s ním deje viem že určite tu je mamina ktorá sa tomu rozumie a vie nám pomôcť ďakujeme už teraz veľmi pekne

deniss111
30. júl 2014

to by bolo skor na nejaku poradnu..moja rada

koniarova
30. júl 2014

@deniss111 A pre všetkých spomenutých. Vrátane zakladateľky. 😉

inla
autor
30. júl 2014

@koniarova hlavne že ty si v poriadku 😀 😀 všakže? neviem na čo to komentuješ ak sa do toho maximálne nerozumieš.vieš,čo ti prajem?? aby si si tým všetkým prešla a zažila a žiadala o pomoc!

terezka1947
30. júl 2014

@inla co konkretne znamena,ze vie porobit?

terezka1947
30. júl 2014

@inla ajajajaaaaaj,.....naco su dobre taketo zelania "zleho"niekomu,koho nepoznas? 😒
klud...necuduj sa baba,ked reaguju ako reaguju....tu sa niekedy rozum zastavuje nad niektorymi ludmi...preto sa tu vytvorila uz nejaka nedovera,resp.neveri clovek hned vsetkemu...ale nie v zlom...skratka,ludia sa uz snazia niektore veci prejst s usmevom

sintra
30. júl 2014

ja by som mu odporucala CT mozgu. Uplne bez ironie, taketo nevysvetlitelne zmeny spravania maju bohuzial casto fatalnu pricinu a porobenie to nie je.

inla
autor
30. júl 2014

@terezka1947 ďakujem za odpoveď.neviem čo to konkretne znamená.No neviem ako to vysvetliť,sú nejaké babičky alebo ženy ktroré vedia zistiť aj cez také kývadlo proste že ho prekliala

koniarova
30. júl 2014

@inla Prečítaj si to po sebe ešte raz a pozorne. A potom sa nad tým zamysli. 😉 Aj ja ti prajem všetko dobré. 😉 😉

inla
autor
30. júl 2014

@koniarova no a teraz mi prosím ta vysvetli,k čomu sú vhodné tvoje poznámky?súvisi to s témou ?

koniarova
30. júl 2014

@inla Pani s kyvadlom problém tvojej kamošky nevyrieši. ten si musí vyriešiť ona s manželom. 😉

terezka1947
30. júl 2014

@inla tak v prvom rade,zomrel mu otec...ma pravo byt 'divny".....a ma pravo na cas,za kt.by to stravil,najma ak mu mama robi rozne vycitky,prip.ho nejako nuti do niecoho....resp.robi sa na jeho lasku naroky,zbytocne prehnane....moze voci mame citit nejaku povinnost,aj ked je uz zenaty ...atd....atd....bohuzial,ale je to tak a ak je inak vsetko ok...utrasie sa to casom,zaklad je,aby jeho manzelka stala pri nom
a ak mas -mate podozrenie na "porababnie"...v co ja velmi neverim....ale zase viem,ze aj ked sme uz nejakom to dalekom storoci,dokonca uz aj v inom tisicroci...hmmmm...zlo tu je a niektori ludia bohuzial kadeco stale riesia a roznym sposobom....co uz...ale pokial by to aj tak bolo,tak je to tema pre knaza,nie pre MK

inla
autor
30. júl 2014

@terezka1947 ďakujem za odpoveď je tomu už 3-tí rok a on upadá do strašných depresii no skúsime si nejako poradiť.už sa nám ozvali nejaké maminky a poradili nám aj tak ďakujem.lekárov pobehali až až a v širokom okolí no nepomohlo

adrioska
30. júl 2014

On potrebuje najma psychiatra a psychoterapiu. A takisto aj jeho mama. Ale to sa nasilim neda.

liebling98
30. júl 2014

@inla Prepac, ale tvoja reakcia na @koniarova bola dost neprimerana. Ona len napisala (reagujuc na predchadzajuci prispevok), ze by ste vsetci mali vazit nejaku poradnu. Nic viac, nic menej. Nechapem, preco si tak ostro reagovala, ale to je Tvoja vec.

k teme: @terezka1947 to vystihla. Zomrel mu otec, ma pravo byt divny. Ma pravo na smutok, depresie, nerozhodnost. Mozno si uvedomil, ze nikto tu nebude vecne, ani jeho mama. Mozno citi urcite povinnosti voci mame, ta je nanho teraz upnuta, kedze ovdovela, to sa bezne stava. Nech si s nim manzelka v klude pohovori, vyjasnia si veci. Mamicka nech si najde nejakeho konicka.

Nerozumiem, preco ludia hned myslia na cary-mary, ked sa niekto nesprava tak, ako by sa mal podla ich svetonazoru...

deniss111
30. júl 2014

@inla nemyslela to zle podla mna ,netreba sa uražať

slobodnabaculka
30. júl 2014

@inla jáááj mojenko co ti poradit? Napáda mne jedna vec, ale je to dost riskantné. Múže se to polepšit ale aj zvrhnut, podle teho jak je kamoškin manžel na tem. Poznám jednu pani, kerej manžel upadel do težkého stavu, nic ho nebavilo, zmenil se ze dna na den, deti ho nezajímali, o prácu došel, všechen svet mu bil lhostajný, trhal kvety, házel kamene, všade se jenom spíjal jak pupenec a to každý večer, až nakonec upadel do stavu katatonie a bil bezprízorný. Pomohla mu známa veščica ze Stropkova, nevím, či ju znáš, volá se Yzidora, mala aj taký televízny šot na TV Oko. Tá teda ponúka širokú škálu pomúcek jako sú ihlice, rúzne amulety, svítnice, krosná a samozrejme používa magický oheň a karty. Už síce patnáct krát bili u nej hasiči, ale to bil jenom planý polpach z alarmu, kerý zaznamená dym. Manžel tvé kamošky by musel bit v prvom rade ateista, aby k ní došel, proto najprv prover, či není nejak nábožensky navázán, abych si ho netasila po rúznych križáckych výpravach a prdlajz z teho.
Nakonec ale po dlhodobých terpaiách Yzidora pomohla vyléčit teho pána z katatonie pomocou ihlic, prestal aj pit jak dúha a ríkala, že všechen zlý duch z neho opadel a zmizel v utorbách stropkovské kanalizáce.

caoli
30. júl 2014

tak teda nie som psychiater, psycholog ani ziadny iny odbornik cez dusu, ale mam nejake tie zivotne skusenosti a pozorovania - kamoskin manzel mohol byt zdrveny zo smrti otca, ak k nemu mal blizky vztah, nie je to nic cudne. ale ak su to tri roky, je to dost dlhy cas na zahojenie rany. ak sa tam vska prida faktor osamelej matky a synovho noveho pocitu zodpovednosti aj za nu, potrebu ochranovat a pomahat. zrazu prilis velka naloz emocii... ak je chlap latentne labilnejsi (co sa v relativne pevnom a stabilnom prostredi vobec nemuselo prejavit), prisiel istym sposobom kolaps. takisto jeho matku opustil manzel, na ktoreho bola naviazana, co u nej tiez mohlo spôsobit velku dusevnu traumu a celkovo zmenu osobnosti (moja mama na toto zomrela...)
ja som pragmaticky clovek a poviem to rovno, ak sa chces urazit, nech sa paci: prosim ta, zabudnite na tie kraviny typu urieknutie, prekliatie a podobne tmarske a zivot ohrozujuce praktiky a rieste chlapov problem! aj ako laik z tvojich dost zmatenych slov rozoznam, ze chlap je tazko depresivny, pravdepodobne k tomu mal predispozicie a udalosti v rodine boli spustacom. POTREBUJE LEKARA preboha!!!!!!!!!

inla
autor
30. júl 2014

@caoli
@slobodnabaculka
@liebling98 takze mal porobene teda urieknute. Pozna si svojho manzela a vedela ze nieco nieje v poriadku ! Takze na to by psychiater nepomohol.dakujem aj ked za pomoc sme dostavali ponizenie .druhy krat sa radsej budeme trapit ako ziadat o pomoc

daniela1983
30. júl 2014

@inla a ako sa na to prislo ze mal porobene?

tinach
30. júl 2014

A nebol náhodou v kine na 3D Harryho Pottera? Ten prutik vie byt nebezpečný 😅
Ale bez srandy - je v tom ina žena 🙄

zita19
30. júl 2014

@inla uz ste boli u psychiatra? Alebo k nemu ani nepojdete, lebo je to hanba na celu dedinu? Ale ist k nejakej usmudlanej "vedme" co bude palit zapalky a kyvotat kyvadielkom to uz hanba nie je...
On potrebuje pomoc odbornika, rovnako ako jeho matka a manzelka. Manzelka preto aby sa naucila ako jednotlive stavy jej pribuznych zvladat. Toro je pripad pre terapiu jednotlivcov ale aj celej rodiny. Pokial sa budete utiekat k nejakym kyvedielkovym babiznam akurát dôjdete o peniaze ale problem sa nevyriesi. Ale nasilu vas tam nikto nedostane. Ibaze by niekto z vas bol ohrozeny na zivote.
Tak sa rozhodnite.
A este: Psychiater je hradeny zo zdravotného poistenia. Kyvadielkove vedmy pataju peniaze na drevo

lenbea
30. júl 2014

@inla joj, všetky svokry su take. v prvom rade,on si musi uvedomiť, že je teraz zodpovedny za rodinu, nie za svoju mamu. a ona mu svojim "sebectvom" niči rodinu. jej nikto neukradol manžela a deťom otca. ale ako ho presvedčiť, to je ťažke, ak ho dako psyhicky vydiera. a vernosť slubil manželke, nie matke (ale to im je ťažko vysvetlovať). musi mu o tom manželka vela hovoriť, ale pekne, nie krikom. a jasne, že pre jeho mamu to je strašne, ked jej zomre manžel, ale život ide dalej. to je jedina istota v živote človeka, že raz pôjdeme na druhy svet. treba s tym žiť cely život. ale jeho teraz potrebuje manželka, ved môže k nim jeho mama prisť, ale nie ho ničiť. ale vela svokier to robi.

simik22
30. júl 2014

@slobodnabaculka 😀 😀 😎

caoli
30. júl 2014

och, ja tomu ani uverit nemozem 😕
kde to zijeme a v ktorom storoci??? este exorcistu treba zapojit a pripadne aj maleus maleficarum nastudovat.

zita19
30. júl 2014

@caoli niekde sice uz dorazil internet aj s ujom Googlom a tetou Wikipediou len zdravy rozum este nie 😝

caoli
30. júl 2014

@zita19 tak to mas uplnu pravdu. nabuduce si dobre rozmyslim, na co budem minat energiu.

skoda, ze sa nam tu zatial neudomacnilo woodoo, to by sme sa este len pobavili 😅

zita19
30. júl 2014

@caoli este ti rozsirim prehlad o stave komunity MK: Docitala som sa, ze kyvadlom sa meria aj IQ. Jednej ho nim namerali velmi vyskoke, ale neprezradila hodnotu. Podla mna to bolo IQ tyque 😅

caoli
30. júl 2014

@zita19 😀 😀 😀 😀
sakra, tolko prepotrebnych informacii a tak malo casu 😖

ukulela
30. júl 2014

... ked odmietate psychiatricku radu, tak nakupte cervene naramky ... aj kristalove ....prepac, @inla, ale ja na "urieknutie" ci porobenie neverim. ani na woodoo babiky. mam kolegu, co upadol do hlbokej depresie. nevedela ho z nej vytiahnut ani zena, ani deti. to boli stavy, ked sa zdravy chlap zobudil anevladalvstat z postele. nastastie mal okolo seba uvedomelu rodinu a hlavne on sam si uvedomoval problem - a nebal sa ist k psychatrovi. dlho fungoval na liekoch, ale uz je v poho. jednoducho aj ta nasa "radost zo zivota" je len vysledkom fungujucich zliaz a spravne sa vyplavujucich hormonov. a ked zlazy nefnguju a hormony sa netvoria, nastupuje napr aj depresia -a ta sa da uspesne liecit... ale ked niekto tomu hovori porobenie/urieknutie - tak nech to riesi s vesticou. ovelarealnejsie vysvetlenie je, ze umrel otec, z toho depka,mozno nedoriesene vztahy s otcom, co ho budu tazit do konca zivota, uvedomil si, ze uz ma len mamu a ze aj ta raz umrie - tak cista depka. nevieme, ake maju rodinne pozadie,ake mala nevesta vztahy so svokrou, co vsetko si vykricali, porobili napriek - to vsetko su vstupenky do depresie jej manzela.
inac na spadnutu obrucku pri vyberani zemiakov volali policajtov???

prasiatko30
30. júl 2014

@ukulela no jo ale to k tomuto zaveru pride inteligentny clovek ini sa obratia na vesticu😰