Baby mám takú možnosť ísť z jedného konca SR na druhý kde priateľ pracuje boli by sme s ním na ubytovanie máme 3 ročnu dcérku čo aj myslíte o Tom ..dcérka by nechodila tým pádom mesiac do školky a ja som veľka stresswomen 😂 išli by sme na mesiac cca s tým že kedykoľvek môžem prísť domov
@dianka997 ja by som nešla s trojročným dieťaťom niekde na ubytovňu k chlapom a Boh vie akým ludom
@bluemoon24 presne tak ako ste napísali
@lenuska9999 tak oni sú s ním v praci a aj tak by som cez deň tam nebola ale niekde s malou
V jednej izbe na ubytovni s 3rocnyn dietatom celý mesiac? To určite nie, tak jeden deň. A to budete spolu v jednej izbe aj s jeho kolegami? Veď nech Vam zaplati izbu na mesiac.
Tak podla toho, aká je dcéra. Ak vieš, že bez problémov bude tam v jednej miestnosti, kde vlastne nebude mať skoro nič na zábavu, tak v pohode choďte.
Co plánuješ každý deň niekde celý deň byť mimo ubytovne? Lebo treba rátať aj s tým, že nemusí byť dobre počasie, lokalita ubytovne nemusí byť blízko nejakých zaujímavých miest (čiže budete cestovať) a podobne.
Toto nie je garsónka, kde máš svoje všetky veci, si tam zvyknutá, si tam doma Je to len ubytovňa, teda jedna izba, kúpeľňa a WC. Možno mala kuchynka, alebo len dvojplatnička. Nijaký veľký komfort. Ja osobne by som nešla tak. No ty, poznáš seba, dcéru a celkovú situáciu.
@dianka997 nechcelo by sa mi existovat mesiac na ubytovni v jednej izbe s dietatom a chlapom na opacnom konci slovenska. Co tam budes sama, ziadne kamosky, rodina, len zabijat nudu cele dni na ihrisku a cakat, kym sa chlap vrati z prace? Dakujem pekne, kvoli tomu by som teda nebalila sebe aj dietatu paksametle na cely mesiac. Nedajboh bude tyzden vkuse prsat alebo niekto z vas ochorie, tak sa tam zblaznis. A to by ma zaujimalo ako je tam riesena pracka, kuchyna… mozno som fajnova, ale ak sa mam teperit na mesiac za chlapom, tak nech je tam aj more, bazen a pekne pocasie.
@dianka997 jasne, urcite su tam nejake centra pre deti, kde vies spravit malej program. Skolku neries, o nic nepride.
Nesla by som ani sama nie to s dietatom. Robotnicka ubyovna a 1 izbovy byt to sa neda ani porovnat ako to Niekto tu porovnaval. . Uplne by stacilo za nim dojst na vikend alebo ked bude mat volne dni niekde do hotela s bazenom uzit si spolu cas ako rodinka. Ak chcete setrit tak by som radsej vydrzala mesiac bez chlapa .
Ja by som na ubytovňu s dietatom nešla a keby mi strašne chýbal za ten mesiac tak by sme si jeden víkend spravili za ním vylet.
Ja to asi tak tragicky neberiem, ak je tá ubytovňa čistá a teda budete na izbe sami, prečo nie. Ak máš auto, môžete si robiť výlety po okoli (vo dvojici alebo v trojici), pochopíte tam ihriská, mesto... cez vikend alebo nejaké voľno môžete prespať aj inde v rámci nejakého výletu. Mesiac v škôlke trojročnej určite chýbať nebude. Niekedy je práve fajn zmeniť prostredie a vyjsť zo svojej komfortnej zóny. Ale teda ako som písala, záleží aj na tom, v akom stave je tá ubytovňa a akí predstavu o tom celom má partner.
@dianka997 záleží z ktorého konca kam a hlavne na mieste. ak by som mala byť mesiac v Košiciach alebo v Bratislave, tak roka hore, paža holá, idem. ale ak by som mala byť v nejakom mestečku, kde je námestie, kostol, krčma a jednota, inak všetko ďaleko, tak to by mi stačil týždeň.
Prečo to neskúsiť? Bude ti to po týždni liezť na nervy, máš sa kam vrátiť. Myslím si, že keď malej budeš robiť program ako jedno veľké dobrodružstvo, objavovanie iného mesta, tak si to uzijete.
@kornelies ak ma chce mat partner pri sebe, tak nech zabezpeci dostojne podmienky, aspon na takej urovni, ako mam doma. Ako hovorim - mozno som rozmaznana, ale tlacit sa na nejakych mozno 15-20metroch stvorcovych len aby som ho vecer videla - dakujem, ale vydrzim, pripadne pridem na vikend a bez dietata. Z takychto veci ako ze pre chlapa prve posledne aj na ukor seba (a tu este aj dietata) som uz davno vyrastla.
@sissy27 tak zrejme to nerobi len pre chlapa, ale aj pre seba a dieta (povedzme si pravdu, to casto vydrzi vacsi diskomfort ako dospely, bude pren najdolezitejsie, ze tam ma oboch rodicov). A zas, ak je to mlada baba, vydrzi toho viac ako starsi clovek, ktory potrebuje na kvalitny spanok aj svoj matrac.🙂 Ja v mojom veku by som do toho uz nesla, ale mat tak 25, bez problemov, bola by to zaujimava skusenost.
@dianka997 Samozrejme, že choď. Veď sa môžeš kedykoľvek vrátiť. Ja som išla so 6-mesacnym synom za manželom do Írska na 3 mesiace, bývali sme v jednej izbe s kúpeľňou v dome, kde bývali ďalší dvaja dospelí nájomníci. Zvládli sme to úplne v pohode.
@dianka997 ja by som šla, som dobrodružná povaha, rada cestujem a niesom fajnova, zvládnem aj ubytovňu. Moje dieťa kým nešla do školy mala precestovanie fakt veľa, tak isto sme sa viackrát sťahovali, roky chodievame na dovolenky v obytnom aute. Nemala ešte ani rok a už spala v stane na divoko horách, letela niekoľko hodín lietadlom....
Skratka aká matka taka Katka až doteraz
No su ľudia ktorí by takto v živote nešli ani za slobodna pretože majú radi svoj režim, domov, pohodlie a tak isto vychovávajú svoje deti, čo je rovnako v poriadku.
Takže v tomto sa musíš rozhodnúť sama, pretože tu ti každá napíše nieco podľa seba
Na ubytovne bydli sam v pokoji? Ma vlastni socialni zarizeni? Ty nechodis do prace? Pokud je odpoved na vsechno ano, tak bych sla. Je to vramci SR, muzes se kdykoliv vratit.