Ahoj baby.. neviem ako ďalej som hrozne utrápená..mám priateľa skoro štyri roky a hrozne ho milujem.. všetko bolo super ak sa aj vyskytol nejaký problém vyriešili sme ho..za celý ten čas sme prežili 2 vážne hádky ktoré sme ustáli.. teraz však nastala tretia a ja už neviem čo robiť aby mi odpustil..hrozne sme sa pred týždňom pohádali mali sme vypité (boli sme na akcii) a keď sme už boli doma začali sme sa hádať ani neviem prečo.. no vyhrotilo sa to tak že som mu vynadala do chudákov a robila mu hrozné scény...naozaj ako taká pubertiačka.. hrozne ma to mrzí 1000 krát som to oľutovala a aj som sa mu ospravedlňovala ale on hovorí že nevie či mi to dokáže odpustiť.. ideme teraz v septembri na dovolenku no po dovolenke čo bude to nevie ...takmer vôbec so mnou nekomunikuje je hrozne nahnevaný.. baby čo mám robiť urobila som veľkú chybu a hrozne ma to trápi..dala by som všetko zato aby som to vrátila späť no nedá sa..
Ach ten alkohol. Ten ešte nikomu neurobil nič dobré. Skús urobiť niečo spontánne čo by si vôbec neurobila. Myslím tým, niečo milé nie katastrofálne. Priznaj si chybu, ospravedlň sa a vyznaj mu lásku.
my sme spolu 15 rokov a hádky už ani nepočítam,pohádame sa a s mojim temperamentom dosť divoko a je kľud,prečo si ty a priateľ myslíte ,že to stále bude ťu ťu muťu a bez hádok ,veď by ste a nudili...takže kľud ,zopakuj mu svoje ospravedlnenie aj napriek jeho mlčanlivosti ,ak ťa niečo na ňom trápi alebo celkov ťa niečo trápi mu to povedz bez nejakého teátra a čakaj ....ak chce zahodiť 4 roky vzťahu len kvôli hádke asi to nebude s jeho citom voči tebe silné...držkaj sa..
Baby stále sa mu ospravedlňujem,hovorím že ma to mrzí,že mi chýba a že ho veľmi ľúbim.. ale je odolný.. dosť som urazila jeho mužské ego..viem ak zahodí 4 roky len pre toto nemá to význam..moja hlava to chápe ale to boľavé srdiečko.. :(
@maminecka232 myslim si,ze si uz dost urobila,ked pises,ze si sa mu xkrat ospravedlnila,takze je teraz na nom, aby urobil krok ku tebe a na tvojom mieste uz by som ho neprosila o odpustenie uz si to spravila, nechaj to chvilu plavat a ani mu nevolaj,aby si aj on ujasnil,ci mu to este stoji za to a ak pojdete spolu na dovcu tak si myslim,ze tam sa to,spravi,na dovci sa vacsinou vztahy utuzia,ak vobec este pojde s tebou na tu dovcu, viem,ze ta to trapi,ale uz by som sa mu neospravedlnovala,kedze si to uz spravila, akurat sa s nim riadne porozpravat ako si predstavuje buducnost
@maminecka232 vies,zalezi od obsahu hadky....nie je urazka ako urazka....takze iba ty vies,co si mu povedala...a iba ty najdes najlepsi sposob napravy...drzim palce
Vďaka baby .. hej myslím že bude lepšie nechať ho chvíľku tak..a na tú dovču pôjdeme isto lebo je už zaplatená.. a bude to naša prvá spoločná dovolenka pri mori tak snáď to víde..
@maminecka232 Na dovolenke sa uzmierite 🙂
@maminecka232 na dovolenke sa určite uzmierite 😉
.................in vino veritas................. vo víne je pravda, inak povedané, asi si povedala to, co si o nom niekde skryte myslis...a tak ci tak v nejakom inom zachvate hnevu by to vyslo najavo....... proste máš nejaky dovod, prečo si o nom myslíš že je chudák.... my neviem čo to je, ale ty vieš...a mala by si byt s niekým, koho si vážiš... manželsky zivot je ťažky a nemala by si do neho vstupovat už s existujucimi problémami ............
@maminecka232 na dovolenke sa udobrite 😉
Kočky dúfam že budete mať pravdu 🙂
Toto mi pripomenulo mna pred 3 rokmi. Boli sme na zurke a prehnala som to s pitim. Tiez som mu -ani neviem preco- vynadala do vsetkeho mozneho plus bonbonik ze som si to absolutne nepamatala. Tiez ten vztah bol uz na spadnutie aj koli tomu a to sme vtedy boli spolu uz 7 rokov a aj spolu bývali. Za 2 mesiace sme neplanovane otehotneli a mame krasnu 2-rocnu dcerku. Pitie uz neprehanam, jedna vec mam dieťa a zodpovednost a druha to ponaučenie. Ked si dame tak spolu vecer jedno pivko alebo frtanka a dost. Musim si zaklopat ale mame krasny vztah a obcasne vymeny nazorov musia byt 🙂 ak mate spolu byt tak budete a s pitim to uz neprehanaj. Opite zeny su sto krat horsie ako muzi ;) prajem krasnu dovolenku
neexistuje vztah bez hadok...
Baby vďaka za podporu.. ja viem bez hádok to nejde..niekedy sú horšie niekedy sú to maličkosti..asi je to aj skúška pre náš vzťah a ak to nezvládneme nie sme si súdený.. čo už.. všetko časom prebolí.. no ja dúfam že toto bude mať šťastný koniec.. 🙂
detto ako mackoxxx ani môjho nič nerozhodí,zato iný by pri mojom temperamente ušiel 1000x 😝 ak by ťa nechcel,kašlal by aj na zaplatenú dovču...a myslím si že raz sa ospravedlniť úprimne určite stačí.
No mam malinko pocit, ze si vychutnva to, ze sa mu dookola ospravedlnujes, to je pre chlapske ego ako med na chleba. Nie ste nauceni sa "efektivne hadat", pohadate sa raz za rok ale to tak, ze ste na pokraji rozchodu. Problemy musite riesit priebezne, v tebe sa vsetky emocie dlhsiu dobu kopia a potom vybuchnes a vykricis aj to, co by si nemala. V kazdom pripade pracujte na vasej komunikacii vo vztahu a uz sa mu neospravedlnuj, nevracajt sa k tomu, sprav si ciarku za touto hadkou a zacni odznova.
@vendulka80 Pravda jak vyšitá. 1000 krát sa ospravedlňovať je už aj neefektívne a trápne, stačí aj raz, len ak natrafíme na narcistické správanie mladého potom je ťažko hľadať kajúcne slová. Normálne si človek uvedomí, že alkohol nie je dobrý kamarát a pod jeho vplyvom ľudia reagujú neštandardne. Ak toto chalan neberie do úvahy, má veľký problém on a nie partnerka, ktorá vo Víne našla pravdu.
@maminecka232 Ty počítaš hádky??
tak tak.. aj ja si myslím že si to len vychutnáva len neviem byť aj ja trošku taká sviňucha a neozvať sa.. ale snažím sa.. hádky nepočítam len hovorím že za 4 roky boli 3 takéto vážne.. ostatné za reč nestoja ..
@aristka myslim, ze jeho neurazila ani ta hadka, ako to, ze mu vynadala do chudakov. Chlapi to nemaju radi
@maminecka232 Ak si sa uz 1000x ospravedlnila a povedala, ako velmi Ta to mrzi, a ze si to vobec tak nemyslela, a on furt nic, spytaj sa ho jasne, co od Teba teraz ocakava a co ho najviac urazilo. A ako to mozes napravit okrem toho ustneho ospravedlnenia. A ak povie, ze nevie, tak potom ma problem on a nie Ty 😀 . Normalne s nim komunikuj, zatahuj ho do reci, a on to bud prekona, alebo nie...lebo co ine mozes este spravit? Zniest mu mesiac?
Prinajmensom mas velke poucenie ze ked ma jeden vypite tak si musi v duchu opakovat - nic neriesim, nic neriesim, nic neriesim, ciara do postele a rychlo spat.
A je to velka pravda. Ked pijeme padaju vedome zabrany a ukazuju sa nielen vsetky veci co nam vadia ale ukazujeme uplne odkryto odvratenu stranu svojej povahy.
Moz byt ho ta tvoja vydesila, okrem toho ze sa urazil.
A nediv sa. Ponizila si ho, tak tomu daj cas. Kolke zeny hovoria - mne by ten moj len raz povedal to alebo ono a poslala by som ho k vode.
Tak tu je to z druhej strany.
suhlasim s @adri266....co viac mozes urobit?...
tak ja nemam problem hodit vazu o stenu ked na to pride,ale hadky k tomu celemu sem tam patria. Neviem co sa stalo,ale asi to neni nic vazne,len si bola vztekla a on asi tiez.Alkohol robi svoje,takze to clovek vtedy povie veci,ktore by ani nechcel. Na mna tiez moj chlap v pripitom stave vyletel,tiez mi do vselicoho ponadaval,nakoniec skoncil s hlavou v lavore...takze sa vytrestal sam,rano sa ma pytal,co sa dialo...odvtedy uz nepije 😉 No tak ked to lutujes,tak mu nieco dobre navar,napec nieco ,co ma najradsej. Pokial to nie je nejaky problem,co drzis v sebe a stve ta to dlhodobo,ze si mu vynadala,tak by som to nerozmazavala, proste sa stalo a ono sa to urovna. Keby je tak moc nastvany,zbalil by si veci.
no nevidalo jedno po**ate muzske ego...ked si mu nadala do chudakov,asi na tom nieco bude....hadku niekedy treba....
hadku neries,ries dovod,preco vznikla a uz sa mu neospravedlnuj....
a mimochodom,ja sa uz s muzom vadim 3 dni...a splietame 10 viet kolom dokola a jeden aj druhy nemchape 😀
Baby práve že mňa dlhodobo nič netrápi my sme mali super vzťah.. hádky len pre prkotiny 🙂 a za 5 min udobrený..práve teraz to bolo asi najkrajšie obdobie preto to muselo prísť.. :( dúfam že sa to nejako urovná dnes som sa mu ani neozvala nech sa ozve on prvý.. bola to hádka fakt pre nejakú sprostosť a zašlo to až tak daleko.. ja si z toho afektu ani moc nepamätám len viem že to bol horor.. ako žena som sa predviedla v tom najhoršom svetle ale za triezva by som také niečo nikdy neurobila.. ja len dúfam že do tej dovolenky to bude nejako ok a užijeme si ju.. 🙂 držte palce..
na jednej strane je dobre sa ovladat, ale na strane druhej je lepsie sa vyzurit, vykricat a povedat si to, co clovek chce povedat.
@maminecka232 nechaj ho par dni,nech tu hadku stravi.ospravedlnila si sa,ale viac sa mu nevnucuj..podla mna to muzi nemaju radi. dohodni sa s nim na rozhovore,kde si vsetko vyjasnite..ked ta ma rad,tak ti prepaci,ved si bola na mol . aj my sme sa za mladi hadali len pod vplyvom...chlast je svina 😖 ale aj hadky patria k zdravemu vztahu. 😉
@maminecka232
mala by si vyhladat pomoc pre seba, aby si sa naucila ovladat, spravat k ludom, mat spravodlivy hnev a vediet ho zvladat a hlavne neriesila problemy hadkami a zhadzovanim svojho priatela. Kym sa nenaucite riesit s triezvou hlavou problemy, urcite nevstupujte do manzelstva. Odporucam pre vas oboch stretka s poradenskym manzelskym parom s ktorym budete moct prebrat to co zazivate pocas vasho chodenia a moze vam takto poradit naucit sa ovladat a riesit problemy.