Po rozchode sa trápim

martin600
20. nov 2023

Zdravím . Už je to niekoľko mesiacov čo som sa rozišiel . Utiekol som do zahraničia s tým že to prejde, mal som hlavu zamestnanu prácou, uzavrel som sa do seba. Boli sme spolu 4roky nonstop každý večer spolu , bývali sme spolu 1rok. Bolo to krásne vážili sme si jeden druhého . Bola pre mna všetkým , oporou, vedela čo namna platí keď som sa zle cítil bola veľmi starostlivá keď som bol aj chorý . Mali sme krasny vzťah. Chránil som ju pred tým svetom. Nemali sme fb ani žiadne siete. Jedného dňa chcela mat niaku sieť . Často sledovala . Zistila že asi chce zmenu . Boli sme tak že do roka by sme mohli mat aj deti rodinu všetko . Je to niekoľko mesiacov . Dosť má to boli , a veľmi mi chyba, chyba mi človek ktorému mozem veriť a zdôveriť z mojimi problémami a počuť názor . Myslím že nikdy nestretnem tak skvelého človeka ako bola moja partnerka . Desí má že by som bol sám do konca života . Moja Laska k nej neprestáva . Povedal sme si že nebudeme mat spolu už nikdy nič . Ale mna to trápi . A proste chcem ju znova hladkát po tvári . Dávať bozky .. chyba mi veľmi a stupňuje sa to . Veľmi mi chyba a neviem čo mám robiť . Ako sa zmieriť že už tu nebude

simik22
20. nov 2023

No a prečo ste sa rozišli? Lebo si založila sociálnu sieť? Či si niekoho našla?

osky
20. nov 2023

Takze sa rozisla ona s tebou.
A aky bol dovod?

moonlight1210
20. nov 2023

@martin600 z tohto viem, ze ked ti bolo zle, tak sa o teba starostlivo starala. Ked si mal chut, tak si ju mojkal. Atd.
Same tvoje benefity zo vztahu, za ktorymi smutis.

A co si jej daval ty? Zhrnul si to jednej vety, ze si ju chranil pred celym svetom. To bolo kvoli comu? Potrebovala to vobec?

petamich
20. nov 2023

nechapem cize preco ste sa rozisli?

martin600
autor
20. nov 2023

@petamich dôvod bol ten , že si našla iného muža, po dlhej dobe bola na sieti . A zapáčil sa jej iný muž.
Ja som ju pravdepodobne dosť chránil a dosť držal od všetkého . Proste pri mala všetko po com túžila . A sám neviem kde vznikol ten problém . Chcela zmenu . Neviem vôbec kvôli čomu .

sona272
20. nov 2023

To je to " že si ju držal a príliš chranil " od sveta a čo keď ona chcela niečo iné ? To bol len tvoj názor , ona mohla chcieť niečo iné

lenkacanigova
20. nov 2023

Mne to pripadá ako keby si ju dusil a ona prišla na to že potrebuje trochu voľnosti a nie aby ju niekto odrezaval od sveta. Asi si bol pre ňu toxický a pre jej dobro ťa kopla do.. vieš kam

h2
20. nov 2023

@martin600 Keď píšeš chránil, myslíš tým asi obmedzoval a kontroloval.

sidicek
20. nov 2023

Mne stačí tento vylev a utekala by som aj ja.

stanulienkat
20. nov 2023

@h2 presne to ma napadlo .... žiarlivec, ktorý ju odtrhol od reality, od sieti, od známych. A nenormálna kontrola.

januska12323
20. nov 2023

Gratulujem slečne, pochopila, že "chránenie pred svetom" nie je láska ale obyčajná žiarlivosť a manipulátorstvo. Kým rozdiel neuvidíš ani inú ženu nehľadaj.

petamich
20. nov 2023

no akokolvek sa to snazis pekne zaobalit nieco mi vravi, ze to nebolo uplne okej a mne to znie skor ako, ze si sa ju snazil odrezat od sveta a nie chranit ju, zena si po prihlaseni na socialne siete rovno nenajde ineho chlaa 🥴

grof_monte_christo
20. nov 2023

Ty si si ju chcel uchranit pre seba. Nechcem to povedať priamo, že si ju obmedzoval, ale v každom prípade si ju pripravoval o životné skúsenosti. Raz by sa to obrátilo proti tebe, buď rád, že to prišlo skôr a nie až keď máte rodinu. Hlavu hore a pouc sa z toho.

absolventka
16. feb 2024

@martin600 Ja som sa rozviedla lebo som myslela že z rozumu . Ale pútal poslednú šancu ako aj x krát predtým .. lenže on to myslel vážne a zmenil sa a dnes je šťastne ženatý a ja s dvoma deckami u rodičov plačem do vankúša lebo mi chýba. Uvedomis si čo máš až keď to stratis a také mi ženy sme . Rozchod som nikdy nevstrebala