Zdravím . Už je to niekoľko mesiacov čo som sa rozišiel . Utiekol som do zahraničia s tým že to prejde, mal som hlavu zamestnanu prácou, uzavrel som sa do seba. Boli sme spolu 4roky nonstop každý večer spolu , bývali sme spolu 1rok. Bolo to krásne vážili sme si jeden druhého . Bola pre mna všetkým , oporou, vedela čo namna platí keď som sa zle cítil bola veľmi starostlivá keď som bol aj chorý . Mali sme krasny vzťah. Chránil som ju pred tým svetom. Nemali sme fb ani žiadne siete. Jedného dňa chcela mat niaku sieť . Často sledovala . Zistila že asi chce zmenu . Boli sme tak že do roka by sme mohli mat aj deti rodinu všetko . Je to niekoľko mesiacov . Dosť má to boli , a veľmi mi chyba, chyba mi človek ktorému mozem veriť a zdôveriť z mojimi problémami a počuť názor . Myslím že nikdy nestretnem tak skvelého človeka ako bola moja partnerka . Desí má že by som bol sám do konca života . Moja Laska k nej neprestáva . Povedal sme si že nebudeme mat spolu už nikdy nič . Ale mna to trápi . A proste chcem ju znova hladkát po tvári . Dávať bozky .. chyba mi veľmi a stupňuje sa to . Veľmi mi chyba a neviem čo mám robiť . Ako sa zmieriť že už tu nebude
Takze sa rozisla ona s tebou.
A aky bol dovod?
@martin600 z tohto viem, ze ked ti bolo zle, tak sa o teba starostlivo starala. Ked si mal chut, tak si ju mojkal. Atd.
Same tvoje benefity zo vztahu, za ktorymi smutis.
A co si jej daval ty? Zhrnul si to jednej vety, ze si ju chranil pred celym svetom. To bolo kvoli comu? Potrebovala to vobec?
nechapem cize preco ste sa rozisli?
@petamich dôvod bol ten , že si našla iného muža, po dlhej dobe bola na sieti . A zapáčil sa jej iný muž.
Ja som ju pravdepodobne dosť chránil a dosť držal od všetkého . Proste pri mala všetko po com túžila . A sám neviem kde vznikol ten problém . Chcela zmenu . Neviem vôbec kvôli čomu .
To je to " že si ju držal a príliš chranil " od sveta a čo keď ona chcela niečo iné ? To bol len tvoj názor , ona mohla chcieť niečo iné
Mne to pripadá ako keby si ju dusil a ona prišla na to že potrebuje trochu voľnosti a nie aby ju niekto odrezaval od sveta. Asi si bol pre ňu toxický a pre jej dobro ťa kopla do.. vieš kam
Mne stačí tento vylev a utekala by som aj ja.
@h2 presne to ma napadlo .... žiarlivec, ktorý ju odtrhol od reality, od sieti, od známych. A nenormálna kontrola.
Gratulujem slečne, pochopila, že "chránenie pred svetom" nie je láska ale obyčajná žiarlivosť a manipulátorstvo. Kým rozdiel neuvidíš ani inú ženu nehľadaj.
no akokolvek sa to snazis pekne zaobalit nieco mi vravi, ze to nebolo uplne okej a mne to znie skor ako, ze si sa ju snazil odrezat od sveta a nie chranit ju, zena si po prihlaseni na socialne siete rovno nenajde ineho chlaa 🥴
Ty si si ju chcel uchranit pre seba. Nechcem to povedať priamo, že si ju obmedzoval, ale v každom prípade si ju pripravoval o životné skúsenosti. Raz by sa to obrátilo proti tebe, buď rád, že to prišlo skôr a nie až keď máte rodinu. Hlavu hore a pouc sa z toho.
@martin600 Ja som sa rozviedla lebo som myslela že z rozumu . Ale pútal poslednú šancu ako aj x krát predtým .. lenže on to myslel vážne a zmenil sa a dnes je šťastne ženatý a ja s dvoma deckami u rodičov plačem do vankúša lebo mi chýba. Uvedomis si čo máš až keď to stratis a také mi ženy sme . Rozchod som nikdy nevstrebala
No a prečo ste sa rozišli? Lebo si založila sociálnu sieť? Či si niekoho našla?