Ženy,dajte please názor. Muz má v práci kolegyňu,ktorá,(podla mojich pozorovaní a pocitu), ide po ňom. Keď sa náhodou stretneme,(bývame blízko seba,ani som o tom nevedela),tak oni sa vykecavaju a ja s jej mužom tam stojíme ako blbci. Ona,keď zbadá toho môjho,tak akoby pre ňu prestal existovať okolitý svet a už ma oči len pre neho,proste to vidieť/cítiť a je to hrozne trápne. Správa sa ako 15r pubertacka a mne je trápne za ňu. Vidím,že ani mužovi nie je ľahostajná,vraj si spolu rozumeju a rozoberajú spolu vsetko.
To akoze ake veci spolu preberaju ked ti este Na drzovku povie ze ona nepreferuje v sexe to co on ? 😄 a nemala by si byt inak ty ta s ktorou by sa mal bavit o vsetkom ? No neviem dala by som si na nu velky pozor... taketo “vyžalovávania” vzajomne nekoncia vzdy dobre.. ale je to divne ze jej muzovi jej spravanie nevadi
Ze ona nepreferuje v sexe to co on 😁😁 Somar.No,takto,este spolu urcite nic nemaju.Keby mali,tak by nevytruboval,nerozpraval sa s nou verejne takto srdecne na ulici,naopak,zatlkal by,skryval by ti aby sa neprezradili.Ale bola by som velmi velmi ostrazita,lebo to ze sa bavia o takych veciach ako kto ma vo rad v posteli,ze ona je jedna z mala,flirtuje s nim,tak to uz naozaj potrebuje jedine prilezitost.Asi by som urobila vopred nejake opatrenia.
No tak určite z bežnej konverzácie vie tvoj muž vycítiť, aké má preferencie v sexuálnej oblasti. Samozrejme, že sa museli o tom baviť, veď z komunikácie o politike nikto nevie povedať, ako to má ten druhý rád 😨 a príde mi naozaj dosť čudné, prečo by to mala jedna vydatá žena rozoberať s iným, cudzím, ženatým mužom. Poviem za seba, mne osobne by to vadilo.
moje nervy, to co preberate so svojim muzom? Ze ci si s nou vie predstavit byt intimne🤦♀️
Normalne mu povedz, ze sa sprava ako debil, vyzera ako debil, ked vytrubuje po kolegyni a ked ma teda taky tazky zivot, ze vyzalovat na pleci a vyplakat sa moze aj tebe...
Neryp sa v tom,zbytocne si ublizujes. Ak ich stretnete,zacni sa bavit s jej muzom,nastav jej zrkadlo. Ruku do ohna by som za nich nedala,ktovie co na takom uvolnenom vianocnom vecierku stvaraju,ked si tak dobre rozumeju. Ale ty to nezmenis,bohuzial.
Tvoj muz sa chova ako blbec prepac a ona je asi stara milfka ci co....
A normalne si zacni koketovat s jej muzom ze sak co ked ste vzduch ked sa ti dvaja stretnu. 😂🙈On je blby vazne prepac... Ty pises ze neziarlis ale vrie to v tebe
Tak ja neviem čo v tomto prípade znamená otvorený vzťah... mne osobne by vadilo, že môj muž vytrubuje po kolegyniach, rozoberá s nimi všelijaké intímne témy a na ulici sa správajú ako dvaja pubertiaci. Toto by som riešila v prvom rade, potom by som sa zaoberala tým, prečo má potrebu rozoberať váš súkromný život s kolegyňou, ktorá je z neho evidentne paf.
@petkaaa ale ako to mám riešiť? Ja som otvorená voči nemu,ja sa s ním bavím narovinu,narovinu sa pýtam,čo ho trápi a tak a odpoveď dostanem vždy rovnakú. On je spokojný a netrápi ho nic
Ved ti tu vsetci pisu rady ako to riesit. Ked si taka priama s chces jednat narovinu, tak mu povedz, ze vyzera ako hlupak a ci sa nevidi, ze ti je za neho trapne...
Ak mu chces nastavit zrkadlo, tak sa rozpravaj nadsenym tonom s kolegyninym muzom a ich ich ignorujte, kto je zvedavy na ich sukromne trapne zalezitosti?
Tak mu povedz, že teba trápi toto... a uvidíš, ako sa k tomu postaví. Nástoj na to, aby sa prestal správať ako pubertiak.
Pre mňa osobne by bolo strašne trápne sa pozerať na divadielko, ako nadšene vytrubuje po kolegyni, alebo ako k sebe bežia aby sa mohli porozprávať. Určite by som toto isté nerobila pred ich očami s jej manželom. Zase odtiaľ-potiaľ, keď si to nevedia uvedomiť oni dvaja, ja sa po nich opičiť a strápňovať nebudem.
takéto kamarátstva zvyknú končiť v posteli.... ktovie či títo dvaja budú výnimka.😉
No akože dovidenia, keby môj chlap preberá s kolegynou čo preferuje v sexe....
chlapi, najma medzi sebou, stale preberaju sex- v mnohych zamestnaniach som mala muzskych kolegov a inak to nie je ani u tych najutiahnutejsich, hoci ti sa maximalne pridaju vtipom a pod. ak je medzi nimi kolegyna, do ktorej rypu a ona si to necha, este sa aj smeje s nimi na tom - rozumej taka koketa- tak sa tak narovinu budu bavit o to aj s nou. toto je zajvne taky priprad tej muzovej kolegyni. Nikto z nas nevie, o com sa muzi bavia v praci,len nemajte iluzie... tu je dolezite s muzom si narovinu odkomunikovat, ze jeho spravanie ta zranuje, stracas doveru atd.- odporucam ale vopred sa na ten rozhovor nachystat, byt v klude, hvoorit v ja jazyku a nie vo vycitkach. treba si premysliet, co chces a poziadat ho, nech sa zacne spravat inak. celkovo s tou kolegynou to moze dopadnut tak, ze s nou nieco bude mat alebo ma, ale bude to "iba" sexualna zalezitost. mnoho takychto parikov v mojom okoli sa verejne takto k sebe mali, lebo si mysleli, ze o nich nikto nevie a nebrali to ako vztah. ide o to povedat si, co si ochotna zniest a co nie a podla toho sa zariadit.
Nie si zaľúbená do vlastného manžela?
akože mne fakt vôbec hlava neberie tie reči, čo vedie tvoj muž. Že keby k tomu došlo, mať nejaký mimomanželský vzťah, tak uprednostní nejakú 18-ku. Mne keby takéto drísty trepal môj muž, tak mu ja otrepem o hlavu niečo. Podľa mňa toto nie je normálna manželská komunikácia. Ak by to bolo zo žartu, ok, ale toto vyzerá, že tvoj muž je nachystaný na všetko, ak príde 18-ka, tak ju bezváhania zvalí, ak príde nejaká obstarožnejšia ako jeho kolegyňa, tak si aspoň pokoketuje a ešte to bude vešať manželke na nos... No asi tomu nerozumiem, lebo ja by som takéto veci rozhodne odmietla počúvať a bolo by pod moju úroveň sa chlapa vypytovať, či s kolegyňkou už sexoval, alebo sa ešte len chystá sexovať, alebo či na to aspoň myslí atď. Pre mňa hlboko a ďaleko cez čiaru, asi som už stará...
Neviem si pomôcť, ale mam z oboch vás zvláštny pocit, keď on svojej manželke z mosta do prosta povie, že ak by mal možnosť, tak si vyberie dajakú 18tku, a ze kolegyňa neprefeeuje v sexe to, čo on. A ty povieš, že vlastne ani neziarlis, a nie si Zaľúbená.Skor ako divný vrah muza a kolegyne mi príde váš vzťah ako manželov.
Ako to máte potom medzi sebou? On sa radšej zdôveri kolegyni, že je to jediný človek, s akým moe všetko preberať? Tak mňa by to dosť nas...lo od manžela! Jedna vec je byť šialená stíhačka a žiarliť na každú ženu, čo len sa mihne, ale opak je úplná ľahostajnost, len "aby som nebola za kravu" prepáč za, úprimnosť, ale ozaj mi príde samotný váš vzťah veľmi zvláštny v tomto.
Heh , ze nepreferuje v sexe to co on. V tej chvili by som sa asi veru nezdrzala a jednu by som mu vpalila. Ono clovek by mal mat kamaratov aj ineho pohlavia, ale proste v ramci nejakych tych medzi. Pokial si on ide trvdo za tym, ze s nou nic nema a ani nechce mat, ako viem, ze ti to bude vrtat hlavou, ale zatial by som sa mu pokusila verit