Ahojte. Ako dalej? Pohadali sme sa s partnerom. Vyustilo to do stkanice a ja som obisla takto ako na foto. Ine zranenie nemam. Uvazujem ist na pohotovost (obvodacka nerobi) aby to ostalo zaznamenane ak sa ma este raz dotkne, nech mam nieco v ruke, ze take uz bolo. (X krat som pocula o pripadoch ked sa nieco take udialo, ze to zeny drzia pod pokrievkou a nasledne sa taky cin uz zlahci az to pojde do stratena.) Nevysmeju ma na urgente koli dvom modrinam?
@preggymum podla mna vysmeju...Vsak maju kopec roboty po Silvestri. Ja by soms modrinou nesla na potohovost. Riesila by som to s partnerom prip. ho poslala do kelu
@tanecnica82 tak hadam estenie sme na Slovensku na tom tak zle, ze sa budu vysmievat z domaceho nasilia. ALebo ano?
A ja si zas myslim,ze ak pojdes na pohotovost ti nijak moc nepomoze,radsej rozmyslaj nad tym ako zabranit tomu aby sa to uz nezopakovalo a neskoncilo ovela horsie ,moznost je iba jedna a to odist od takeho chlapa.aby si v buducnosti nemala rozbitu hlavu ,potom.uz nebudes rozmyslat ci na tu pohotovosť ist :'(drzim palce
@lavinis tak ja si myslim ze budu na nu prinajmensom cudne pozerat. Domace nasilie? Mne sa robia modriny aj ked len zavadim o nieco...a ZAS JU NEZBIL len sa strkali.Keby vedela zvladnut situaciu a vcas sa stiahnut alebo odist z miestnosti tak nema animodrinu.Ak vie ako dvihnut partnerovi adrenalin a nevie kedy hadku ukoncit to je veru na nej
Modriny na pohotovost nepatria.
@tanecnica82 no to sa necudujem, ze to nechcu zeny hlasit, ked sa to takto zlahcuje. tym nechcem povedat, ze sa tam ma chodit s kazdou modrinou, ale tvrdit, ze za to moze zena sama, to uz je silne kafe.
Na pohotovosti sú v týchto prípadoch POVINNÍ ohlásiť to na polícií, ani ťa z ambulancie nepustia kým nepríde hliadka. Už som bola raz napadnutá na pohotovosti z dokaličenou nohou, poznám to. Nie síce od partnera ale od jeho rodinného príslušníka...
@tanecnica82 ty si dobrá dilina... akože žena má vedieť kedy sa má stiahnuť aby jej mužovi nepraskli nervy aby jej neublížil? To on sa má v prvom rade hádam ovládať , nie?
Preco by vysmievali?? Kludne chod. Bude zaznam oni vedia ako postupovat nie si prva ani posledna zial. Sestra raz spadla zo schodou a isla doudierana na pohotovost aj s muzom a jeho lekar nepustil ked ju prehliadol vyvoedol z ordinacie a sam iniciativne vysetroval ci naozaj padla zo schodou a ci nema zavolat policiu alebo inak pomoct..takze fajn
@luna379 tak ked do neho neustale rype a vidi ze o chvilku mu prasknu nervy tak zrejme nebude do neho rypat este viac. A NENADAVAJ TU NA MNA. Mna muz nebije ani nemam modriny. Ked sa nevies vyjadrovat tak nepis do fora. Respektuj nazory skusenejsich
ach te novy rok..naco pijete ked to neviete... otazka je kto zacal hadku preco a ako si utocila ty... mas len ty modrinu alebo schytal aj on? miesto riesenia pohotovosti ries odchod od neho lebo zrejme mate medzi sebou problem..zamilovany ludia do seba nestrkaju a nemlatia sa... druha otazka ci ta zmlatil alebo len silnejsie chytil.. poznam ludi kt sa staci silnejsie nie extra silno chytit a uz maju modrinu.. skus sa zamysliet aj nad tym,ci si nebola vinna i ty ... chudak sestricky na pohotovosti..miesto oddychu v novom roku musiet riesit modriny ...
Pokial ma agresívnu povahu, tak ti nepomoze ani 10 papierov od doktora, takému chlapovi treba dat zbohom
Druha vec je, ze pises, ze strkanica, cize si tiez priložila ruku k dielu, on si najde škrabanc a tiez pobeží k doktorovi, asi to k vašej partnerskej pohode neprispeje
@tanecnica82 ty si uplne kompletna?
@tanecnica82 a ty ako vieš, bez toho aby si poznala môj vek, skúsenosti a celkovo mňa, že som tá menej skúsená? Muž aj keď mu prasknú nervy nemá právo takto konať! Každému človeku puknú nervy a neotĺka ľudí naokolo a hlavne nie svojho partnera. Ak ti to príde čo i len v jednom ohlade ospravedlniteľné, tak sorry, ale pre mňa si úbohé stvorenie, rovnako ako daný jedinec, čo dokáže niečo také urobiť. A obviňovať ženu s PODLIATINOU, že sa včas nestiahla aby "chudáčikovi" chlapovi nepraskli nervy, tak t dík, toto nevyzerá na štuchnutie ale na dobré zmačknutie od nervov alebo kúsanec. A to je potom pekný nervák.
@preggymum nie je podstatne ci sa ti budu vysmievat (podla mna to zlahci len debil) a nie je ani podstatne ci budes mat odtial papier. Dolezite je ako s tym chces nalozit dalej. Ziaden papier z pohotovosti debila nezastavi pred otlkanim (to si len zeny na zaciatku naivne myslia). A bohuzial mu ani nijako extra nepritazi pravne ak to spravi znovu. Pred tym ako pojdes na pohotovost si treba premysliet co dalej ak by ho vzali do vysetrovacky, ak to neohlasis a spravi to opät atd. Ries to, ze na teba zdvihol ruku a mal by palit do prdele co najskor.
@preggymum http://www.upsvar.sk/buxus/docs//urady/VK/oznam...
zavolaj, porad sa. zeny, cudujem sa vam, co pisete, ze neriesit, ze len strkanica atd ...ano, moze sa hned ostrahovat, ale aj tak, nikdy neviete, co by sa aj v buducnosti mohlo stat. takze nech to ma podchytene ako pripad a hotovo. ci uz s nim ostatne, alebo nie .... teraz modrina, udibria sa, nabuduce facka, udobria sa a potom skonci na pohotovosti s kvacanit, otrasom mozgu atg...
@preggymum za teba dufam, ze to bol len skrat, mozno alkohol, silnejsie stiskunutie ... (mne sa urobi modrina, aj ked sa opriem o hranu stola :( ... ale pre tvoje dobro, zavolaj na niektore z tych cisiel a porad sa. ked tak ries lekara .... ak nechces pohotvost a policiu (ak to robia automaticky) tak cez tyzden lekarku, nech to mas v katŕte ... na tych linkach ti povedia. a teda vazny rozhovor s chlapom. mna by raz udrel a aj o polnoci berem dieta, startujem auto a rano pridem uz len po veci.
@preggymum eeeeehhhh nerozumiem, prečo chceš čakať na reprízu... Ak z tvojho pohľadu išlo o neprijateľnú situáciu a je predpoklad, že sa to bude stupňovať, tak ho pošli najkratšou cestou niekam hlboko a ďaleko, netreba ti na to papier od lekára... A ak máš pocit, že to nebolo nič také hrozné, za čo by si sa s ním mala rozísť, tak tiež ti netreba papier od lekára.
@mihula policia ma pri domacom nasili ruky zviazane. Mozu konat az ked sa skutocne nieco stane. V pripade takejto modriny to vidim na dohovor nanajvys vykazanie z bytu kam sa moze po par hodinach vratit.....
@preggymum naco potrebujes dokaz ze "ta bil"? Nemozes jednoducho odist ked ti situacia nevyhovuje. Ocakavas nejake dotahovacky?
@lavinis a ty vieš ako došlo k tejto modrine? Ty vieš ako trebárs vyzerá ten chlap po hádke? Alebo čím si to zaslúžila? Čo sa také stalo? Jedna modrina, ktorá môže vzniknúť aj zo silnejšieho stisku.
@preggymum kvôli tvojej sprostej modrine bude niekto dlhšie čakať na pohotovosti s niečím vážnejším.
Choď na pohotovosť, ale len v tom prípade ak odtiaľ pôjdeš rovno na políciu a udáš ho. Inak by som ti musela aj ja jednu flasnúť, aby si chodila ľudí otravovať s modrinou na pohotovosť.
Ak to nie je manzel (kvoli zrychlenemu rozvodu), tak je ti dokaz modriny na dve veci. Zbal sa a vyhod ho, alebo odijdi ty. Zakony su ake su, toto bude slovo proti slovu, ako sa ti to stalo, aj v najlepsom pripade to skonci dohovorom policie, nic viac sa neudeje. A vas vztah je aj tak v keli s celej situacie. Prajem ti, nech novy rok zacnes tym spravnym krokom.
nič nevyriešiš na pohotovosti,mne môj ex spôsobil zlomeninu a polícia sa ho ešte že nezastávala v tomto,až kým mi neporadil právnik za kým mám ísť,
@preggymum Nevysmeju, prave naopak....dnes to su dve modriny a o tyzdeñ to moze byt prerazena lebka. Debil zostane debilom a ak sa to nestopne v zarodku, jeho agresivita sa bude len stupñovat.
Uz si mala byt na pohotovosti