Po akom čase ste začali spolu s partnerom bývať?
Po mesiaci 😃
Okamzite. Obidvaja ale dospeli ludia 26 a 33. V mladsom veku by som sa do toho nehrnula.
Po 5 mesiacoch
Po 5 rokoch ked sme sa spolu vzali.
Po 2 rokoch, ked sme sa vzali.
Teraz uz ideme oslavovat 14 vyrocie manzelstva 🙂
cca po dvoch mesiacoch od prveho rande.
Tak po dvoch rokoch, asi 2-3 mesiace pred svadbou. 🙂
po 5 rokoch vzťahu na diaľku ☺️
Po 3 a pol roku, keď sme doštudovali druhý stupeň VŠ 🙂
Po 2 mesiacoch vzťahu, teraz už sme manželia. 🙂
Po 3 rokoch chodenia sme zacali spolu byvat, po 7 rokoch spolocneho byvania sme sa vzali.
Ešte sme spolu nechodili a už sme spolu bývali 👀 teraz sme manželia 2 roky ☺️
Mala som dva vazne vztahy a s kazdym som prakticky hned od zaciatku byvala…
Oficialne po necelych dvoch rokoch, riesili sme to ovela skor ale cakali sme na byt+prerabka.. zaroven aj predtym casto aj tak byval u mna len ja som nebyvala sama.
S prvym po mesiaci, s druhym po 3 tyzdnoch. S terajsim po 6 mesiacoch, ale len preto, ze byval 120km odomna. Menila som kvoli nemu pracu a uz mame spolocny dom. Je to najlepsi sposob ako zistis ci vam to bude klapat, nevedela by som sa s niekym roky vodit za rucicky a potom ist byvat, lebo az vtedy sa ukaze ako si rozumiete a viete spolunazivat.
Po svadbe.
Po roku išla som za ním do iného mesta na výšku už spolu bývame 3 roky 🙂
Po svadbe- svadba bola 3 mesiace od prvého rande. Sme spolu už 43 rokov.
Ja po roku ale delilo nás viac ako 250 km.Ale v pohode cez rok aj napriek toľkým km sme sa videli aj v ťýždňi bud prišiel ON z a mnou alebo Ja za ním.Po roku kúpil byt a už sme boli spolu už to je 19 rokov ubehlo to ani neviem ako rýchlo.
@hankab nepíšem to v zlom, len mi napadlo tak na margo, že keď sme chodili na náuku pred manželstvom, tak sme tam boli 4 páry a kňaz, že kto z nás spolu už žije a prečo. A jeden z párov už teda spolu žili, a teda jej nastávajúci sa vyjadril, že si to chceli spolu vyskúšať, či im to bude klapať a tak a farár na to: "Jaj, takže keby vám to spolu neklapalo, tak snúbenicu vrátite rodičom ako tovar z obchodu. Mali ste aj určenú záručnú dobu, či dobu vrátenia?" Dodnes si na to spomeniem, keď niekto povie, že si to potrebuje vyskúšať. Ale osobne proti tomu nič nemám, každého osobná vec.
Po roku sme si prenajali byt
Po zasnubach, po 3,5 roku
@riamia91 nuz vzdy lepsie ako zistit po svadbe, ze to proste neklape lebo to, ci hento..
A ta poznamka, co farar utrusil je dobre trapna, aj ked to bola zrejme snaha byt vtipnym.. ze zarucna doba..
Do manzelstva sa ma vstupovat uvazene, takze ano, aj "zarucna doba" dopomoze k finalnemu rozhodnutiu..
@beronsche ja sa nehádam, len si vždy na to spomeniem. Ako píšem, mne je to jedno, či dakto žije pred svadbou spolu alebo nie, či celý život nadivoko. Ale z vlastnej skusenostj viem, že nebolo nič lepšie a krajšie ako keď sme AŽ ako manželia začali spolu žiť v jednej domácnosti. Ono niekedy ľudia hľadali riešenie problémov v manželstve, dnes je hneď na stole rozvod. Koľko žien a mužov v minulosti bežne povedalo, že sa naučili jeden druhého ľúbiť, myslím tým starodávne dohadované manželstvá, čiže fakt dávna minulosť. Ale aj dnes platí, kde je vôľa, tam je cesta, len nie vždy sa to podľa toho aj realizuje.
Po 3 mesiacoch, po 4 rokoch sme sa zobrali, po 9 rokoch sa nam narodil 1.syn, po 15 rokoch druhy syn...sme spolu 26 rokov
po 2 rokoch, keď sme mali kde bývať.
@riamia91 ako sorry, ten farar je uplny debil...clovek, kt.ma drzat celibat snad nebude moralizovat ohladom vztahov a spolocneho byvania...moralizovat ma niekde ulne inde....aha, takze podla jeho slov.. zoberte sa a potom zistite, ze vlastne vase spolocne byvanie nefunguje a potom bud v tom nefungujucom ostanete a budete nestastny cely zivot alebo sa rozvediete????...naozaj fasa zaver...prepac, ale farar je ten najposlednejsi, co sa ma k danej teme vyjadrovat
To nie je adresovane tebe osobne, len moj pohlad na dotycneho farara...