Manželstva a spolužitia najprv s rodinou 4roky a odvtedy sami..
Mrzi ma, že sa vieme hádať alebo skôr vadiť a zduvať pre maličkosti. Niekedy rozmýšľam že je niečo zle.
Nechodíme nikam ,vlastne manžel stále robí aby sme mali .
Ja som doma s deťmi . Len ma štve že sa vieme aj naťahovať kôli maličkostiam a keď ma núti ist k jeho rodine a na nechcem proste je hrozne 🙈ja chcem mať svoju rodinu a užívať si ju čo vlastne asi ani neviem alebo mi k tomu muž nepomáha. V domácnosti absolútne nič nerobí a pred jeho rodičmi sa robí že pomáha , prečo ? Veľa krát im akoby zahrá na notu" ale prečo ?hanbí sa zamma ?alebo závidia nám že sme spolu či čo
No a prečo ideš? Však nech ide sám s deťmi. Čo máš 4 roky, že tá núti?
@elizabet173 neviem čo čakám od diskusie ..možno to že je to asi aj normálne po toľkých rokoch ..neviem či to mám brať vážne lebo mi to leze na nervy už
@pribinak hej , som sprostá lebo nemyslím na seba ale na druhych ktorí namňa vôbec . Neviem prečo to robím asi je to mojou povahou ale nechcem sa už prispôsobovat. Keď som u jeho rodiny sú tam ich pravidlá,,cítim sa tam ako nič
V zaciatkoch sa aj moj zduval, ale ja som odmietla hrat jeho hru. Ja som s nim komunikovala normalne aj ked mi neodpovedal a casom ho to zduvanie uplne preslo ked videl ze ja fungujem. " idem cvicit vyber dieta zo skolky "a pod
No tak tam jednoducho nechod. Si dospela, snáď vieš povedať NIE
Haló, ľudia, takéto veci si treba jednoznačne vydiskutovať medzi štyrmi očami. Tebe sa možno trocha uľaví, keď to sem napíšeš, vykeciaš sa, niekto ti poradí, poľutuje ťa, ale tvoj problém to jednoznačne nevyrieši. Musíte si to vybaviť vy sami. Takisto si myslím, že je obrovská chyba, keď netrávite spoločne čas. Práca je práca, ale rodina je dôležitá, tráviť spolu čas treba. Prestali ste bývať sami, už toto je taká vec, taký prvý "klinec do rakvy".
Chýba komunikácie a ochladnúť vzťah. Nájdite si nejaké spoločné hobby, nasadiť pravidelne rande. Aspoň raz za 2 týždne na 2 hodinky sami niekde vypadnúť. Postupne to váš vzťah utuzi, no ste malo spolu.