Ahojte mám 24 rokov a keďže neriešim vzťahy mám len kamaráta s výhodami je rozvedený nemá deti má 35 rokov všetko funguje super stretávame sa rozumieme si a keďže pracujeme obaja v zahraničí takto nám to vyhovuje zatiaľ viac aj keď on mi dávnejšie povedal že by chcel viac...lenže teraz asi cca posledný pol rok mi začal kupovať drahé veci ako darčeky ale dnes mi napísal sms že o nájom sa tento mesiac nemám starať a zaplatil mi nájom...neviem čo si mám o tom myslieť ja viem že mi chce asi pomôcť a urobiť radosť ale cítim sa divne ja som mu to aj hovorila ale on povedal že chce nech som šťastná a že to nemám vôbec riešiť že nemá komu inému dopriať ako mne dokonca minule keď sme si volali povedal že sa asi vykašle na zahraničie že ma bude čakať doma alebo sa na to môžeme vykašľať spolu...keď mi kúpil občas nejaký darček tak fajn ale platiť mi nájom? Nie je to priveľa? Ja mu tiež občas niečo kúpim ale neviem je mi to divné že zrazu sa takto zmenil v tomto a dáva mi viac najavo svoje city...musím sa s ním porozprávať keď obaja budeme doma ale myslíte že je zaľúbený alebo čo si myslieť?
@anjelicek26 ja som mu povedala že mi nemusí nič kupovať ale on povedal že chce a že to nemám riešiť že nemá komu inému robiť radosť len mne lebo naozaj nemá nikoho takmer okrem mňa
Nevidím na tom nič zlé, dokonca už vôbec nie, že si ťa kupuje... Ak to robí z lásky, je to pekne gesto
Jeho jazyk je "kupovat darceky" 🙂 takto ti dava svoju lasku najavo 🙂
@ikissedagirl myslíte že sa do mňa zamiloval a takto to dáva najavo?
Kúpiť darček, pozvať na večeru je, aspoň pre mňa, niečo úplne iné ako zaplatiť nájom. Mne by toto bolo maximálne nepríjemné.
Najprv som sa chcela ironicky spýtať či si sa prišla pochváliť 😄 Rady ako odmietnuť dary ignoruj. Užívaj si kým to trvá (vieš že existujú ženy ktorým ich starý za posledných 15 rokov nič nedal - však keď chce nech si kúpi sama). Dary môžu byť prejavom náklonnosti a keby si mu povedala nech ti nič nekupuje mohol by to zobrať tak že odmietas jeho. Uvidíš ako sa to bude vyvíjať ďalej. Môžno sa naozaj zamiloval alebo bude o pár mesiacov obdarovavat inú. Držím palce aby to vyšlo ako si praješ.
On vie kde ako poslať peniaze za tvoj najom? Akosi ti neverím....
@janinah áno vie byt mi prenajíma jeho známy
@katka700 ďakujem. No v poslednej dobe mi píše také správy... iné ako predtým zdá sa mi taký starostlivý viem možno to niekomu príde smiešne ale píše mi večer aby som si nezabudla zamknúť a či som jedla, či už som doma z práce a tak toto som nezažila ešte preto si to možno tak všímam
pán už ide do stredného veku, tak sa potrebuje rýchlo niekde "upratať.".. príde mi to doterné - najmä s tým nájmom.
iné je darček a iné platiť nájom...
@deti95060810 upratať ani veľmi nie on už mi dávno hovoril že či neskúsime viac ale nechcela som...trvá to medzi nami už dlho takže nemyslím si 🙂 nevadí mi to ja jemu tiež kupujem darčeky ale ten nájom ma prekvapil to priznávam proste všímam si že všetko čo spomeniem mi chce hneď kúpiť alebo vybaviť 😄
Mne by to vyslovene vadilo, aby mnou takto niekto manipuloval! Som dospela, svojpracna a nepotrebujem, aby mi niekto "poza chrbat" platil najom! Lebo teraz hra chrumkaveho, akoze z lasky sa o teba chce starat ale pozor - aby sa to raz neotocilo uplne inym smerom
Chce ťa zbaliť, chce byť viac, než len kamarát s výhodami. Nevie, ako inak ti to dať najavo. Ak mu viac, ako nezáväzný sex, dať nemôžeš, mala by si mu to jasne dať najavo, nech si nerobí nádeje.
@taga nepochopila si to on mnou vôbec nemanipuluje 😄 on veľmi dobre vie že ja na ten nájom mám on vie koľko zarábam 😄 on hovorí že to robí pre radosť že ma chce potešiť
Má ťa rád a nemá kam dávať peniaze, no dobre. Ale nájom? A ešte keď ste len kamoši s výhodami? Asi by som mu tie peniaze poslala naspäť, keď ich chce minúť na teba tak dovolenku alebo čo a nie tvoje bývanie platiť.
No hej, aj muži sa dokážu zamilovať 😉 povedal ti to otvorene - nechcela si.. tak skúša takto, darčekmi, nič sa nezmenilo, tak ti zaplatil nájom, lebo si zrejme myslel že aký dobrý nápad, asi mu ani nedošlo že to vyznie nevhodne a divne.. ak s ním nechces mat nič viac, ukončí to s ním - pretože v ňom sa to nezmení len tak ľahko.. ak ho rada máš, tak sa prestaňte hrať na kamarátov s výhodami..
Poznám niekoho kto takto začínal, dlho sa tvárili aki sú kamaráti kým im došlo, že majú normálny vzťah.. dnes majú dve deti..
Idu Vianoce asi mu chyba laska 🥰.
@zoro9836 no večer som mu hovorila že sa mi to zdá priveľa a on povedal že aj tak bol takmer celý mesiac u mňa že nemám riešiť pár eur už že mám kašľať na to 😄
@jana_eyre_2 ja neviem veľa o tom teraz premýšľam a nie je mi úplne ľahostajný to priznávam veď to medzi nami trvá už dlho a v podstate spolu fungujeme ako pár aj keď trochu nezvyčajný keďže sme od seba veľmi ďaleko momentálne a priznávam že mi aj trochu chýba
neviem co tu mnohe pisu,ale ked ho to tesi,nech ti zaplati aj najom...mne tieto veci nepridu vobec cudne,podla mna ta berie viac ako kamosku s vyhodami a takto ti to dava najavo...neznamena samozrejme,ze to robit musi,ale ak chce ja by som sa emancipacne do prs nebila😂
ak ti to vyslovene vadi,povedz,ze darceky ok,ale najom nie,a ak sa ti to len zda cudne,proste to nechaj tak
podla mna chce s tebou normalny vztah a nevie ako inak ta dostat,nemyslim,ze si ta kupuje ani nic podobne,ale nevie ako ukazat,ze je pre teba dobry,mozno si nevybral najstastnejsie riesenie,ale niektori ludia su taki,radi davaju
ved ho nehaj robit ti radost. uzivaj uzivaj.a ano podla mna sa buchol do teba. dakeho segedinu by som mu zrobila za to no 😂
Tieto posledne vety typu...Co si o tom myslite??? Troll, alebo admin?😁 Neverim, ze keby to bolo naozaj, ze niekoho zaujima co si o tom myslime.
Je zamilovaný ☺️.
Treba mu povedat asi hlavne toto - ja ta mam rada a skutocne si ma nemusis kupovat.