Dobré ráno milé ženy
Ja som dnes zistila, že som asi vadná. Už včera večer som sa rozrevala pri jednom filme, čo ja absolútne neviem plakať pri filmoch.Naposledy ako malé decko keď som pozerala Levieho kráľa a zomrel Mufasa 😀 tak odvtedy ma všetko dojme, ráno keď som sa budila a začala sa chystať do práce som sa išla pozrieť na dcéru do detskej, v momente oči plné slz.Spravila som si kávu, manžel už bol hore pozrela som na neho zase som začala roniť slzy,manžel si z toho spravil srandu, že kam sme sa to dopracovali keď hneď ráno ako ho uvidím začnem plakať, či je to s ním také zlé😂 V práci okolo mňa prešiel pán ktorý nosieva raňajky vedeniu usmial sa na mňa a hneď slzy,kolegyňa ktorá povedala dobré ráno a pekný deň mi spôspbila ďalšie slzy.Mali ste už takýto deň? že vás všetko dojalo, poprípade ste spustili plač pre nejakú hlúposť? Mám pocit že keď budem na meetingu prezentovať svoj projekt že sa tam rozplačem pri slajdovaní prezentácie 😂
Ta som sa už dobre nezasmial.. na výroku tvojho manžela. Ma super zmysel pre humor.
Ja sa dokážem rozplakal pri každej blbosti od pôrodu detí, dovtedy som len pri filmoch...ale nemám to tak ze potom mrnčím celý deň.
Utriem sa, vysmrkam a idem ďalej;)
Zo mna slzu lahko nevycedis, ale ked som bola tehotna revala som za vsetko 🤣🤣🤣
Nie si tehotná? 🙂
Sprav si test 😎
Súhlasím s kočkami vyššie. Tehotná. 😉
Dnes je možno taký deň, asi počasie. Aj ja som dnes pri raňajkách plakala 😁 a to teda nie som plačko
Pridávam sa do klubu rozcítených. Už som si to všimla aj včera. Ja verím na astrovplyv na naše nálady, tak to prisudzujem terajším konštaláciám. 😉
https://www.facebook.com/share/p/1AsUcMwwm4/
Buď si tehotná, alebo tesne pred menštruáciou. Ja som sentimentálna, a v období ms sa to vždy ešte zhorší.😂
Ja som bola neprimerane uplakaná na začiatku tehotenstva. Plakala som od dojatia v aute pri pesničke🤣
Ja vobec nie som sentimentalny typ, ale kazdy mesiac tam den-dva pred menstruaciou mam obdobie, ze mi je zo vsetkeho doplacu 😅 no proste hormony...