Ahojte,pred par rokmi (3r)mi pisal sesternicin frajer. Vtedy nemali este spolu dieta. Su spolu 10r. Pisal mi oplzlosti a volal ma von so slovami,ze sa to nikto nedozvie. Nikdy som jej to nepovedala. Odbijala som ho stale a dokonca mi napisal,ze ak nepojdem snim von,tak si vymysli,ze nieco spolu mame. To je proste uplne detisko a predsa maju obaja uz pomaly ku 40r. Ignorovala som ho a prestal. Kedysi ju aj podvadzal ale nakoniec mu odpustila. Ja si myslim,ze ju podvadza stale ale to je nepodstatne. Maju spolu rocneho syna a on teraz vypisuje mojej sestre. Zatial len blbosti srdiecka a take kraviny. Mam sesternicu nejak konfrontovat alebo vykaslat sa na to?
Ja by som slizonovi chlipnemu napísala, že keď neprestane pôjde mu niektory môj kamoš prestelovat ciferník.
@mikadooo sestra o tom vie a aj moji rodicia. Hned ked vypisoval este mne,tak som to doma povedala. Ale oni uz vedeli ze je to magor. O to vacsia zabava je to teraz ked sa stretneme na rodinnych oslavach. Rehotat sa na jeho debilite.
Sesternicu konfrontovať? Ehm, to nie je správny vyraz
Sestra nech toho idiota zablokuje. Povedala by som to mužovi, aby mu “prehovoril so duše”
Sestre by som povedala ako kedysi otravoval teba. Takéhoto idiota treba vytlačiť preč
V tomto príbehu je mi najviac ľúto tvojej sesternice. Pomaly celá rodina už pekných pár rokov vie, aký je to dement, ktorý ju ešte aj podvádza, ale nikto sa jej to neuráčil povedať ešte predtým, ako si s ním spravila dieťa. Teraz na to možno príde sama, zostane sama, sklamaná, s dieťaťom, ktoré má polovicu jeho DNA a ešte aby sa s ním nemusela doťahovať aj o výživné, keď je taký magor. Strašná zábava. Stand-up komici sa môžu schovať.
@au1994 nauč sa čítať. Píšem, že ju podvadzal a ona mu odpustila.
@brembo A k čomu by to smerovalo, keď nevera už bola odpustená minimálne 1x - a asi aj viac.?
I tak by o tom mala vedieť. Či mu odpustí,alebo nie bude jej rozhodnutie,jej chyba.
Povedala si jej, že ti vypisoval? A že vypisuje aj sestre? A že si myslíš, že ju podvádza stále? Či sa len zabávaš na rodinných stretnutiach?
@au1994 no ty si moja pekne mino🤦♀️
Pokiaľ viem, tak rozhodujem sama za seba. Takže nie nepovedala som jej,že mi vypisoval. Bolo to 3roky dozadu cca a určite by som to teraz nevyťahovala. To že ju podvadza ona to veľmi dobre vie. Aj to že vypisuje inym ženam. Všetko vie. Robi si anonymne učty ba FB a tak vypisuje ženám. Mne pisal tiež cez anonyma a na oslave rodinnej sa mi priznal, že to bol on. Takže ake dôkazy mám že to bol on? Žiadne. A ano zabavame sa na rodinnych oslavách😘
Chudina sesterka. Hlavne, nech si s ním viac detí nerobí.
Nie, nie som mimo, len som asi empatickejšia ako ty, lebo si nedokážem predstaviť, že by som sa na svojej sesternici zabávala, akého idiota má na krku, miesto toho, aby som ju narovinu konfrontovala s tým, že mi vypisuje jej priateľ a priznal sa k tomu. A rovno by som konfrontovala pred ňou aj jeho samého, aby sa ukázal aký je hrdina. A že by som ho volala na rodinné oslavy, aby som sa na ňom zabávala. Taký človek by pri našom rodinnom stole nemal miesto a ak by sesternica nedostala rozum, tak ani ona. Podľa mňa je mimo nečinne sa pozerať (a zabávať! ako si sama napísala) na cudzom nešťastí.
Podľa mňa sesternica veľmi dobre vie aký kvietok má doma... Skôr by som upozornila sestru, nech mu raz odpíše aby jej dal pokoj a potom nech jeho správy ignoruje, tak ako si to spravila ty.