Mam kamarata s ktorym si uz 3 mesiace piseme cez fb. Videli sme sa len raz. Mna uz pisanie nebavi, chcela by som s nim von ale byva v kosiciach ja v bb. Uz som mu aj navrhla ze by sme mohli von ale stale vravi ako neni cas a ze daleko atd. Hlavne ze mi kazdy den pise..co si myslite mala by som sa chvilku odmlcat a ked sa opyta ze co sa stalo napisem mu pravdu ze ma uz pisanie nebavi, alebo sa zmierit s tym ze budeme len kamosi cez net?
aj mne tak jeden vkuse pisal a ked som navrhla stretko, stale cuval... nakoniec som sa na to vykaslala, nevidim zmysel v tom, si s niekym iba pisat a nestretavat sa
Odmlc sa a keď sa ozve narovinu povedz že by si sa chcela už stretnut, ak bude vymýšľať, nechaj ho tak...
Je zadaný
Z tohto najskôr nič nebude
Povedz mu to narovinu s tým že budeš pripravená na to že asi z toho nic.
Zrejme on nič viac nechce. Ak chlap sa chce stretnúť, tak ani neviem aká diaľka mu v tom nezabráni. Skus sa rovno opýtať, a keď bude stále cuvat, vyhovárať na čas a vzdialenostil, nech ti to je jasná odpoveď, že z toho mračná už nezaprsi.
Neodmlcala by som sa len tak, to je na čo dobre, také hádanky 🙂 normálne by som mu napísala, že o taketo kamarátstvo nemám záujem a nechala na ňom, ako sa zariadi. Buď si nájde čas, alebo bohužiaľ nie je to kamarát pre teba.
Tak je úplne logické, že sa človek stretáva viac s ľuďmi zo svojho blízkeho okolia než s niekým, kto je 200-300km ďaleko. Ja väčšinou idem von spontánne, teraz, o hodinu, po práci a neplánujem si kávu týždeň vopred. Keď ti napíše “poďme o hodinu do kina” tak si schopná tam o tú hodinu byť? Asi nie. Tak logicky zavolá niekoho, kto môže.
Ale tak skús mu navrhnúť, že prídeš ty za ním vtedy, keď to jemu vyhovuje, či bude ochotný... a ty daj potom vedieť, či sa ti oplatilo cestovať dve hodiny tam a dve hodiny späť kvôli tomu, aby ste spolu strávili nejaké poobedie.
Eete dodam s tym casom to nie je pravda, casto pise ako ide s kamaratmi von, ale oni byvaju narozdiel odomna blizko