Písanie si s kamošom mi nestačí

3. okt 2020

Mam kamarata s ktorym si uz 3 mesiace piseme cez fb. Videli sme sa len raz. Mna uz pisanie nebavi, chcela by som s nim von ale byva v kosiciach ja v bb. Uz som mu aj navrhla ze by sme mohli von ale stale vravi ako neni cas a ze daleko atd. Hlavne ze mi kazdy den pise..co si myslite mala by som sa chvilku odmlcat a ked sa opyta ze co sa stalo napisem mu pravdu ze ma uz pisanie nebavi, alebo sa zmierit s tym ze budeme len kamosi cez net?

autor
3. okt 2020

Eete dodam s tym casom to nie je pravda, casto pise ako ide s kamaratmi von, ale oni byvaju narozdiel odomna blizko

falbala132
3. okt 2020

aj mne tak jeden vkuse pisal a ked som navrhla stretko, stale cuval... nakoniec som sa na to vykaslala, nevidim zmysel v tom, si s niekym iba pisat a nestretavat sa

marcellka32
3. okt 2020

Odmlc sa a keď sa ozve narovinu povedz že by si sa chcela už stretnut, ak bude vymýšľať, nechaj ho tak...

juhseverzapad
3. okt 2020

Je zadaný

bluka2
3. okt 2020

Z tohto najskôr nič nebude

suzie26
3. okt 2020

Povedz mu to narovinu s tým že budeš pripravená na to že asi z toho nic.

jaskolka
3. okt 2020

Zrejme on nič viac nechce. Ak chlap sa chce stretnúť, tak ani neviem aká diaľka mu v tom nezabráni. Skus sa rovno opýtať, a keď bude stále cuvat, vyhovárať na čas a vzdialenostil, nech ti to je jasná odpoveď, že z toho mračná už nezaprsi.

thoughtfulweirdo
3. okt 2020

Neodmlcala by som sa len tak, to je na čo dobre, také hádanky 🙂 normálne by som mu napísala, že o taketo kamarátstvo nemám záujem a nechala na ňom, ako sa zariadi. Buď si nájde čas, alebo bohužiaľ nie je to kamarát pre teba.

sissy27
3. okt 2020

Tak je úplne logické, že sa človek stretáva viac s ľuďmi zo svojho blízkeho okolia než s niekým, kto je 200-300km ďaleko. Ja väčšinou idem von spontánne, teraz, o hodinu, po práci a neplánujem si kávu týždeň vopred. Keď ti napíše “poďme o hodinu do kina” tak si schopná tam o tú hodinu byť? Asi nie. Tak logicky zavolá niekoho, kto môže.
Ale tak skús mu navrhnúť, že prídeš ty za ním vtedy, keď to jemu vyhovuje, či bude ochotný... a ty daj potom vedieť, či sa ti oplatilo cestovať dve hodiny tam a dve hodiny späť kvôli tomu, aby ste spolu strávili nejaké poobedie.