Ahojte ,písali by ste denne manželovi kedy pride domov? On totiz občas ide k rodičom ale ja by rada vedela že kedy príde. Nemyslím si že som ako stíhačka len je to takto roky a neviem si stále na to zvyknúť že je dlho preč stale. Ja som doma na MD tak asi preto som taká .. keď som ak ja pracovala nenapadli má takéto kraviny
@pribinak druhá vec je že možno to tak nieje
Tak to je už ale úplne iná záležitosť - diskusia. Nadpis by potom mal byt: neverim mužovi, niekde sa fláka a asi má podvádza a ja žiarlim
nie nepisala.. poprosila by som ho ak s zdrzi nech napise on .. ak je medzi vami vsetko ok napise
Ja by som to robila,ked mi nedal vediet... ;)
Nie, sami si s muzom napiseme, ze sa zdrzime, sme tak dohodnuti. Obcas sa stane, ze zabudeme, vtedy mu napisem ci je ok, ked ho napr ocakavam o 17 a jeho o 20 nikde
Tak sa dohodnite že v deň keď príde domov neskôr ako obvykle tak ti on napíše že sa zdrží a kedy cca príde. Nevidím zmysel v tom aby si mu ty denne písala a vypytovala sa kedy príde domov.
tiež fungujeme tak, že ked ideme niekam a sa zdržíme dáme si vedieť , na strane druhej nevidím nič zlé na tom, ak napíšem manželovi kedy ho mám očakávať doma 🙂 však normálna komunikácia a uzavriem to, teším sa na teba
Ak mas pochybnosti, kam chodi, tak zavolaj svokre, nech ti ho da k telefonu, ze sa mu nevies dovolat. A hned budes vediet, kolka bije.
To by musel byť riadny debil,keby ťa podvádza a hovorí,že je u rodičov. Veď nič si nevieš ľahšie overiť,ako toto.
nie
Sama pises, ze su to kraviny, tak to kraviny asi naozaj budu. Tie spravy ti predsa nijak nezarucia, co kde s kym manzel robi.
Nepisem ale odkedy som na md tak sa ho to pytam vzdy rano ked odchadza do prace, tak viac menej zo zvyku😀a aj mi doma byva samej smutno😀
nie. Mame dohodu, ze ked sa napr. zdrzi dlhsie v praci, tak mi da vediet, ze pride neskor domov.
Asi sme divný pár podľa toho čo tu čítam🙂 my si píšeme alebo voláme už pár rokov priebežne počas celého dňa.Nikdy som nevyzvedala,zavolá,napise sám a naopak.
Moj mi zavola vzdy aj keby meskal len 5 -10 minút. Vzdy zavola.
@kubkovamama aj my rovnako.
My si väčšinou automaticky dávame vedieť kto kde je, kedy asi bude doma a pod. Dokonca máme navzájom zdieľanú polohu na mobile a sme s tým obaja ok.
Vobec by som s tym nemala problem. Dnes manzel prisiel skor z prace domov, tak mi uz pisal na what up kedy pridem, tak som mu odpisala, ze som akurat nasadla do busu..
Sme manzelia, rodina, povazujem to za uplne prirodzene.
@kubkovamama nie si divna.my rovnako.sme na seba velmi zvyknuti,obaja robime z domu,sme skoro nonstop spolu.ked je len v obchode niekto trochu dlhsie,alebo hoci len na dvore,uz sa druheho dozadujeme😀proste som ako jeho prisavka a on moja,ale viem za tych skoro 18 rokov naisto,ze to je vsetko mozne len nie ziarlivost😀
Nie nepisala a neotravovala, ak ta chce podvadzat bude ta aj vtedy, ked si myslis, ze je v praci, za mna je toto stihanie muza, spytam sa ho rano kedy prides a je to, co chodi kazdy den k rodicom na 3 hodiny ak ano tak je to jasne
Každý boží deň mu píšem kedy príde, ak mi to sám nenapíše. Proste sa chcem vedieť zariadiť, nie je to o tom, že mu neverím. Som doma s dvoma deťmi a pred tretím pôrodom.
Mám pocit,že mu neveríš...
Mne môj volá,keď odchádza z práce, že ide domov a či nemá ísť do obchodu a keď áno,čo má kúpiť😁
Komunikujeme spolu vždy večer/ráno kedy sa asi vráti z práce a vždy mi aj napíše, že je na ceste domov
My sme nauceni tomu druhemu oznamit, ze sa zdrzime. Jeden druhemu nevypisujeme a nevyvolavame. Inac +/- vieme kedy sa ktory domov dostavi, ak ma nejake plany da vediet dopredu, oznamujeme len ked sa nieco vyskytne
Myslím že je úplne prirodzené chcieť vedieť kedy príde muz domov z práce, od rodičov, odkial kolvek.. samozrejme na mk sa vždy dočítas, že nikoho nič nezaujíma, každý druhy muž vlastne ani domov chodiť nemusí, ani volať nemusia, nič nikomu nevadí a všetko fičí.. mne by vadilo ak by môj muž šiel niekam k mame a ja by som nevedela kedy pride a ešte by som sa mala.citit previnilo za to že píšem vlastnému mužovi.. 😏
Môj muž mi nepíše cez deň (nemá internet v mobile), keď sa ho pýtam, kedy príde z práce tak dopredu nevie povedať, väčšinou pracuje kým je robota, viac ako 8 hodín denne, volám jedine ak je už naozaj neskoro.
Nie. Je to otravne. Veď vieš kde je