Dobrý deň prajem, prosím Vás, dáte si niekedy pri deťoch na ihrisku alkohol? Mám neskutočne "milú svokru", ktorá mi dnes cez telefón vykričala, že som alkoholička a doma ležím ožratá, pritom si dám raz za rok malé pivo, inak nič, tvrdé ani víno nepijem. Ďakujem za odpovede.
Nie, cez deň a pri deťoch nepijeme. Dáme si obcas pohár vína až keď deti spia.
No tak ta by si vypocula🤣🤣🤣🙈Obciansky uz mam tak co ju do toho keby aj denne 4piva si dam?! A inak nepijem,takze toto sa u nas stat nemoze,ale keby aj co ju do toho
Nie, nepijem. Ale dat si male pivo, ak to ovsem teda bolo jedno a potom mat za to telefonat,povazujem za prehnanu reakciu.
Tak ked si bola sama s dietatom na ihrisku na pivku cez den, tak to moze posobit dost nevhodne.
U nas bezne si robime pikniky pri ihrisku a veru aj vinko aj pivko sa tam otvara ale tak no po 19 🙂 ale bezne som tam videla pit aj chlapov piva a behali za detmi aj mamicky.
Cez leto sme vedeli s manželom večer vybehnúť na čapované. Žiadna ožran párty. Syn si dal džús a išli sme domov. Nič zle na tom nevidím. Sama, ale nikdy.
Na ihrisku pri dieťati som nikdy nepila, keď sme boli v reštaurácii na večeri tak som si občas dala pohár vina, alebo na dovolenke drink.
@0silvia0 nie, večer s kamarátkou, raz za rok, a to som alkoholička, vypili jedno malé a išli domov.
Ja tiež nie, mám v sebe blok, ak by sa hocičo stalo, či do nemocnice zaviezť... Večer to je iné. Aj manžel, až večer si otvorí pivko, cez deň sme ako rodičia pri deťoch "v pohotovosti"
A ako sa vlastne svokra dozvedela, ze si mala jedno male pivo?
Odkedy som otehotnela, takmer nepijem. Tým, že mám dieťa, sa neviem zbaviť pocitu, že ak by sa čokoľvek stalo, musím byť schopná odšoférovať napríklad na pohotovosť. Časom som zistila, že mi to vôbec nechýba. Keď si výnimočne niečo dám, tak sa mi aj tak namiesto dobrej nálady chce akurát tak spať.
Tak, na detskom ihrisku mi to príde zvláštne, ale pivko, vínko si dáme s manželom, prípadne so švagrovcami... Sama veru nie. No a čo sa týka svokry a takéhoto telefonátu... Nie je môj manžel, som dospelá, tak nech si láskavo takéto veci rieši so svojím manželom...
Dame si s manzelom vinko, ked ulozime krpcov... teda.. davali sme si 🤰🏼
ja neviem ale pri malom dietati pit co i len male pivo je ako "len ako male pivo" ak idem soferovat...proste nie...potrebujem byt pri uplnom vedomi, vecer si dam, ked uz ide spat alebo uz spi...ale vonku ani by mi nenapadlo
Davali sme si s muzom, ja teda pivo nepijem, tak napr aperol, ale ked som bola s detmi vzdy len jeden. Kazdy musi vediet ako znasa alkohol a ako sa potom dokaze postarat o deti. Ale zeby mi svokra diktovala nedat si jedno pivo v lete na ihrisku, chore. Vdaka za moju svokru, akoze fakt.
Máš asi moc akčnú svokru. Jedno malé čapované v lete a hneď vykrikovať, že si alkoholička, tak to teda preháňa. A manžel je v pohode? Jemu to nevadí?
na ihrisku si urcite nedam ani len nealko… tam to nepatri…
ale inak si dam, vecer s manzelom, vino nepijeme, najcastejsie pivo alebo rum
To je zaujimave detske ihrisko, ked sa tam podava alkohol. Je to v ramci nejakej restiky? Na ihrisku som nikdy nevidela zeby podavali alkohol.
Ale zase za male pivo taka drama?
Nie, je to nevhodné
Ja by som bola mimo aj z maleho piva a ani nevravim v tychto horucavach, a nedam si nic ked mam deti na starosti kvoli zodpovednosti.
Reakcia svokry je ale prehnana ,zvlast ked to nerobis stale a vela
No na ihrisku ? Heh to nie. Doma si dam ale ja iba nealko pijem a aj ti vacsinou po 19tej. Aj ked je maly pri mne. Ako toto neriesim. A tiez aj vino si dam a ked mame nejaku rodinnu oslavu alebo sa stretneme s rodinou tak aj ku ibedu si nalejeme vino
@20erika07 raz za rok sa stane
@zuzuliennka1 Prečo ani nealko?
Daj si co chceš. Je to Tvoje dieťa, Tvoja vec. Jedno pivo za rok, by som ju poslala....
Su matky ktore su napumpovane od rana, ktore su špajzacky, ktore piju aj tvrde ked maju dieta na starosti, za jedno male pivo vynimocne robit taky cirkus 🤦♀️ nechapacka no
Napriek tomu, ze sa mi to tiez nezda vhodne, so svokrou by bolo na dlhu dobu dodebatovane.Ona ti nema co vykricat a ak ma nieco proti, da sa to aj inym sposobom povedat
Ked si ideme podvecer niekam sadnut a je tam aj ihrisko, kludne si dam aj pohar vina a co. Co sa tyka pohotovosti, tak tie akoze zodpovedne, co si davaju az ked deti zaspia, by si nemali pit ani vtedy. Ved co ked sa dieta nahle zobudi s vysokou horuckou? 🙂
Nie, nepijem. Považujem to za nevhodne