Pije veľa?

1. nov 2024

Je podľa vás veľa ak chlap piatok sobota nedeľa vypije každý večer 3l piva? Podľa mňa áno, podľa neho nie 😤 plus občas cez týždeň

really8
1. nov 2024

Ked povieme ze je to vela, jeho nazor a zvyky to nezmeni.

marianarem
1. nov 2024

Za mna vela, kedze moj svokor zacinal pivnym alkoholizmom. A nemusel mat kazdy den. Casom to dotiahol k tvrdemu alkoholu a kazdy den.

kvadrinkaaa
1. nov 2024

Alkoholizmus nie je o množstve ale o pravidelnosti. Ja by som mala už výkričník v hlave.

pininka1
1. nov 2024

Spýtala som sa manžela, je pivar, ale podľa neho je to riadne veľa. Každý večer 6 piv je dosť.

milanemila
1. nov 2024

Nie malicko to je este by som mu borovicku k tomu pridala, nech je ako spravny alkoholik a skrachovanec 👍🏼

lentilka78
1. nov 2024

Je to dosť podľa mňa, keby si dal tak 2 tak to by som neriešila ale 6 je dosť... Véd preboha toľko asi nealko nápojov za deň nevypije, koľko dokáže večer piva
Moj muž pivo moc nema rad ale občas si dá 2 niekedy aj 3, hlavne v lete keď je veľké teplo, ale teda nie často.

maximiliana
1. nov 2024

@milanemila veru, ako hovoria alkoholici: pivo bez tvrdeho, vyhodene peniaze 😂

simsalabim
1. nov 2024

Je to vela, vypil by tolko na posedenie vody? Caju? Urcite nie. A ak pomlcime o obsahu alkoholu, aj obsah kalorii je zaujimavy.

vilma7
1. nov 2024

Áno a veľmi.

thereisabear
1. nov 2024

Pre mňa by aj 0,5l bolo veľa.

lucia248
1. nov 2024

Jasné, že je to veľa, predpokladám, že tri litre vody by za deň nevypil…

cacianka
1. nov 2024

Alkoholik ako vyšitý vypije toľko alkoholu a ešte sa obhajuje že je to málo 🤦

alkoholik
1. nov 2024

Pri cene piva co davam za 1 pivo by som pri jeho spotrebe po mesiaci skrachoval...🤣
A ano 6 piv x3= 18 piv za tyzden x 4 tyzdne 72 piv za mesiac fuuuu

Ano je to vela!!!!!

zuzubb007
1. nov 2024

Na alkoholika je to bežné množstvo, pre mňa by bolo veľa aj pol litra piva

tiezjedna
1. nov 2024

6 pív za deň počas víkendu? To je viac než dosť...

slavomira236
1. nov 2024

Oproti domu krcmu. A chodia tu chlapi kazdy den .no mna by porazilo asi keby moj takto chodil

gribka1
1. nov 2024

A dôvod ti aký povedal? Má zlé trávenie, či mu to zlepšuje náladu, či potenciu, či pre chuť.

lindusss2016
1. nov 2024

Ty sa musis pytat, ci je to vela? Pre mna by bolo vela aj to jedno denne. Nezniesla by som chlapa, co smrdi pivom kazdy den 🤢 ved to uz musi z jeho porov razit... Vidis, niektore zeny by boli schopne akceptovat aj dve piva denne, mozno sa najdu aj take, co im nevadi ani 6 🤷 Vsetko zavisi od teba. Ja tvojho chlapa nrpoznam, ale podla tohto opisu si ho predstavujem ako dost nechutne prasa. Sorry. Je to alkoholik a ty ak mu to tolerujes, si spoluzavisla. Ak si uvedomujes, ze je niekde problem, tak mu daj nejaky navrh riesenia. Ale nech sa to deje, nech kona a nie len bachorky o tom, ze sa to zmeni.

ingelika78
1. nov 2024

Ak je to len cez ten vikend nevidim na tom nic extremne

betulinka1
1. nov 2024

Za mna je to vela. Ale co poznam chlapov z okolia, tak vidim, ze takto piju bezne a ich zeny su s tym v pohode. Kludne padne aj 5 plechoviek piva kazdy den. Moj muz pije iba na akciách ale normalne s mierou, pivo nepije a moj otec tiez nikdy sam doma nepil ani pivo. Cize moj nazor je ovplyvnený s tym, v com som vyrastala a ako zijeme teraz.

gribka1
1. nov 2024

A to s takými smradľošami potom normálne spia? O sexe už ani nehovorím.

cacianka
1. nov 2024

@ingelika78 18 pív, 9 litrov za tri dni nie je veľa, je to v pohode ?!