Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra

18. nov 2022

Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..

maminkasisa
18. nov 2022

Ako je možne, že ich "zhabala" svokra? Prišli na jej účet? Alebo ste jej niečo dlhovali, tak si ich nechala a považuje to za splátku dlhu? Málo informácií....

a_alexandra_a
18. nov 2022

Bývate u svokry alebo sami? Ak u svokry a sedačku kupovala ona, tak peniaze patria jej, ak ste sa vopred nedohodli, že sedačku predáte a za tie peniaze kúpite novú.
Ak bývate sami, tak svokra vám nemá čo brať peniaze.

zojazoja
18. nov 2022

😂😂😂😂 no pokracuj dalej 🙂

autor
18. nov 2022

@maminkasisa no takto. Sedačku nám kúpila ona ako dar. A keď sme kupovali novú tak nám povedala že si ju máme predať a nie dať zadarmo. A nie nebývame spolu. Len máme spoločný dvor. A nedlhovali sme jej nič.

autor
18. nov 2022

@zojazoja čo je na tom smiešne?

zojazoja
18. nov 2022

🙂 to ako si to napisala.

elisebah91
18. nov 2022

Ako je možné že vám svokra zobrala kese? To sa muž nevie ozvať a postaviť sa máme?

autor
18. nov 2022

@zojazoja napísala som to normálne

autor
18. nov 2022

@elisebah91 no muž sa na ňu chystá. Len teraz je v práci.

maryon1
18. nov 2022

nechápem, ako vám mohla "zhrabať peniaze". to keď si pre ňu kupujúci prišiel, dal peniaze jej/a ona si ich potom privlastnila, alebo ako to bolo vlastne?

maminkasisa
18. nov 2022

Nechápem, prišiel niekto kúpiť sedačku a peniaze dal rovno jej? Alebo ako? Ja si to neviem reálne predstaviť...

kvetinka75
18. nov 2022

autorka - vysvetli bližšie, ako vám mohla zhabať peniaze? To ona bola pri predaji? Či ako je to možné? Lebo nevieme si to predstaviť.

svokrinjazykmonika
18. nov 2022

Keďže to bol dar, tak vám na tie peniaze nemala šahať podľa mňa. Ale pokiaľ ste tú sedačku predali za slušnú sumu, tak ste sa mohli skôr rozdeliť na polovicu. To by bol kompromis. Ale ako vám tie peniaze zhrabla? Akým štýlom? Dal jej ich muž alebo bola pri tom predaji?

sense
18. nov 2022

A ako vám. Mala zhabat pe iaze? Ved kupujúci ich dal vám nie

autor
18. nov 2022

@maminkasisa No kupujúci bol známi. Tak sme mali dohodnuté že si sedačku zoberie skôr. Nech nám to nezavadzia. A že peniaze donesie neskôr. Peniaze doniesol včera. A dnes som sa dozvedela náhodou že ich doniesol.

svokrinjazykmonika
18. nov 2022

Aha, tak ich dal do rúk rovno svokre...

autor
18. nov 2022

@svokrinjazykmonika ale nebola to žiadna slušná suma bolo to 100€.A keďže som na RD. Tak by mi tie peniaze padli vhod.

elviku11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
timing
18. nov 2022

Ako dlho ste mali tu sedacku? Lebo ak ste ju dali prec l- jej dar po kratkej dobe z jesitnosti,tak chapem,ze bola urazena a z jesitnosti si ona zobrala spat aspon malu ciastku.

autor
18. nov 2022

@svokrinjazykmonika áno lebo neboli sme dohodnutý že kedy presne príde. A zrovna sms neboli doma keď ich doniesol.

dadis
18. nov 2022

Asi mala pocit nevdacnosti, ze ste jej dar predali 😀🤷‍♀️..je to vela penazi? Ja by som to neriesiela, ved vam ju dala, uzivali ste ju, mate novu..svokra nech si kupi nejaku drobnost..su ludia, co im rodicia nemozu/nechcu pomoct vobec, vy ste mali aspon tu sedacku..nerob zbytocne dusno v rodine..

autor
18. nov 2022

@timing skoro 10rokov sme ju mali. A boli sme dohodnutý že ju predáme a peniaze ostanú nám.

svokrinjazykmonika
18. nov 2022

No ja by som to riešila tak, že nech si to vyrieši muž, je to jeho mama. Nech jej pekne povie svoje. A hovorím, poprípade si to rozdeľte na polovicu, pre pokoj v rodine.

autor
18. nov 2022

@dadis nerobím žiadne dusno. Ved sme boli normálne dohodnuté. A sedačka mala už známky opotrebovania.

autor
18. nov 2022

@svokrinjazykmonika Áno ja som jej nič nepovedala. Ale muž sa s ňou chystá porozprávať keď príde z prace.

h2
18. nov 2022

No veď keď len včera doniesol kupec peniaze, tak nech sa dnes po nich tvoj muž u svojej mamy zastaví. Či si čakala, že hneď bude k vám svokra utekať s peniazmi?

dadis
18. nov 2022

No ved to..mozno vam ich este da, mozno zabudla. A ked aj neda..nic take strasne sa nedeje. Asi ta sedacka nebol vobec lacny dar, asi ma pocit, ze ste ju mohli este nejaky cas uzivat 😀😀..fakt neries, mate novu, pre 100eur nerobte zlobu..

autor
18. nov 2022

@dadis isto nezabudla ona bola taká stále. Všade vidí len peniaze.

autor
18. nov 2022

@h2 má to ku nám cca 5metrov.

koniarova
18. nov 2022

A spýtala si sa jej na to?