Partnerská kríza po narodení syna

irinushqaa
7. dec 2016

Dobrý večer . Rada, by som vedela váš názor .Partner je po narodení druhého syna veľmi zmenený .Uz počas môjho tehotenstva to nebolo nič prijemne . Všetko mu vadí , nechce poriadne komunikovať ,namiesto ,, dobre ráno " hneď skríkne , lebo sa mu niečo nepáči . Mame dvoch synov ) 2roky a druhý 6 mes.) Du to ale úplne kľudne deti , takze stíham aj domácnosť aj navarit . Predvčerom sme mali sex , ale akosi zo nešlo ( z mojej strany ) a dosť ho to urazilo a dodnes sa somnou nebaví , ani sa namna nepozrie .. a že ako on všetko ľutuje .. Že ako slobodný mal dosť Času. Peňazí atd.. Čo ja ale neznášam , ako sa má snaží napodobňovať a že aká som ja hlúpa ☹ .. Akože neviem , čo odomna očakáva .. je medzi nami 14 ročný vekový rozdiel a on je ten , ktorý musí mat stále pravdu .. S deťmi som celé dni len doma , už od narodenia druhého syna ..

irinushqaa
autor
7. dec 2016

Sorry za preklep

mima4
7. dec 2016

@irinushqaa a co sa musel ozenit z donutenia, ked takto reaguje?

irinushqaa
autor
7. dec 2016

@mima4 Otehotnela som po troj mesačným vzťahom s ním .. Z donútenia by to byt nemohlo , keďže má vytetované na ruke moje meno .. Všetko sa ale zmenilo po narodení druhého syna . Po pôrode som trpela popôrodnou depresiou a vôbec mi ako neveril , že čo si to ja vymýšľam ... Našťastie som sa z toho dostala sama ..

oli18
7. dec 2016

@irinushqaa Ty si na podobnú tému diskutovala aj v 1/2015. Teraz po narodení druhého dieťaťa máš to isté. Brali ste sa po krátkej známosti, lebo si bola tehotná. Iste ste boli zaľúbení, ale podľa mňa ste sa krátko poznali, zaľúbenosť vyprchala a chlapec si uvedomil, že vzťah nespĺňa jeho predstavy. Ani po dvoch rokoch sa nespáva tak, ako milujúci manžel a otec. Asi nie je spokojný. Porozprávaj sa s nim na rovinu. Radšej byť sama s deťmi, ako nešťastná vo vzťahu. Si ešte mladá, nájdeš si partnera, ktorý bude milovať teba i tvoje deti.

lenkaemka
14. dec 2016

@irinushqaa to že ma vytetocane tvoje meno je dôkaz lasky? 😀 prosiiiim ťa...

rusalkablack
15. dec 2016

14 ročný vekový rozdiel, už to hovorí samo za seba. Bude sa k tebe správať ako k nesvojprávnej , stále bude chcieť mať pravdu, bude sa ťa snažiť prevychovávať. Tu ťažko radiť.

sense
15. dec 2016

@rusalkablack vekovy rozdiel nemusi byt vzdy spustacom problemov vo vztahu tiez mam podobny vekovy rozdiel, sme spolu sedem rokov a mojj muz sa ku mne takto nesprava...

sense
15. dec 2016

poznali ste sa prilis kratko, a vzal si ta zrejme len preto ze si ostala tehotna a ze sa to patri...

skus sa s nim porozpravat bez zbytocnych emocii a vycitok... ak nepomoze radsej sama a spokojna ako vo vztahu a nestastna

druhe dieta bolo planovane ci sa tiez len pritrafilo....

moni244
15. dec 2016

Hm, nebola tu podobna tema nedavno?

rusalkablack
15. dec 2016

@sense tak to je vzácny človek, ja som mala vzťah s partnerom o 12 rokov starším, to bolo neustále poučovanie v štýle - keď si sa ty narodila, ja som už.. neviem čo robil.... Ja som bola mladá, plná energie, on tak pustiť si večer správy a o osmej ísť spať... Ráno buntošil už o piatej, aj na dovolenke..Málokedy to vyjde, takéto vekové rozdiely nie sú dobré

sense
15. dec 2016

@rusalkablack tak toto ja nepoznam...niekedy ked taketo veci citam je to mozno aj tym ze nie som od neho zavisla....ani financne ani inak...a ze si je vedomi ze to zvladnem aj bez neho , neviem a mozno je ozaj taky vynimocny...