Partnerovi rodičia chcú, aby sme sa rozišli

30. okt 2022

Potrebujem poradiť..neviem čo mám robiť...liečim sa na epilepsiu už skoro 9 rokov..záchvaty nemávam často..maximálne tak raz ročne..a to aj v čase keď som v strese..čo bolo hlavne počas skúškového obdobia..mám priateľa nie ešte dlho, ale problém je, že jeho rodičia sú proti lebo im vadí, že mám epilepsiu..dosť naňho tlačia nech sa so mnou rozíde..ale ľúbime sa..pri tom jeho otec je doktor tak sám dobre vie, že táto choroba sa dá liekmi upravit a vôbec nemusím mať záchvaty..neviem čo mám robiť..netuším či dokážem proti ním bojovať..čo by ste mi poradili čo mám robiť..Ďakujem

estrella5
30. okt 2022

Ty? Ty nič... Veď to priateľ by sa mal za teba, resp.váš vzťah postaviť a nenechať si do výberu partnerky kecať...

deti95060810
30. okt 2022

asi by som sa na taký vzťah vykašľala. keď ma niekde nechcú tak sa tam nebudem tlačiť...

loyda
30. okt 2022

Ty nič. Partner je dospelý predpokladám, mal by si ťa zastať pred rodičmi. Ak to nedokáže, aspoň vieš, že nebol ten správny.

kittykat22
30. okt 2022

nasla by som rodinu kde sa mi dostane pochopenia. Ked ta jeho rodicia nemaju radi uz od zaciatku a vidis, ako si presadzuju svoje a vrtaju sa synovi do zivota, tak sa mozes spolahnut ze to nie je naposledy

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
30. okt 2022

Prečo máš ty bojovať? Bojovať o teba a vzťah má hlavne tvoj priateľ. Teraz sa ukáže, či ťa skutočne ľúbi

miskamicha
30. okt 2022

Vykasli sa na taky vztah...ak by ste sa vzali nikdy pre nich nebudes dost dobra

miskamicha
30. okt 2022

@kittykat22 presne tak. Suhlasim

svetlonos
30. okt 2022

V prvom rade v tom musi on mat jasno. Predsa len to nie je chripka a nie kazdy dokaze prebrat taku zodpovednost. Samozrejme su aj horsie dg a raz rocne zachvat je takmer vyhra. No ak jeho rodicia riesia aj vase buduce deti, tak prave tu zodpovednost a starostlivost v noci o babo by zrejme musel prebrat niekto iny, idealne otec. A ak to riesia do hlbky, vedia co moze prist. Nechap ma prosim zle, mam kamosku ak ty. A presne toto riesila, tiez ju miloval az za hrob, pokial neorisli pivinnosti. O male sa v noci starala mama jej, lebo chlap vstaval do prace. Jej mama tiez…
Pokial je to muz, ktory dokaze zastat viac povinnosti aby ti pomohol, bude to fajn. Ak nie, nech zide radsej z kratsej cest aby si mohla najst toho praveho Drzim ti palce.

miadi
31. okt 2022

Nemusis nic robit Bud ta miluje a je svojpravny alebo nestoji za to ked si necha rodicmi takto zasahovat do života. Je to normalna diagnoza a nemas sa za co hanbit. Ale vidis ze ked je Niekto doktor este neznamena ze je rozumny ci empaticky. Kasli na nich ! Hlavu hore a zi si svoj zivot!

lenjaona
31. okt 2022

Ja som tiež epilepticka, exovia sa sice bali a nevedeli podat prvú pomoc to museli ich rodicia ale nikdy nebol problém u nich s tym ze mam epilepsiu
Vedia to nejak normalne odôvodniť? Keby si mala inu chorobu su s tym ok?
Tie epi záchvaty sa nedaju kontrolovat ani liekmi darmo ich berieš oni budú lebo si telo zvykne na ne
S takými ľuďmi sa ani nebav, nedajbože dostanes silný záchvat pri ktorom sa zranis a este by ti odmietli pomoc
Porozpravaj sa riadne s priatelom a vysvetli mu ze nechces riešiť vztah ked je takato prekážka

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
31. okt 2022

Ty nemáš bojovať proti nim. Bojovať ma tvoj priateľ za vás vzťah. Všetko je iba a len na ňom.