Partnerova nevera

ason
21. nov 2012

Vopred dakujem za vase odpovede..No moj problem je ten ze s priatelom sme spolu 8rokov a mame 2rocneho syna...Zo zaciaku bol vztah super az kym som mu neprisla na prvu neveru(aj ja som ho po tyzdni chodenia podviedla tiez/ takze som nemala probem mu to odpustit!!no neskor som prisla nato ze to opakuje stale dookola...stale som mu to odpustila lebo som ho nechcela stratit a milovala som ho!ked som ostala tehotna tak som sa tomu velmi potesila...ani som nerozmyslala aby som si to babo dala zobrat aj napriek tomu aky bol...no pocas tehotenstva aj po nom ma stale podvadzal az kym som nepovedala dost a odisla od neho..ale po 2tyz.som sa vratila lebo ma prisiel odprosti a aby som mu dala este sancu...od vtedy si myslim ze s tym prestal!teraz zijeme v spolocnej domacnosit ale ja sama neviem ci s nim este chcem byt,moje citi ochladli a nedokazem mu to odpustit...keby ze ma nepodvadzal pocas a po mojom tehotenstve tak mozno asi ano...no nechcem nasu rodinku rozdelit ale nechcem uz aj sama seba tolko trapit ked vydim ze nam to nefunguje ako predtym,ako by som mu to mala vsetko odpustit,ked bolo toho tolko vela,sama neviem!!!.prosim napise mi vase názory na to ako by ste to mozno riesili vy dakujem :(

andrejka1983
21. nov 2012

ahoj, fuuu...neviem asi by som sa k nemu nevrátila hneď po prevalení sa prvej či druhej nevere...teraz je už toho dooost vela, čo by som rovnako ako ty nedokázala odpustiť. Proste by som odišla ešte pred narodením dieťatka...teraz je to už ťažšie to ťa chápem. Ale ja by som mu na tvojom mieste stále neverila že už s tým podvádzanim prestal.....neviem ako by som to riešila,celý život sa pretvarovať je o hovne ☹ ...a zase odísť niekam len tak sa lahko povie ale ťažšie vykonáva....fakt neviem...

kabelka11
21. nov 2012

muz ktory by ma podviedol pocas tehotenstva u mna nema sancu a basta,tu niet co riesit.je to ale len moj pocit.nema chrbtovu kost,je to fileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

danadany
21. nov 2012

myslím že máš dve možnosti, buď s ním ostať a ticho mu to tolerovať, lebo ja pochybujem že by ťa prestal podvádzať keď mu to už toľkokrát prešlo alebo odísť, ak máš kde ísť a si schopná sa o dieťa postarať tak myslím že nie je o čom ☹
mňa keby muž podviedol a viem to na 100% tak letí z bytu kozmickou rýchlosťou

sendy182
21. nov 2012

@ason ?????

ason
autor
21. nov 2012

co tie otazniky????

sendy182
21. nov 2012

@ason ahoj no možno preto že si najprv musíš ujasniť či s ním chceš byť.....máš ho rada.....aj s chybami.....ak ho opustíš......čo potom.......vrátiš sa????.......nevera je zaťažkávajúca skúška pre vzťah.......ak to vie ukončiť a ty mu odpustíš dáš šancu vášmu vzťahu .............už potom sa tým nezapodievaj...nevracaj sa je to uzavretá kapitola........no je to o dohode....sú aj nepoučiteľní sukničkári......a ženy to tolerujú..........vedia že vlastnej žene ublížujú týmto no....kašlú na to....... takže si to zhodnoť..........chce to ukončiť...budeš mu dôverovať.......zachrániš vzťah...............alebo už nemáš dôveru.....nemáš oporu.....vieš zabudnúť na neho .....hlavu hore......... 🙂 😉

luci78p
21. nov 2012

ako nemožeš prekusnúť iba to,že to urobil počas tehotenstva?? a ostatné nevery toleruješ??? on to tak nebral,nebol predsa tehotný on ani ním nekývali hormony,je to jedno,nevera ako nevera,bud sa zmieriš s tým že to bude tak stále - po tolkých razoch je malý predpoklad,že sa to nezopakuje,možeš si to vyvážiť bokovkou aj ty a ak nemáš na takýto vzťah žalúdok,už dávno si mala byť preč

anjelicek26
21. nov 2012

@ason - tebe prijde nevera normalna? Muz ktory podvadza nemiluje 😖 Hlada vyzvy, moze ti domov nosit pohlavne choroby, ohrozuje aj tvoje zdravie :( Ziadna normalna kocka sa totiz takymto kadejakym sexualnym uletom zo zadanym muzom neoddava 😖 Chces radu? Ukonci to a skus pre zmenu najst pre seba a syna muza, ktory bude milovat len TEBA, vdaka bohu je takych este dost, co nemaju rozum v gatiach :(

ason
autor
21. nov 2012

Kocky ked on ma cca pol roka presviedca o tom ze mu tu sancu mam dat ze ho nemam opustit...a to mozem si byt ista ze zatial nemal ziadnu...ze sa chce pre nas zmenit,ze vsetko chce napravit...tie reci ma deptaju najviac...ale zase si poviem mal si to uvedomit ked to konal no nie?

sendy182
21. nov 2012

@ason no veď o to ide............vieš mu odpustiť......ak s ním chceš ostať.......odpustíš mu? nebudeš mať pochybnosti.....vraví sa že len pevný vzťah neveru ustojí.......ak sa kvôli nevere opustia tak ten vzťah nebol dostatočne silný.........................no v takom prípade sa nesmie už nevera nikdy zopakovať............a tolerovať.....ak ti o to stojí tvoj muž tak pozeraj na vás ako rodinu.............máš ho aj takého rada.........odpustíš mu.....vyskúšaš s ním byť...........no a neskôr uvidíš.............ďaľšiu šancu by si mu už nemala dať................ 🙂

domique
21. nov 2012

@ason Nechapem ako si mu mohla tolerovat vsetky tie nevery ked zjavne ti jeho opakovana nevera vadi..... To ze si bola tiez neverna ta "donutilo" aby si mu odpustila prvu neveru ale tam si sa mala zastavit. A ked si zostala tehotna tak sa mal zastavit on ak by stal o normalny vztah. Ale neurobil to. Ja by som takeho chlapa viac nechcela. Ja by som na tvojom mieste asi odisla prec hned ako si zistila ze ta opakovane podviedol. Necakala by som az sa to skomplikuje dietatom. Ak mas kam ist tak odid a uz sa nevracaj ani keby ako prosil a horydoly sluboval, lebo statna s nim uz asi nebudes kedze ta trapi aky je a sama mas pocit ze mu uz nemozes verit a ze mu nedokazes odpustit lebo toho bolo vela.
Dieta bude stastne so stastnou matkou.... Nie je spravne za KAZDU cenu drzat rodinu pohromade. Aj ked vo vasom vztahu ste narobili ty a tvoj partner strasne mnozstvo chyb ktore si zlizne aj nevinne dieta. To co vam chyba a hlavne tvojmu partnerovi je zodpovednost. Keby sa k tebe a hlavne k dietatu spraval zodpovedne, nebol by neverny.

iwuskaaa
21. nov 2012

@ason nechcem maľovať čerta na stenu, ale podľa mňa ťa neprestal podvádzať, robí to stále. Neverím, že raz to takého človeka prejde. Je to až chorobné!
Neviem, mne sa to na šťastie nestalo a verím, že nikdy nebudem musieť niečo také riešiť (aj keď človek nikdy nevie), ale hneď po prvej nevere by letel! Neakceptovala by som to.Veď keď to urobí raz, urobí to aj druhý...môj názor 😉

sendy182
21. nov 2012

ja v žiadnom prípade neobhajujem neveru a následné odpúšťanie............v mojom okolí je toľko vzťahov o ktorých viem že muži majú bokovky....no a nič nové pretože to vedia aj ich ženy........a tolerujú to..........častokrát majú obrovské vily......drahé autá na dvore......penazí ako pliev..........aj deti majú..........a nemo to tolerujú.....zo začiatku hádky....nedorozumenia.....no neako si zvykli....nechcú odísť..........ja si nedovolím povedať ja by som na vašom mieste odišla od takého to neverníka .........lebo ja nie som na ich mieste............ja nežijem ich život............lebo môj postoj je takýto............ 😉 ............a ako by som to riešila ja?????? čau párky po jeho 2 nevere............ 😕 😀

ason
autor
21. nov 2012

No on nema ani vilu ani auto ani nic podobne proste neni prachac takze isto dovod preco este stale som snim nieje ze ma peniaze....a asi to tak spravym...odustim ho...sice srdce to zaboli lebo mam ho rada ale ono to casom prejde si myslim...

sendy182
21. nov 2012

@ason máš ho ešte rada? .......to je vážne rozhodnutie......rozhodni sa správne............môžno fakt má len vás 🙂

mirkita
21. nov 2012

@ason ja by som sa spytala jeho ci tak tak lubi ze je ochotny s tebou zit s vedomim ze mu nedoverujes, podozrievas a ze vam vztah bude stale kazit nedovera a pochybnosti...ono nie je ze by som ho lutovala ale ani pre toho nevernika co sa chce polepsit to nemoze byt v tom vztahu lahke...tak by ma zaujimalo kde berie tu istotu on sam v sebe ze sa zmeni a ako to bude zvladat...ake boli dovody ze ti byval neverny?
ale ak si sama rozhodnuta opustit ho tak je jedno co si on mysli, uz ti dal najavo ze najdolezitejsia prenho nie si ty a rodina ale ma aj ine "zaujmy"

digysa
22. nov 2012

@ason Daj si dve otazky......Co tym stracas, ked ho opustis? A teraz myslim vsetko, co mozes stratit- dobrych svokrovcov, strecha nad hlavovu, skveleho otca, dobreho manzela, zodpovedneho chlapa, finance zabezpeceneho muza.....

Druha otazka je- co tym ziskas, ked ho opustis....?

Tu ti nikto nic poriadne neporadi....vsetky prispevky su "osobne emocie", ktore dana zena citi, ked mysli na tvoj pripad a vziva sa do Tvojej situacie...
Potrebujes sa porozpravat s odbornikom. Ako iste, da sa "ako-tak" zistit, co si vacsina zien mysli, co by si mala robit....ale podla ich nazorov sa rozhodovat o buducnosti vaseho vztahu je fakt nezodpovedne. Ved my vieme iba to, ze Ta podvadzal, ty si mu odpustala a teraz uz mas toho dost.

Nikto nevie preco Ta podvadzal a aky je to clovek....
Ja ti radim aby ste to prebrali spolu v manzelskej poradni... 🙄

kvetka_
22. nov 2012

@ason zenska ty si nevazis samu seba!

angel31
28. nov 2012

@sendy182 to si dobre napisala.. aj mna mój muz podvadza... odkedy ma pozna.. a vyvrcholilo to teraz... minuly rok sa vypakoval na celu zimu prec.. pobalil kufor a viac som o nom nepocula.. prisiel az na jar cely zniceny, vychudnuty, strhany a zavysly na drogach...aj ked slubil ze uz da drogam zbohom.. ja tomu moc neverim... urcite to bude brat nadalej a na tajnasa... ale pravda je taka ze sa lubime a aj budeme aj ked neprestane drogovat a to si musi kazdy odpovedat ci mu stoji ten chlap za to..

sendy182
28. nov 2012

@angel31 ach drogy .....len to nie.........to nie je dobré.........čo tak ..vyhľadať pomoc lekárov......ak sa ľúbite............chlapi vedia aj doživotne abstinovať keď si uvedomia o čom je život a o čo prichádzajú a môžu prísť........určite to nie je jednoduché.............no pokúsila by som sa mu pomôcť..........bola by to definitíva.............pre dobro všetkých............verím že určite to zvládnete 😉

angel31
28. nov 2012

@sendy182 dakujem za povzbudenie... ved asi budeme musiet vyhladat odbornu pomoc... lebo takto sa nicime obaja.. ja nad myslienkou ze vecer ked zaspim zmizne pre svoju davku a on chudacik moj, ze ci sa nezobudim a nepridem mu na to... a takto to ozaj nejde dlhodobo..

povuma
28. nov 2012

@angel31 ufff, držím ti palce, i ked ja osobne by som do takého vztahu nešla, toto je latka, ktorú ja proste nepodleziem, drogy 😖 😖 😖 .neviem, aká silna láska by to musela byt, tu by u mna určite zavážil viac rozum a pud sebazáchovy..jednoznačne ta to bude stát vela síl a s neistým výsledkom.. 😒 😒 😒 napriek tomu ti držím palce 😵 i ked rozum mi niekedy zastáva nad naivitou, on ta podvádza, droguje...a...ty sa o neho bojíš, o chudáčika??...takto ho nikdy nedonutiš prestat s drogami, treba dat ultimáta, Bud Alebo...

sendy182
28. nov 2012

@angel31 pozerám že čakáš bábatko..... 😉 ......chorôb by som sa obávala teda oprávnene.............. 😒

angel31
28. nov 2012

@sendy182 cakame..ved nam uz aj robili tie zakladne testy.. vsetko je ok.. tak sme radi.. len ja mam obavy ze ci chuda male nebude po nom mat tu zavyslost... ani neviem co sa robi ked sa dieta narodi z abstinencnym priznakom... ze ci mu do flasky pridaju nieco vo vode rozpustene, alebo ako to riesia.. neostava mi nic ine ako dufat ze dietatko bude bez tejto ujmy... snad mu bude stacit bezne mliecko...

sendy182
28. nov 2012

@angel31 no tak to musíš potom povedať....pred pôrodom........sestričky aj lekári ináč berú takéto dieťatko............hrozí abstinenčný syndróm......deti sú nepokojné............ale to je väčšinou keď matka je drogovo závislá...............uff.........skús nájsť neakú komunitu ktorá sa týmto zaoberá.......pretože budeš aj ty potrebovať časom pomoc..........hormóny...plačlivosť... držím palce............... 😉

sirinka
28. nov 2012

@angel31 pokial nedrogujes aj ty, tvoje dieta sa zavisle nenarodi. Ale spamataj sa a porozmyslaj nad tym, co bude ked tvoje zlaticko bude mat abstak a nebude vediet co zo sebou, ked mu dojdu prachy na davku alebo ziadnu nezozenie, ked mu pride pod ruku pouzita ihla atd a ty budes mat doma malinke bezbranne dieta. Si si ista, ze dokazes uchranit babatko pred rozzurenym narkomanom???

peter2012
17. dec 2012

Hmmm, nemas to ozaj lahke, ale ja by som to skusil uz len kvoli dietatku. Ty ho musis poznat najlepsie.... a co bude dalej ....to je len vo vasich rukach 😉

barborkam
11. júl 2013

Dievcata, nemám sa na koho obratit, tak sa obraciam na vas. Dnes som po prihlaseni sa na pokec videla, ze môj manzel bol tiez včera prihlaseny, tak som sa isla pozriet, ze co tam robil (kedze tam chatoval, kým som ja s dcerkou spala.) po prihlaseni som zazila najvacsi sok svojho zivota a vyslovene som spadla na kolena...našla som tam v jeho RPckach komunikaciu s roznymi ku..vami, co ponukaju rozne nechutenstva a najhorsie na tom je, ze si s nimi dohadoval stretnutia. Dokonca aj v den mojich narodenin ☹ samozrejme som mu volala, aby prisiel z roboty hneď domov a ked prisiel, ukazala som mu to a na otazku wtf? mi povedal na kolenach na zivoty svojich deti prisahal, ze to sa mu niekto nahackoval do profilu a on s tým nic nemal spolocne, infarktove stavy chytal, zle mu bolo od srdca...Komunikoval asi s 30timi ku..vami od zaciatku roka. Neviem, co mam robit. Sceny som nerobila, v klude anglicana som ho poslala do riti a povedala mu, ze svoj verdikt mu poviem vecer, ale teraz necitim nic ine, len obrovské prazdno. Som uplne mimo, mame 2 rocneho synceka, druhe babatko je na ceste. Milovali sme sa (sme spolu 4 roky), rozumeli sme si, ziadne hadky, proste rodinná pohoda, v sukromi za dverami izby tiez bolo vsetko v poriaku, tak proste nechapem....teraz sme si dokončili domcek, nic nam nechyba...v hlave mam tmu a nie som schopná racionalne premyslat...

pragmaticka
11. júl 2013

@barborkam je velmi nepravdepodobne zeby sa mu niekto dostal na jeho nick. ved preco by to aj niekto ako robil?????? prepac ale taku lacnu vyhovorku by som mu ja osobne neuverila! ☹

stanislavao
11. júl 2013

@ason v zivote by som neodpustila neveru a takto ako u vas, ze je to pravidelne a stale. sa vam cudujem ze sa s takym blbcom vobec zapodievate. ked vas podvadza, tak to znamena, ze si vas vobec nevazi. naco vam je taky chlap?