Partnerka sa odsťahovala

rado58
13. feb 2016

Ahojte,vsetci. Momentálne sa trápim odchodom mojej dlhoročnej parnerky-odsťahovala sa k mame. všetko sa to začalo asi pred 2.rokmi,ked sa mi priznala k nevere s mladšim milencom,strašne ma to ranilo a mal som pocit že s toho zošaliem,ale ja ju ešte stale aj napriek tomu čo urobila stale milujem a máme spolu uz 8 ročného syna,preto som jej chcel dat ešte šancu,aby mohla všetko napraviť. Veľmi dlho a často sme o tom čo urobila diskutovali,ona všetko olutovala a tvarila sa,že chce všetko napraviť. Cele to skoncila odchodom pred par dňami ku mame,vraj si potrebuje niečo uvedomiť a vyčistiť si hlavu.Mám jej dať nejaky čas aby si to všetko mohla vyriešiť. Lenže medzitym som sa dozvedel,že cele tie dva roki čo sa tvárila,že chce všetko napraviť sa stále za mojim chrbtom (kedže pracujem v zahraniči ani to pre nu nebolo velmi ťažké)stretávala s milencom.Ked som sa jej nato spytal nepoprela to len povedala,že už spolu nič sexualne nemali. Navzše o jej mileneckom vtahu vedia už aj jej spolupracovnici a priatelia. Neviem či je ona taka dobra herečka a so mna urobila totalneho somara. Lenže láska niekedy naozaj bolí. Stale cítim ,že aj napriek tomu milujem a chcel by som ju späť. Viem že to znie možno až neuveritelne ale je to tak... Ona bola ta prava sňou bolo všetko možné,... teraz som zúfali neviem čo ďalej....

marcela2015
13. feb 2016

Lasku si nemozno vinutit ani priputat k sebe ak nechce ak to nieje obojstrane...žial...je čas nanu zabudnut...a ist dalej...držim palce...

nela6
13. feb 2016

treba odist, len ty si to neuvedomujes ☹

rado58
autor
13. feb 2016

ved to obcas mam pocit ,že ani ona nevie čo vlastne chce,oto je to pre mna horsie ...

sissy27
13. feb 2016

@rado58 v tebe má istotu, zázemie, otca dieťaťa... v tom druhom má dobrodružstvo, rozptýlenie, adrenalín, flirt, zábavu, pozornosť, ktorej sa jej možno u teba nedostáva... možno si jej nemal tak ľahko odpustiť, možno v tebe nevidí viac Chlapa...pracuješ v zahraničí, takže zrejme jej chýba fyzická prítomnosť partnera a takto si to kompenzuje, rodina má byť spolu, to nie je len fráza... neviem, čo bolo za jej neverou, to vie len ona sama, ale máloktorá žena je neverná len tak pre fyzické potešenie, resp. ak, tak potom nie len s jedným milencom...tvoja partnerka má dva paralelné vzťahy...
ono vieš, na vzťah sú potrební presne dvaja, na rozchod stačí jeden... môžeš si vynútiť sex, teplú večeru, spoločnú dovolenku, ale nemôžeš si vynútiť lásku, rešpekt a vernosť... byť tebou, tak investujem svoju energiu do syna a do seba, lebo ako vidíš, ona druhú šancu hodila za hlavu...

juhseverzapad
13. feb 2016

A prečo ste sa nevzali?

pribinak
13. feb 2016

Dobre, ze odišla! Ved aj ty si prečistis hlavu, potrebujes mat priateľku, ktora ta podvádza?

Naco ju nasilu držať pri sebe? Kto podvádza, neváži si toho druhého partnera!
Ty jej este dôverujes?

Ty sa sústred na syna, robte si pekne vikendy. Časom mozno stretneš ženu, ktora ta bude mat rada

mircalla
13. feb 2016

@rado58
1. Suhlasim - lasku si nemozno vynutit
2. Fraza typu musim si vycistit hlavu je v tycho pripadoch neskutocne otrepana....vidim, ze to pouzivaju aj zeny
3. Ak ju chces tak strasne ziskat spat, co neodporucam - prestan jej davat najavo, ako ti na nej zalezi a urob pravy opak....nikdy nepojde za tym, v ktorom ma istotu, aj keby ta to stalo neviem ako premahanie
4. Viem, ze laska boli, preto uz roky nieco ako lasku neriesim, mysli viac na seba

rado58
autor
13. feb 2016

spraval som sa ku nej vzdy pozorne milo,nezabudol som ju pochvalit ako dobre vyzera aka je sexi....,vždy som si vypočul jej problémy a snažil sa jej poradiť, nikdy som jej jej nezabudol povedať ako veľmi ju milujem...do zahraničia som odist nechcel snažil som sa byť co najbližšie k rodine aj sa mi to 7 rokov darilo,ale prišiel koniec firmy a ja som musel živiť rodinua platiť hypoteku,preto sme sa rozhodli že načas budem robiť v zahraniči aby sme sa finančne pohli ďalej, niekolko krat mi poslal sms ako ju to všetko trapi, že by to všetko chcela vratit keby sa to dalo ,ako ju mrzi ,že mi takto ublížila, teplu večeru dostavala častejšie ona odomňa ako ja od nej,takisto som sa vedl bez problemov postarat o vsetko v domacnosti dokonca aj o žehlenie 🙂 , prečo sme sa nevzali? ked sme sa stretli boli sme ešte relativne mladí, a ked som rozhodol ju poziadat o ruku tak mi den pred tym oznamila,že je tehotna, nechcel som aby to vyzeralo ,že si ju beriem lebo musim a nie preto ,že ju milujem.. potom sme riesili spolocne byvanie atd... ale vzdy vedela že si ju chcem vziat,niekolkokrat tuto temu nadhodila a ja som nemal problem priznat ,že s nou naozaj planujem život

nelinka2009
13. feb 2016

@rado58 a necaka od teba nejaky posun vo vztahu, ktory uz roky neprisiel?

nelinka2009
13. feb 2016

@rado58 prepac... Ale naidealuzuj sa tu... Matka len tak precrozmar neopusti otca svojho dietata... A zeny malokefy riesia neveru kvoli sexualnemu uspokojeniu... Mali ste problemy uz dlhsie a ty to vies... Sam si v hlave uprac ake to ja takto neodhadnem... Bolo hy zaujimave citat jej stranu mince... Ak by sa chcela len ku.vit, tak ma tych milencov viac a nie jefen dalsi paralelny vztah s tym vasim... Moj naxor

rado58
autor
13. feb 2016

@nelinka2009 ako som pisal vždy som ju bral aj som jej to hovoril,že pre mna je ako manželka len nato nemame ešte papier, možno som nemal tak dlho otalat, ale chcel som aby to bolo romanticke a super, asi som to mal urobit len tak pri veceri ☹ ked sme diskutovali o tom čo sa stalo vždy hovorila ,že ona si uvedomuje,že všetko čo robim,robim pre rodinu

mircalla
13. feb 2016

@rado58 pozri, niekedy sa mozes aj rozkrajat - si dobry, mily atd, jednoducho ti to nepomoze....zeny sa casto zamilovavaju prave do chlapov, u ktorych maju neistotu a adrenalin....nie je to tvpja chyba
Chapem, ze ti to nejde do hlavy, nakolko si robil pre nu vsetko, ale zrejme to, co citi k nemu je (nateraz) silnejsie. jedine, co mozes urobit - je nerobit nic. ak na nu budes tlacit, nic tym nevyriesis

nelinka2009
13. feb 2016

@rado58 lepsi vrabec v hrsti ako holub na stteche... 8 rocny syn... Prevo ste nemali dalsie? Ked tak super zabezpecujes rodinu? A vsetko tak super klapalo... Niekde je problem citam medzi tvojimi riadkami...

pribinak
13. feb 2016

@rado58 nechcel si si ju brat, aby to vyzeralo, ze di ju berieš, len preto, ze je tehotna?
To si myslel kto? Ty? Ona? Sused? Bratranec z 5teho kolena? Kolegov brat? Take kecy?
Syn ma 8 rokov, mal si kopec casu to spravit

rado58
autor
13. feb 2016

@nelinka2009 ja mam od ideala daleko aj ja mam svoje chyby, ale ked maš pocit ,že tvoje city ku parnerovi ochabli,nieje vhodne mu to dat najavo alebo sa snim priamo poyhovarat? nie mu stale rozpravat ako ho milujes a potom si najst ineho, aspon ja by som to tak urobil

nelinka2009
13. feb 2016

@pribinak foterax to nemalo vyzerat, zecsi ju berie kvoli synovi asi... Alebo ja neviem... Rado pamataj... VSETKO CO.MOJ MANZEL ROBI PRE NADU DCERU, ROBI AJ PRE MNA..dal si jej moznost pidvadzat tak ju vyuzila... Ja by som ti na toto 7 rokov nedala... Prislo by to skor... Ved ty po takom case ani len netusis po com ona tuzila...

rado58
autor
13. feb 2016

@nelinka2009 pretože nam stacčí jedno to je názor oboch, nepovedal som ako super zabezpečujem rodinu ale robím čo sa dá

jeannna
13. feb 2016

Pozri, priatelka sa odstahovala, aby si mohla vyriesit svoje veci, co so svojim zivotom. Sprav to iste. Ako prve musis prijat situaciu taka, aka je. Zbytocne budes teraz rozoberat, preco odisla, ved by si jej zniesol modre z neba. Rozmyslaj, ako ty chces zit dalej. Vies si naozaj, ale naozaj predstavit situaciu, ze by sa vratila domov a ubezpecovala ta uz druhy krat o tom, ze to lutuje a uz to nikdy nespravi? Dokazal by si jej este uverit a doverovat jej? Nebol by si nahodou stale ako na ihlach, kedy to spravi opat? Vies kolko energie ti to uberie zo zivota? Bola by to velmi dlha cesta a svetlo na konci tunela sa nemusi objavit.

rado58
autor
13. feb 2016

@nelinka2009 to je ten papier pre ženy tak doležity,ved to nieje recept na lasku, to maš pravdu posledne 2 roki netušim po čom tuži,pretože to asi nevie ani ona sama, ale to by si musela poznat cely pribeh oboch bližšie a

nelinka2009
13. feb 2016

@rado58 ten papier je dolezity nie na specatenie lasky... Sle na dokaz ucty a respektu a uprimne podla toho ako sa tu vyjadrujes ' o tom papiery ' uz mam predstavu preco odisla... Nehovoriac o pravnych vyhodach ' daneho papiera ' ak by sa nieco stalo s tebou alebo s nou... A este mi napis, ze byvate u tbojich rodicov... A ja jej ten idchod aj schvalim...

rado58
autor
13. feb 2016

@nelinka2009 podla teba odišla lebo som si ju nezobral,preto si našla milenca ak by sa so mnou nieco stalo to som mal poriešené iným pravnym dokumentom, anie bývali sme v byte ktorý som kupoval pre nás po narodeni syna

mima4
13. feb 2016

@rado58 preco chces naspat niekoho, kto ta nemiluje a nema problem s neverou? Myslis si, ze tvoje dievca je clovek pre zivot, pre vztah, pre zalozenie si rodiny?

nelinka2009
13. feb 2016

@rado58 no len vravim, ze chyba musi byt aj inde... Nie len v tom, ze ta len tak zacala pidvadzat... 8 rocny syn... To uz je vyspela zena, ktora vie co chce... Ak zena odchadza zo vztahu k rodicom je to pre nu tazke a ponozujuce... Nespravi to len tak bez dovodu... Ak si jej tedabodpustil aj tu neveru... Mozno si jej to stale nevefomky vycital...

mircalla
13. feb 2016

@rado58 nie, odisla pre to, ze miluje niekoho ineho.

nelinka2009
13. feb 2016

@rado58 ak by to bolo len pre milenca... Sla byvrovno k nu a nie k rodicom...

rado58
autor
13. feb 2016

@mima4 keby už nemáme rodinu možno bysom to takto neriešil,len nedokažem pochopit prečo ma nas syn žiť bez jedneho z rodičov

tyelde
13. feb 2016

keby ťa naozaj tak milovala tak ťa nepodvádza, nech ti hovorí čo chce...A z toho čo si písal, že sa viac menej aj staráš o domácnosť a tak, tak si z teba proste spravila "puťku domácu" a potom je celkom jasné, že vzrušenie hľadá inde....kašli na to, potrebuješ toto v živote? radšej si nájdi nejakú čo tvoje kvality naozaj ocení a nebude si popri tebe hľadať bokovku....

nelinka2009
13. feb 2016

@rado58 a preco by tak mal.maly zit? Kvoli vadmu rozchodu? Ved to neznamena, ze nebudes otec, alebo ona uz nebude mama...

rado58
autor
13. feb 2016

@nelinka2009 to asi hej len jej milenec sám býva u rodičov ma 23, nehovorim že nomože byt chyba aj vnas oboch,ale ak by ho tak strasne milovala prečo jej trvalo 2 roki kym vobec odomna odisla?

nelinka2009
13. feb 2016

@rado58 tak to je pre zenu velmi taxke rozhodnutie opustit otca svojich deti... Kolke sa aj otlkat nechavaju kvoli detom... Preto si myslim, ze nieco co nenapises, za tym este je... A kolko.ma ex rokov?