Trocha na objasnenie, mam brata, ma 39 rokov, slobodny, bezdetny a uz straaaasne dlho je sam i ked ma srdce na dlani. Dobracisko, nepije,nefajci. Nejak nemal stastie najst si zivotnu partnerku a mna to trapi pretoze cas leti a on je stale sam.Vidim ako ho to trapi no napriek tomu sa nestazuje.
Neviete alebo nepoznate nejaku serioznu zoznamku.
Mam taku predstavu: a uz je to tu 😀 😝 ze akoze my mu niekoho vyberieme dame instrukcie ako sa k bratovy dostat a dalej je len na nich ( my zijeme vo Svajciarsku tak neviem ci je nejaka taka zoznamka )😅
Neverili by ste baby ako je mi tazko ze taky chalan ako je on je sam len preto ze ked mal 20 rokov tak sa sklamal v laske.. ☹
Prosim iba o normalne komentare .Dakujem
Keby chcel,tak partnerku má,nie je nič horšie ako dopomôcť-dohodiť niekoho a ten vzťah nevyjde,nerobila by som to .
Ja myslím že je to len na ňom. Radšej sa do toho nemiešaj, i keď to myslíš dobre...
Čo príde, príde. Možno spozná niekoho fajn aj v päťdesiatke.
@jania023 ja som toho nazoru, ze nie je nic horsie ako toto co chces urobit..., nech mas ty alebo bude mat okolie akukolvek predstavu o jeho partnerke, ci mu nejaku vyhliadnete vzdy su to len vase domnienky a ti ludia si vobec nemusia sediet...zo skusenosti vacsinou je to tak, ze okolie vas vnima ako idealny parik, ale jeden z paru to tak nepocituje a potom prichadza to, preco ho nechces ved je super atd....zoznamovat sa na zoznamkach a chatovat moze aj on sam...viem, ze to myslis dobre, ale toto nie....plus je tvoj brat a ty ho vnimas takto srdce na dlani atd, ale vo vztahu partnerskom a jeho situaciach sa ukaze ako si udia vyhovuju.....ja momentalne tiez nemam partnera, ale ked mi niekto chce niekoho dohodit vravim nie, lebo pride ty ho nechces atd atd....
@jania023 z vlastnej skúsenosti viem, že jediné, čo pomôže je, netlačiť na pílu a NEHĽADAŤ !!!
Skôr by som brata motivovala nejak (netuším ako) k navštevovaniu miest a k tráveniu voľného času tam, kde potenciálne môže stretnúť normálne, slobodné alebo rozvedené baby...ale naozaj normálne... t.j. vynechala by som diskotéky, bary, krčmy 😅 a zamerala sa možno na nejakú plaváreň, skúsila mrknúť turistický klub alebo lyžiarsky, in-line korčuliarsky... a tak... a ono to príde...len nech nehľadá 🙂 a ty tiež nehľadaj a nedohadzuj...
Super zoznamka by bol modry konik. Baba, co ma na krku zadlzeneho 40tnika (https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problem...) by ho mohla vymenit za tvojho brata. Win - win!
@jania023 no, vy mu niekoho vyberiete... stop! toto naozaj neries, praveze z lasky k svojmu bratovi... aby sa to neotocilo proti vam... mozno naozaj chce rodinu, mat zenu, deti, ale takto sa to neriesi, ako si to predstavujes ty... mne toto spravit surodenec, tak ju poslem do ... a dotycneho vysmarim dverami 😀 to, ze nevie rec, aleboze je nedoslychavy, to nema vobec vplyv na vyber partnera... on sa musi snazit niekoho spoznat, ak nerozumie, tak aj rukami-nohami sa dorozumiet... prip. vyhladat slovenske zoznamky, ale seriozne, ziadny pokec 😀 a nech skusi tam pisat s nejakymi babami... ked pojde na slovensko, tak sa stretnut... a ak by to klaplo, tak sa prestahuju jeden k druhemu...
a brat chodi do roboty? ma priatelov tam?
Ja mam slobodnú a bezdetnu kamošku. Pracujúcu, s vlastným autom aj bytom. Má 31 a tiež je už cca 6 rokov sama. V dnešnej dobe chlapi hľadajú len chvíľkové pobavenie... Tiež nemá šťastie na mužov. Každého koho spozná má partnerku, ženu a deti. Väčšinou to muži taja. A spoznať normálneho chlapa už ani nemáš kde.... Viem co píšem, tiež som bola dlho sama. Dohodime kamošku tvojho brata? Odkiaľ je? Moja kamoška z BA.
Môj brat je mimo SR ale ako ho poznám je flexibilný on je schopný sa spakovat à už ho tu n'en 😀
m'y sme vo svajci aktuálne
Nemusí sa spakovat 🙂 Najskôr by si mohli nejako nezáväzne napísať 🙂 má nejaký mail? Alebo je na nejakej sociálnej sieti?
@jania023 nesla by som na to cestou, ze mu niekoho konkretneho najdem/ vyberiem/dohodim, ale skor ho nasmerovala cestou,kde by mohol nezadane zeny stretnut a zoznamit sa. (podla zalub,travenia volneho casu, pripadne internetove zoznamky - v mojom okoli je uz naozaj vela ludi, co sa dalo takto dokopy a roky marne "hladali") a hlavne ho trochu motivuj, nech zacne iniciativne hladat sam. Nie je nic horsie,ako chlap,ktory sa vzda tejto svojej muzskej ulohy "lovca" a nech sa "uhnat", jeho muzskemu egu to casom zacne chybat. A ze je nedoslychavy,nevadi, pre niektore urecnene zeny to bude aj vyhoda - mozu beztrestne mliet a chlapovi to vadit nebude 😉 drzim palce, si fajn sestra, (len to neprezen)
@hradnapani vsak moj ciel je nejaka normalna zoznamka nie typu pokec kedze tam su pubertiaci hladajuci prilezitostny sex😊😊😊
mozno iny kurz - ineho lektora. Aby pekne vyslovoval, nech sa da odcitat z pier. To by mal kvalitny lektor splnat. A na kurzy chodia fajn ludia, teda aspon ja som mala zaujimavych spoluziakov.
Tak snad sa nieco podari....
ozaj, nema psika?
Pri dlhych prechadzkach clovek spozna kopec ludi so spolocnym zaujmom a aj zacne komunikovat. Ja som tiez chodila vzdy okolo ludi ako trulo, ale ked som chodila so psom, aj sami sa prihovarali 🙂
@jania023 nooo... moja svagrina sa zoznamila v pokrocilom veku prave na pokeci 😀 su spolu pat rokov a zda sa, ze vsetko je ok. Ale ano, toto asi nebude pre neho prave orechove.
Ak ma zvysok sluchu, co strojceky? ma ich? da sa fungovat aj s 30%, hlavne by nabral trochu sebavedomia, mozno aj toto mu ubera z jeho iniciativy a chuti sa zoznamovat.
@jania023 to sa rata odzadu 🙂 takze 70 , je teda rovnako ako moja kamoska...nosi nacuvadlo? ale asi uz ano... kamoska sa naucila tak, ze normalne povedala v skole o svojom probleme a lektor sa jej viac venoval... bolo to tazke, ale zvladla to aj bez nacuvadla, ktore dodnes odmieta s tym, ze pokial este ma zvysok sluchu, tak ho nepotrebuje... a tiez cita z pier... a pracuje dokonca na veducej pozicii v zahranici a nik s tym nema problem, len telefonovanie jej nejde...
staci, ked ich bude vencit 🙂 civavky budu ako magnet na baby 😀
@jania023 nehladaj mu priatelku. Motivuj ho chodit medzi ludi - nie za ucelom lovit zenske, ale za ucelom ziskania sebadovery.
keby je na to nejaky "vseliek" tak by som ho aj ja pouzila na mojho brata. tiez je sam a trapi ma to:(
Viem som bosorka ale pomozem si ked ho mam rada 😝 🙂