Partnerka nechce sex

impulzivny01
20. mar 2016

Ahojte damy. Sem tam zajdem precitat Vase diskusie aby som poznal aj zensku stranku roznych veci a problemov. No mam aj ja problem resp myslim ze to je spolocny problem aj mojej partnerky. Ma vseobecne nezaujem o sex so mnou. Sme spolu viac ako 3 roky. Mame kusok po 30tke. Zo zaciatku to bolo skvele no postupne sa to znizovalo. Ma toho v praci vela to chapem no aby sme mali sex tak 2-3 krat do mesiaca to mi je naozaj malo. Aj som sa s nou to snazil preberat aj apelovat nejako nic nezabera. Byvali sme spolu u nej tak sa to este dalo zhruba tak 2x tyzdenne. Snazil som sa jej pomahat aby toho nemala vela a aby si po praci vedela oddychnut. Aj okna som poumyval (jar, jesen) ako prekvapko 😀 na prvykrat to malo uspech potom to brala ako beznu vec rovnako ako ked som nam nieco navaril a tak. Pred rokom sme sa chytili na prkotine - ak sa aj chytime tak to je stale len prkotina aj sa potom na tom zasmejeme. A demonstrativne som odisiel k sebe. Potom sme sa udobrili no uz spolu nebyvame v jednom byte ale kazdy zvlast. Je to divne ja viem. Ona je taky rozvazny typ vsetko analyzuje a premysli a ja som ten skor impulzivny. Zvykneme sa sem tam chytit ale to skor na tom ze ju nabadam nieco spravit , vyskusat atd lebo viem ze to dokaze a chcem ju podporit a ona to berie ze ju tlacim do niecoho. V poslednom case sa ale dost natahujeme ohladom sexu. Je to nadherna zena a ja by som s nou mal sex aj kazdy den. Kludne aj ked som po sluzobke utahany tak nemam problem ked sa ku mne prituli. Uz neviem co dalej. V praci toho ma vela a sa snazi lebo sa boji ze ju prepustia (co je blbost kedze ako nestranny pozorovatel vidim ze robi aj za inych). Z financneho hladiska sa nemame na co vobec stazovat ani sa nehadame nikdy. Aj som jej minule vravel ze neviem co sa stresuje ze aj keby boli blbci a ju prepustili ze od toho som tu ja aby som jej v takej situacii pomohol. No bola vychovavana tak ze jej rodicia maju samostatne ucty a peniaze , to velmi pochopit neviem. je toho velmi vela na pisanie len nechcem vypisovat roman len sa kusok vykecat tu takto anonymne a precitat si rady. Ps : minule som jej tak vravel ked uz som bol v koncoch ze ci nezajdeme k sexuologicke ze mozno som ja vadny - ona nechce svoje sukromie preberat s cudzim clovekom , co by som aj vedel chapat 😒 .

matkamirko
20. mar 2016

@impulzivny01 a vztah mate tak celkovo v poriadku? Mam pocit,ze straca o teba zaujem ako o partnera do buducna.

5ninka
20. mar 2016

@impulzivny01 vies,mozno som aj ja divna.ja sex nemusim.Mam dve deti som maximalne vytazena.Muz je stale v praci a ja som na nich skoro sama.toneznamena,ze ho nemilujem a nevazim si ho.mozno som chora,ale uz asi rok medzi naminic nebolo.Niekedy neni az moznost pri dvoch detoch.Viem,ze muz nema nikoho,co som rada.On je tiez v praci vytazeny ako kon.Niekedy vstava aj o 3:30 a pride vecer okolo 21:00.ani jemu sa nedivim.Teraz fungujeme ako spolubyvajuci.Ale naozaj nie vzdy to ide.Je to na vas,skusil si sa s nou porozpravat,kde problem viazne?

marca12
20. mar 2016

A co na tom nevies pochopit,ze ludia maju rozny apetit? Jednemu chuti kazdy den,inemu staci raz za mesiac. Bud najdete kompromis alebo sa budete hadat vkuse. Zensky mozog pracuje inak a co budes robit,ked budete mat deti? Uprimne mna by eeblo,keby ma denne nahanal koli sexu,zhnusil by sa mi. Ved sa mozte objimat,rozpravat,hladkat. Najdi si sportovy konicek,ked sa nevies vyburit

seahorse27
20. mar 2016

Namiesto posuvania sa dopredu, robite vo vztahu kroky vzad (oddelene byvanie) a ten sex s tym ide ruka v ruke...Zda sa mi, ze ty sa snazis, ale ona nejako nema zaujem zapracovat na vasom vzathu...asi jej na tom az tak nezalezi. Skus sa s nou porozpravat a zistit, ze kde asi na jej rebricku hodnot si ty a podla toho sa zariad. Nemyslim si, ze u vas je hlavnym problémom malo sexu - to je skor dôsledok...

marina24
20. mar 2016

no ale to si ty ..vieš..🙂 ty si chlap 🙂 a chlapi majú vyšší takmer vždy apetít na sex,než ženy,nám to stačí párkrát do týždna /mesiaca..chlapi s útí samci,tak to potrebujp častejšie atd...je super,že sa t páči,že je krásna,ale netlač hlavne na ňu ,je hrozné,ked chlap tlačí na partnerku ohľadom sexu.krok vzad,že ste sa rozhodli zmeniť spoločné bývanie na samostatn je zlé...pochop,žena pokiaľ nie je v kľudea pohode,nemá "hlavu OK"...nič ju netrápi,a neni pod stresom,tak len vtedy je možné,aby mala sex...u nás žien ide sex najprv cez hlavu,až potom všetko ostatné...musíme to najprv chcieť v hlave..možno má nejakú príčinu,čo ty vieš ,možno nejaké stresy a nervy..iné,alebo zdravotné problémy ? môže byť,nie ?

mima4
20. mar 2016

@impulzivny01
je ona spokojna vo vztahu s tebou?

bavili ste sa vy dvaja o spolocnej buducnosti, planujete ju - svadba, deti, spolocny zivot,

... obycajne sex nefunguje v tych vztahoch, kde zlyhava nieco v samotnom vztahu

misel0806
20. mar 2016

Netlac na pilu lebo utece od teba.. Chlapi maju vecsiu vydrz vyssi apetit ako my zeny.. Nasilim nic nedocielis. Zeny su neni dostihove kone... Alebo ju uz sexualne nepritahujes nevie ako ti to ma povedat aby neranila tvoje citi tak pouziva klasicke zenske zbrane teda vyhovorky typu som ustata ,vela roboty,stres v zamestnani,strach ze ju prepustia.. Skus jej prehovorit do duse a zisti co jej chyba nikto iny ju nepozna lepsie ako ty. Vela stastia😀

mircalla
20. mar 2016

@impulzivny01 mozno je to uplne jednoduche a sex s tebou ju jednoducho prestal bavit resp ju nepritahujes...preco, tak to my ozaj netusime. treba sa porozpravat s nou, i ked ti asi aj tak nepovie pravdu, ako to uz v tychto otazkach byva

bosoriak
20. mar 2016

@impulzivny01 Ved sa s nou o tom porozpravaj, co tu cudzi anonymovia na fore asi tak vyriesia. Dohady, odhady a domnienky. Ona vie, preco s tebou nespava. 2-3x do mesiaca je naozaj malo. Moj tip je, ze sa bud chysta rozchod, alebo stretla niekoho ineho (nie ze by ta podvadzala, len moze byt v takej tej analytickej faze) alebo velmi jednoduchy dovod - nema s tebou orgazmus, pripadne si ju prestal pritahovat.

Proste nieco robis tak, ze jej to nevyhovuje a treba sa jej narovinu spytat. Ak ma zaujem o dalsi vztah s tebou, tak sa to bude snazit vyriesit.

lubkavargova1
20. mar 2016

Ono asi nieco tam bude viac..lebo keby nie, tak ste este spolu, teda byvate spolu...a to akoze preco to skoncilo to spolubyvanie??? Hmm??

trubi
20. mar 2016

U nás je to momentálne naopak..

Skús sa jej spýtať aký má problém. Možno má zdravotné problémy. Alebo neberie nejaké lieky, ktoré jej chuť na sex utlmujú? Alebo nečaká, že ju požiadaš o ruku? Možno chce niečo zmeniť. Niekam sa posunúť. A čo deti? Máte tieto témy prebraté?

Myslím, že ju niečo trápi, skús to citlivo zistiť.

Vyznávaš jej lásku aj slovami?

Nemá pocit, že si chceš s ňou len užívať a ona túži po rodine?

Alebo ju ozaj už toľko nepritahujes, ale potom nechápem prečo by s tebou zostávala.. Jedine ze ozaj nemá taký apetít.
Ale to ja moc nechápem. Lebo ja som s priateľom nechcela sex, len kvôli chorobe, konkrétne zápalu močových ciest. Kvôli problémom v práci by som ho určite neodmietala.. Ale zrejme každá sme iná..

cincila18
20. mar 2016

hm, to sa musis spytat jej... ale ono to tak byva, ze na zaciatku je to super, sex je casto 🙂 no ale casom sa ta frekvencia moze aj znizit z niekolkokrat za tyzden na niekolkokrat na mesiac... nie kvoli tomu, ze junepritahujes, ale proste jej to staci... take sme my zeny 😉 chlap by chcel stale, ale zena nie, to je proste tak... nebrala by som toto ako tragediu, skor by ma viac trapil celkovy vztah, ze preco nebyvate spolu..

trubi
20. mar 2016

@cincila18 no ja som asi divná 😀 stále nechápem, prečo by som chlapa odmietala, keď nie je na to dôvod.. (existuje dôvod: stačilo mi, veď to bolo pred týždňom?)

sue
20. mar 2016

@impulzivny01 no...tak toto všetko čo si popísal nie je znakom toho, že by ste mali "vzťah". V podstate ste na tom horšie ako teenageri, pretože tým aspoň sex funguje...

Ale vy žijete oddelene, nespávate spolu, neplánujete spolu budúcnosť...skôr mám pocit, že vám obom nezáväznosť vzťahu vyhovovala, kým tebe nezačal chýbať sex, nie?

...čo tak sadnúť si a vydiskutovať čo vlastne jeden od druhého očakávate a ako si predstavujete ne/spoločnú budúcnosť? ...podľa mňa by to mnohým veciam pomohlo...

...možno sa dozvieš, že očakáva snubný prsteň, princeznovskú svadbu a do 10.mesiacov dieťa...alebo čosi úplne iné...ale predtým si ujasni ty, čo chceš...

@5ninka a manžel sa k tomu stavia ako?

5ninka
20. mar 2016

@sue tak ako asi kazdy iny chlap.Chce to,len ja naozaj padam na usta.On mi akoze sem tam pomoze.Keby ich aspon siel dat do postele trochu venoval a ja si na tu chvilu oddychnem,mozno by to bolo ine.Aj dnes,uprac,uvar,ozehli,oper,chod s detmi vo .Potom prisiel,som sa potesila ze ich mozno zobere von a nic aj ked som mu povedala,ze on si musi urobit faktury a ...bolo.No mas chut.Ja twda nie.

2veronka7
20. mar 2016

Hlavne si myslim, ze by to malo obojstranne. Takmer stale tu citam iba... muzi chapte nas zeny. Sme v tom ine... ano. Ok... ale vieme my len rozpravat, ze su muzi ini, alebo ich tiez chapat a respektovat v tom? Kazdopadne chce to komunikovat a najst kompromis. A mozno pre nas prekvapujuce... ani chlapom nejde vzdy len o sex samotny. Spytajte sa muza, s ktorym manzelka dva roky nespi a zatial je dole klobuk pred nim bez milenky, co mu chyba vlastne? Aj sex samotny... ale nielen ten. Pocit, ze je pre zenu pritazlivy, ze po nom tuzi, dotyky, neha... mozno sa ich nenajde privela takych, ale dost...

2veronka7
20. mar 2016

A to tak vseobecne skor... ani nie na konkretny pripad. Tam si tiez myslim, ze je to dosledok niecoho ineho. Mozno spominanych nenaplnenych ocakavani. Ale o nich treba rozpravat... jasne nie narovinu prid s prstenom... nechceme ho dostat takto, ale aby to urobil muz spontanne. Ale treba spolocne komunikovat o buducnosti... a vzdy su vo vztahu dvaja. Isty kus pravdy na oboch stranach, isty kus chyb na oboch stranach...

sorciera24
20. mar 2016

prepacte zeny, ale 2-3krat do emsiaca je pre zdravy fungujuci par po 30tke ozaj malo.....on ju nenahana kazdy den, len pise, ze ju stale pritahuje, ze je krasna, ze by kludne aj kazdy den.....wau....mne by to len imponovalo.....ale ta frekvencia je malo a pre chlapa duplom!......ano rozdielny apetit moze byt.....ale s tym potom nic.....len si myslim, ze keby ozaj obaja chceli, tak sa da urobit kompromis....hlvne ak zo zaciatku fungovali castejsie.......nie ej to take zlozite, ale tu evidentne (aspon z popisu) enchce zena...hoci netusime preco.....unavena moze byt...ale dobre vieme, ze v konecnom dosledku su to len vyhovorky, byvate od seba.....nieco sa tam poruchalo proste.....vztah sice neba byt len os exe, ale ma byt AJ o sexe.....mozno sa s nou skus viac rozpravat o jej potrebach...inych ako sexualnych........potrebujes, aby sa ti otvorila a pochopit aj ine veci....ak sa zlepsia tie, zlepsi sa podla mna aj tato stranka....lebo ako fakt, po 3 rokoch, mladi a bezdetni fungovat takto.... 😒 nezavidim.....

cincila18
20. mar 2016

@trubi ved kazda sme ina 🙂 niektorej staci raz za tyzden, niektorej raz za mesiac, niektorej nestaci ni 3xdenne 😀 ale. uprimne, nepoznam chlapa, co by nechcel sex kludne aj 2x denne 🙂 a nepoznam zenu, ktora by to chcela tiez 2x denne...

sorciera24
20. mar 2016

@cincila18 tak moj chlap by to nechcel 2krat denne, ani kazdy den....fakt....mozno rpeto to funguje, ze sme sa od zaciatku dokazali zhodnut a fungujeme tak rovnako aj po 13tich rokoch...to, ze ty nepoznas, neznamena, ze neexistuje 😉 ( inak v obdobi tehotenstva som to chcela aj 2krat denne....to bolo pre neho ze narocne 😀 😲 )

sue
20. mar 2016

@5ninka a ty sa neobávaš, že si nájde za teba do postele náhradu? ...a tebe to nechýba? ...nerýpem, len sa zo zvedavosti pýtam... my keď sme začali byť v stave, že sme kvôli dieťaťu, domácnosti a práci začali zanedbávať jeden druhého (našťastie sme si to obaja včas uvedomili), tak sme si začali platiť pani na upratovanie... ono... radšej pani na upratovanie a čas jeden pre druhého, ako byť paňou na upratovanie ja a manžel si nájde pani na sex 😔

...nie len z vlastných skúseností viem, že pre chlapov je dôležitejší intímny život ako vyglančené okná, či vyžehlená bielizeň 😔

cincila18
20. mar 2016

@sorciera24 ok, mas pravdu.. aspon to vsetci naokolo tak tvrdia, ale ci je to pravda 😀 to vedia len oni... hahaha...

sissy27
20. mar 2016

@impulzivny01 nechce sex alebo nechce sex s tebou? 🙂 tým nemyslím, žeby mala hneď byť neverná, ale tak vieš, aj najobľúbenejšie jedlo nemusí byť zrovna každý deň... Taká tá ružová zamilovanosť netrvá viac ako dva roky, potom chceš - nechceš prichádza stereotyp... Netvrdím, že ju nepriťahuješ alebo sa ťa už nabažila, no ale tak stále si tu, kedykoľvek by chcela, nemusí pre to nič urobiť...
A ak náhodou berie hormonálnu antikoncepciu v akejkoľvek forme (tabletky, náplaste, teliesko...) tak aj toto môže spôsobiť pokles libida...

5ninka
20. mar 2016

@sue viem,ze pre nich je to velmi dolezite.Bavili sme sa o tom.Aj mne to zacina chybat a hlavne to vidim na svojich hormonoch.Uz mam rozne vykyvy ako su bolesti vajecnikov,hlava,zahmlievanie.Vidim,ze to telo potrebuje.Ale aj keby onnpochopil,ze niesom stroj.On je stara skola,zena ma podla neho vsetko zvladat.

janickacrazy
20. mar 2016

@5ninka nehnevaj sa, ale ja mám tri deti a rok bez sexu by som teda nevydržala, deti a práca v domácnosti sú len výhovorka, moj muž tiež chodí z práce každý deň neskoro večer, unavený a ja som tiež unavená po celom dni s deťmi, ale nájdeme si na seba čas minimálne dvakrát za týžden, ved aj víkendy existujú a nemusí sa celá domácnosť lesknúť od podlahy až po linku, trochu neporiadku občas ešte nikoho nezabilo

5ninka
20. mar 2016

@janickacrazy no ja som iny pripad.Mne to moc nechutilo ani za mlady.

5ninka
20. mar 2016

Prosim uz sa do mna nepustajte,som taka a viem,ze robim chybu.Kazdy sme iny,prepacte ze som vobec napisala.

bobulazelena
20. mar 2016

@impulzivny01 neverie hormonalnu antikoncepciu? Mne sa po vysadeni strasne zvysila chut...

lubkavargova1
20. mar 2016

podla mna ona vie velmi dobre co robi...asi ta ma plne zuby...pises ze ty si impulzivny, robis veci asi zbrklo. Ona skor premysla a je ta mudrejsia vo vasom vztahu...pises ze ju stale "pohanas dopredu" ze motivujes...no nieje nic horsie ako ked chlap zacne..toto rob tak, toto je krajsie, aj ked sa snazis to ako podat ze waaaau super napad..ona to berie ze ju tlacis do niecoho...sama vie co sa jej paci a co nie a ma svoje tempo...taky chlap potom nech si hlada to kde to vie ukocirovat inde...ma ona dobry rotum a tebe dala velku stopku...ako sorry, ale pokial zena nosi meno svojho otca ziadny iny chlap nema pravo je nieco vycitat alebo kritizovat alebo nieco "nanutit"..ked sa jej bude ligotat obrucka na ruke tak vtedy si ju privlastnuj...
A k tej praci...ano ani sa nenazdas a mozes dostat vyhadzov. A pokial ma len dohodu alebo nieco kde je velka fluktuacia tak veru ze sa kazdy boji o svoju robotu. Staci dobre ujety sef ktrej nedala zena vecer a bude robit vyhadzov ako sa mu paci...pokial nie si s nou cely cas v praci nevies nic co a ako tam je, ake su vztahy...vies len to co ti povie, ale co chce sa vidietnavonok. Lebo v kazdej praci je aj pozitivne aj negativne. Len to zle nikto nepovie lebo inak dostane na hubu a vyhadzov...

alaguema
20. mar 2016

@impulzivny01 tu ti nikto nepovie, prečo ona nechce sex. Možností je viac. Už ťa nechce, prestal si ju priťahovať, alebo je menej sexuálne založená, alebo má nejaký zdravotný problém, o ktorom nevieš, alebo má iného, alebo ...

@5ninka rok bez sexu????? To ako? Nechcem sa do teba púšťať, len ten tvoj chlap musí byť svätec. Ak je pravda, že nikoho nemá, tak máš asi naozaj dobrého, verného muža, akých je veľmi málo.