Partnerka mi po 11 mesiacoch povedala, že ma nemiluje. Vraj má ma len rada. Ja som ju miloval a aj milujem. Plánoval som s ňou založiť rodinu. Bývame spolu v mojom byte. Povedala mi aj, že býva so mnou aj kvôli tomu, že nemá kam ísť. Je tri mesiace bez práce. Do práce chodím len ja. Doma ju vidím väčšinou len na mobile. Predáva veci z Číny. Mám ísť na pár týždňov na služobnú cestu, ostala by len sama doma. Bojím sa že zas pôjde za svojím ex. Bola u neho v decembri, keď som bol v práci, priznala sa mi že sa s ním aj bozkala. Ak ju vyhodim z bytu pôjde najskôr ku svojej sestre bývať. Neviem čo mám robiť.... Poraďte prosím
@kubalptr po 11 mesiacoch nemas nad cim premyslat.
Ak si vazis sam seba, poznas svoju hodnotu, tuzis v zivote po partnerke, ktora si ta bude vazit a milovat ta, tak tento vztah nebudes nasilu udrziavat.
S partnerkou, ktora ta nemiluje, ktora chodí za byvalym atd atd nema velmi zmysel riesit spolocnu buducnost.
@kubalptr ak ťa nemiluje nič s tým narobia. Ale určite by som ju nenechala na tvojom mieste u teba bývať. Keď vie chodiť za ex nech sa k nemu presťahuje a na tvojom mieste ešte pred odchodom na služobnú by som vymenila zámok na byte. Ak by mala náhradný urobený.....a ak náhodou má prístup na tvoj účet tak zrušiť prístup čím skôr. Ak vie kde máš doma úspory skontrolovať ešte pred odchodom. Pobal jej veci nech si nezoberie nič čo nie je jej a rozluc sa s ňou medzi dverami s tým že ti má vrátiť kľúče. Ale hneď aj výmen zámok po jej odchode....
A ja som si myslela, že takto "hlúpe" sú len ženy (neuraz sa prosím) 🙂 súhlasím s názormi vyššie 🙂
Takže teba má na účel bývania zadarmo, živíš ju, zatiaľ čo ona sa popri ešte aj stretáva s ex a ty nevieš, čo robiť? No ak je to pravdivý príbeh, vyrazila by som s nou dvere. Nech ide parazitovat na bývalom
Keď ta nemiluje, tak ta milovať asi ani len tak nezačne. To sa nedá vynútiť, keď to tak necíti.
@jenny224 pokiaľ mala prácu, tak bola iná. Skoro každý týždeň upiekla koláč. V kuchyni sme varievali spoločne. Boli sme dohodnutí, že byt a poplatky platím ja, ona nakupuje stravu. Všetko bolo fajn. Teraz už ani sama do obchodu nejde, vraj ona pečivo nepotrebuje. Ak chcem nech si kúpim... Keď ideme na nákup spoločne, tak sa pri platení striedame
@kubalptr
Nemyslím si, ze to bude prácou. Ak ťa nemiluje, aj keď si nájde prácu asi to nepomôže.
tu nieje debata o čom, nech si zbalí veci a ide, naivné sú väčšinou ženy ale že muž to my je novinka, keď ti to povedala, že ťa nemiluje, nerobí nič tak nieje čo riešiť nezmení sa to, a áno pravda je taká, že pravdepodobne chce niekoho iného, ale zatiaľ si jej dobrý, keď to budeš naťahovať zbytočne strácaš čas nemá to žiadnu cenu milovať ťa nebude, áno bola iná ešte možno zaľúbená, ale situácia sa zmenila tak načo by sa snažila
@kubalptr povedala ti ze ta nemiluje, byva u teba lebo nema kam ist, chodi za byvalym s ktorym popri vztahu s tebou nieco mala... este ti to splechne do ksichtu a ty nic ? Prosim ta zbal ju a posli do kelu ,maj svoju hrdost ...inak s tebou bude zametat stale, ved vidi ze si to moze dovolit... extremne ta vyuziva ako “spolubyvajuceho” moj nazor... nebola by som v takom vztahu ani minutu... najdes si lepsiu a hlavne taku co si ta bude VAZIT
Pred pol hodinou prišla po ňu sestra. Pomohol som jej pár vecí odniesť k autu. Zajtra si odvezie dalsie...
Som sa s ňou rozlúčil. Už to bolo divné od decembra. Človek sa snažil, dával šance, skúšal čokoľvek ho napadlo aby bolo dobre a stále nič... Sestra ju ešte dovezie aby si zajtra zbalila ďalšie veci. Zvyšné ktoré nájdem jej dám po služobke, aspoň tak som sa s ňou dohodol.
@kubalptr dobre tak!Bolo by to časom len a len horšie!Taká žijúca mŕtvola načo taká?Ved je toľko fajn báb po svete,ktoré chcú žiť a nie umierať za živa!
V decembri sa bozkavala s ex, je koniec januara a ona je este u teba. Zbalena mala byt este minuly rok.
Je dobre, ze si to ukoncil, toto vobec nema zmysel.
popriat jej vela stastia a zavriet za nou dvere?
radsej teraz, nez o dalsich "par" stratenych mesiacov