Partner zabudol na moje narodeniny

9. sep 2022

Ahojte, včera som mala narodeniny. Partner s ktorým som už osmem rokov prišiel domov z práce a klasika, ahoj, pusa, čo máme na večeru ... Zabudol na mňa. Mám sa tváriť že teda nič alebo mu to mám povedať? Je to také divné zabudnúť a aj mne bolo včera divne. Nečakala som darčeky ale aspoň sprosté všetko najlepšie. Čo by ste robili? Inak vzťah máme pekný len toto ma zarazilo že on fakt zabudol... Teraz príde. Práce skôr lebo je piatok a ja neviem či sa tváriť akoby nič alebo mu to vyhodiť na oči?

andrea_82
9. sep 2022

ja by som mu to pripomenula, ale tak pekne, s úsmevom. Veď sa predsa stane, že zabudneme, nie sme stroje. Pravdepodobne ho to samého bude mrzieť.

a_alexandra_a
9. sep 2022

Ja by som mu tak s vtipom povedala, že si mala včera narodeniny... uvidíš, čo on na to... možno len naozaj zabudol, možno má viac práce... hocičo.
Ale úprimne, mňa by to tiež zamrzelo 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evica17
9. sep 2022

Ja by som mu to nevyčítala. A pripomenul by som mu to tak,že by som buď upiekla alebo navarila niečo specialnejsie ,prípadne kúpila.kolac v cukrárni . A že to je k mojim narodeninám.

viestta
9. sep 2022

@elizabet173 ty si aký strateg🙂

kaca222
9. sep 2022

aj ja by som mu to v dobrom pripomenula, myslím, že samému mu to bude blbé 🙂
Inak ja môjmu vždy už mesiac dopredu hovorím, že budem mať narodky/meniny, bude mdž atď. Práve preto, aby som sa potom vyhla sklamaniu 😀
Teraz sme mali výročie svadby a 3 dni pred mu hovorím že nezabudni mi kúpiť kytičku 😀 keby mu nepoviem tak nevie

viestta
9. sep 2022

Ja som tohto roku zabudla aj na svoje narodeniny. Vieš si predstavit ten trapas keď mi kolegyne zagratulovali a ja som nemala nič nachystané?

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
striga8658
9. sep 2022

Môj manžel pravidelne zabúda na sviatky a výročia, ale zas prekvapí počas bežných dní, donesie kvetinku, sladké, moc to neriešim.

simca06022011
9. sep 2022

klasika:D pripomen mu to, next time zabudni aj ty, a kup si nieco pekne :D vsetko najlepsie

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vilma7
9. sep 2022

Ja by som mu milo povedala, že má dnes môže kľudne pozvať na večeru k včerajším narodeninám.
Môj manžel tiež nevie ani dátum narodenia jeho mamky, takže nad takýmito vecami nesmutim. To je hold realita ktorú nezmeníme.

baxira
9. sep 2022

Ak zabudol, tak mu to pripomeň. Ale ja by som to urobila bez výčitiek, pretože ak máte taký pekný vzťah, ako píšeš, istotne ho to bude mrzieť.

Mne sa stalo niečo iné. Môj bývalý priateľ odignoroval moje narodeniny. Na tridsiatku som si priala jeden darček, ale keďže nebol lacný, moji rodičia a sestra sa s ním dohodli, že mi ho kúpia spoločne.
Vykašľal sa na to. Ani len "všetko najlepšie" mi nepovedal. Keď som s tým darčekom od mojej rodiny prišla domov, ani sa nesnažil tváriť, že ho niečo mrzí.
O pár dní neskôr som sa ho opýtala, či náhodou na niečo nezabudol.
A jeho odpoveď?
"Ja viem, že si mala narodeniny."
Boli sme spolu 8 rokov, z toho dva roky sme bývali spolu.

viestta
9. sep 2022

@elizabet173 tak, nechcela som hneď tak zprudka😃

ninka99865
9. sep 2022

@baxira a po tomto incidente sa stal ex? 😃

kukulienka999
9. sep 2022

Aj u nás sa to raz stalo 😁 spomenul si na to, až ked som zdvihla telefón a dakovala v telefóne za gratuláciu. Keď som zložila opytal sa, že kto to bol a za čo som dakovala. Skús to dnes aj ty takto nenapadne…. neviem nastav si budik a akože zdvihni a dakuj za blahoželanie…samozrejme pred ním 😁 Asi by som to nepripomínala nasilu, proste stavaju sa aj take veci a určite to neurobil naschval. Daj vedieť, ako to dopadlo 😜

lenkadenisa
9. sep 2022

Neplánuje ti prekvapko na víkend?

autor
9. sep 2022

No tak on zabúda aj na sviatky našich detí len to vždy ja zahlásim čo im kúpime alebo akú tortu objednať. Svojich rodičov tiež nerieši však ja si vždy spomeniem a gratulujeme. 🙉 Teraz prvý krát zabudol, svokra je odcestovana tak mu to asi zabudla pripomenúť 🙈

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanyan
9. sep 2022

Tak mu napíš sms či sa máš nachystať dnes iba na nejakú peknú večeru alebo si máš dať na seba niečo elegantnejšie (do divadla) alebo skôr tanečné (disco/koncert). Prípadne doplň, že úplne rozumieš tomu, že poriadna oslava je lepšia v piatok, iba chceš byť vhodne oblečená... 😉

petamich
9. sep 2022

ja by som si sla kupit kvety a ked by prisiel z prace domov, ze co to, tak by som mu povedala, ze kupila som si k vcerajsim narodeninam 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hilda08
9. sep 2022

Presne takeho istého mam doma, preto aj mesiac dopredu hovorím ako sa tesim a kam pojdeme na veceru😁 proste niekto take veci vypúšťa urcite to nemysli zákerne alebo co

viestta
9. sep 2022

@elizabet173 ja som môjmu dala čítať ako ho pomstitel ľutoval. Keď precital celu debatu zhodnotil ho jedným, nepublikovatelnym termínom 😃 ale zatiaľ mi MK nezatrhol

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianarem
9. sep 2022

Aj ja oznamujem dopredu, moj muz niekedy zabudne aj na svoje a uprimne ho prekvapi, ze dostal darcek 🙂 Chlapi to celkovo az tak nesleduju, ani moj otec vobec. Kolegyna sa raz pomylila a vystrojila manzelovi oslavu menin o mesiac skor. On si to vobec nevsimol :D

mandzula
9. sep 2022

Vecer by som vytiahla vino s tym, ze podme si pripit na moje narodky. Urcite vsak ziadne vycitky, to su ich prirodzene vypadky programu.

zuzubb007
9. sep 2022

Neviem co z toho robis vedu, moj muz nevie ani datumy rodicov, ani moje, vzdy mu to musim pripomenut sama, a to nevie odkedy spolu chodime takze ja to neprezivam, treba mu povedat inac nevies co bolo vcera a je po probleme, to ako vazne riesis ci mu to povedat to co mate za vztah ja mojmu splechnem hocico

ivangeline
9. sep 2022

Haha. U man take nehrozi. Uz tyzden vopred opakujem..Budem mat anrodeninyyy. Bude mat narodiny syyn..dcera...Budes mat ty narodeninyy. Co podniknemee? :D