Partner všetko prekrúca

luckanajmama
17. feb 2022

Baby tiež “milujete” keď vás partner prekrúca všetko čo poviete a hlavne otázky..?🙄

tosomja
17. feb 2022

@luckanajmama ja neznášam, keď položím otázku a on ze "podla toho načo to potrebuješ vedieť "

lilyianka
17. feb 2022

@luckanajmama u nás sa nič také nedeje..

lucka114
17. feb 2022

Veľmi to "milujem", ale po tých rokoch už som si zvykla a nejako to neriešim ....

hefo
17. feb 2022

@tosomja Pokiaľ to hovorí na každú otázku, tak to asi úplne v poriadku nebude, ale je veľa otázok takých, kde je kontext otázky veľmi dôležitý.

Nezriedka sa stáva, že pýtajúci sa má mylný dojem, že ten druhý vie okolo danej témy všetko, čo on sám, prípadne niečo naviac.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
17. feb 2022

Ja neznášam keď dám jasnú otázku na kt stačí odpovedať jedným slovom a ako odpoveď dostanem odpoveď dlhu ako rozprávka od Dobšinskeho

mikadooo
17. feb 2022

@luckanajmama ja milujem odpoveď "prečítaj si". Napríklad nový spotrebič a ja že ako dám to a to. A on že prečítaj si a ukáže na 100-stranový návod. Párkrát som sa s ním za to vyhádala, už to moc nerobí, ale občas sa zabudne. Najlepšie na tom je, že on to nerobí naschvál. On si totiž každý manuál prečíta od a po zet hneď ako niečo kúpime. Pritom mi vie povedať čo a ako, ale sa mu v tom momente nechce, alebo je len myšlienkami inde, tak povie prečítaj si.

mamina0078
17. feb 2022

Nie, mam normalneho priatela keby toto robil tak dlho by sme spolu neboli...

dankanka
17. feb 2022

@luckanajmama ak odpovie na otazku otazkou :D

telusikk
18. feb 2022

To sa u nás stane tak raz za uhorský rok, že sa niečo prekrúti inak 🙂

erosmal
18. feb 2022

@sense presneee a ešte začne stvorením sveta, popritom 6x odbočí a povie mi 6 iných príbehov dokedy sa vymačkne a aj tak nakoniec nie je zrejmé či áno alebo nie 😂

lacibo
18. feb 2022

@tosomja to je slovna agresia..neznasam to ani ja