Partner - vdovec

lussyka
26. dec 2015

Ahojte, dlhší čas už fungujem s partnerom, ktorý je vdovec a má 8 ročnú dcéru. S dcérkou mám dobrý vzťah, fungujeme spolu, rozumieme si. Partner je skvelý, no má to menší problém. Nikdy mi zatiaľ neprejavil náklonnosť keď je s nami ona. Nikdy ma sám od seba neobjíme, alebo nedá pusu, alebo len tak nepritúli. Vždy čakáme pokiaľ malá nezaspí alebo nie je v škole a pod. Ja som človek, ktorému taká náklonnosť chýba. V čom môže byť problém? Rozprávala som sa s ním o tom veľakrát a stále je to rovnaké.

mimina00
26. dec 2015

Zeby preto ze je to chlap?? kolko ma mala malá ked umrela?

lussyka
autor
26. dec 2015

Malá mala 3 roky..

mimina00
26. dec 2015

@lussyka neviem ako take male deti vnimaju stratu matky, ale predsa si ju musi pametat,ako k tomu pristupuje,ved isto sa sem tam priblizi ku tebe,nema s tym mala problem?

jani_uk
26. dec 2015

@lussyka A co on na to?

lussyka
autor
26. dec 2015

No sem - tam nedovoli aby ma objal, odtahuje nas od seba

lussyka
autor
26. dec 2015

@jani_uk ze privela riesim.. A zbytocne..

mimina00
26. dec 2015

@lussyka ja byt vdovou,tiez by som pred detmi toto nerobila do isteho casu.treba si ctit ich matku aj po smrti.

mimina00
26. dec 2015

@lussyka no tak vidis ked jej to vadi.

jani_uk
26. dec 2015

@lussyka Zalezi aj kolko casu preslo odkedy matka zomrela. Ked to nebolo pred rokom, alebo dvomi, tromi, tak ok. Ale ked bol odavnejsie, tak by jej mohol zacat pomaly vysvetlovat, ze to, ze teba obijme alebo ze teba lubi, neznamena, ze ju lubi menej. Ano, ctit jej matku treba aj po smrti, ale to neznamena, ze uz nikdy by nemal mat vztah. Ked ste dlho spolu, a mysli to s tebou vazne, tak by uz nemal mat problem toto si s dcerou vyjasnit.

sissy27
26. dec 2015

@lussyka dcérke to očividne vadí a on jej nechce robiť napriek... len toto si s ňou musí vydiskutovať on, že ju ľúbi stále a že ani na mamičku nezabudol, ale má rád aj teba a si preňho dôležitá... nepíšeš, ako dlho ste spolu, či aj spolu žijete v jednej domácnosti alebo sa len navštevujete, ako vidí váš vzťah on, či si len nejaká dočasná náplasť, alebo si nie je vzťahom istý a bojí sa sklamania, alebo či si tá pravá a pripadala by preňho do úvahy aj svadba... dieťa je samozrejme na prvom mieste, ale ak ju chce mať na piedestále a podriaďovať jej komplet všetko vrátane svojho milostného života, tak neviem, či by som na to mala nervy...

lussyka
autor
27. dec 2015

@sissy27 zijeme spolu uz pol roka v spolocnej domacnosti. Mala nema problem ma objat z nicoho nic alebo mi povie ze ma ma rada. Taktiez sem tam zapocujem ako mu hovori, ze nechce aby som od nich odisla, ze nechce aby boli sami.
Len su chlapi v tomto ini? V prejavovani citov? Alebo tym ze je vdovec sa unho nieco zmenilo? Povie mi ze ma ma rad no este mi nepovedal ze ma lubi...

bibika55
27. dec 2015

@lussyka Nie je jednoduche pre chlapa ktorý prišiel o manželku dávať najavo city inej žene pred svojím dieťaťom. Dívajte sa na vec očami malej a nie svojími.Všetko potrebuje svoj čas,tak buďte trpezlivá.Čo má býť,bude!