Môj partner telefonuje niekoľkokrát denne so svojou matkou. A to vždy tak, aby som to nepočula.
Spýtala,len sa vykrúca,že to nič neznamená. Aj som ho poprosila,aby to nerobil.Robí to naďalej. ☹
Nie je citovo odputany od matky, preto to robi. A pravdepodobne to tak bude nadalej pokracovat. A ked ti to vadi teraz, neskor ti to bude vadit omnoho viac. Kolko ma rokov? Ako dlho byval s rodicmi?
@vexta72 Aj môj priateľ tak 🙂 a j to rešpektujem po tom čo má n z jeho maminou ma nič 🙂
ak bude chcieť povie ak nie tak nie 🙂 niektorý chlapi sú na mamu tak citovo pripútaný že im je možno trápne pred niekym povedať že ju ľúbia 🙂
@oktobermimi Mne sa to nepáči. Ide o dôveru.
@vexta72 Napada ma par otazok - ako dlho ste spolu? , ako dlho spolu byvate?, aky je vek tvoj / partnerov? ako dlho to robi?od zaciatku alebo to zacalo len teraz niekedy? co take potrebuje riesit s mamou niekolko krat denne?(to je skor otazka na partnera, neviem, ci si sa pytala a aka bola odpoved) , povedala si mu, ze ti to prekaza?, pozna ta priatelova mama? ako spolu vychadzate?
@fidka79 🙂 zlata 🙂 vies, mozno je to pre teba nepochopitelne, ale niektorí ludia maju jednoducho medzi sebou dobre vzťahy...aj s kamoskami si veľakrát za den volavam...môj chlap je dávno odputany 🙂...pred svadbou žil mimo rodicov 10 rokov...mne to zas pride divne, že si aspoň raz za den nezavolam s maminou...kazdy sme iny 😉
juj, ja by som chcela, aby moj syn so mnou telefonoval aspon raz za týžden....ja mu musím volať a ešte mi nervne odpovedá.. 😠 sopliak 😉
@vexta72 Nejde o to, kolko krat vola, ale AKO vola.....ak sa pred tebou schovava, tak tomu nejako nerozumiem.
Mojm muz tiez vola s jeho mamou, ale nerobi z toho tajnosti..vozi ju lekarovi, na nakup....vybera jej lieky z lekarne...venuje jej dost casu, ale nerobi to TAJNE. V tom je nejaky problem......musis sama zistit, co to je!
Tiez prve,co mi napadlo je ze nevola s mamou... aj ja volam s mamkou,manzel tiez,nikomu z nas to nevadi a neschovavame sa. Ak uz si zatvorim dvere,tak len preto,ze deti kricia a nepocujem alebo ak sa o niecom radime.
Takze si skor prever,s kym vola...
A ak je to ozaj jeho mama,bud riesia nieco,co sa tyka vyhradne ich alebo uz to zaslo tak daleko,ze radsej odide od teba,aby si nepocula,o com sa rozpravaju a nasledne to rozoberala...
@vexta72 nevidím na tom nič zlé, aj ja telefonujem s mojou mamou viac krát za deň, aj keď muž nie je doma...... a budem veľmi rada, keď si s mojím synom vytvorím taký vzťah, že on bude mne tiež telefonovať viackrát za deň...
@vexta72 A co tak sa opytat priamo partnera? 😉