Partner tají problém

11. jan 2023

Co by ste si pomysleli, keby vas partner, ked ma s vami nejaky problem, cusi, tvari sa dlho ze je vsetko v poriadku,je mily,cca po mesiaci vecer na vas vsetko vybali,a smeruje to pomaly k rozvodu. Vzdy si myslim aky mame dobry vztah,a potom ako keby z nicoho nic na mna vybali veci co mu vadia. Ako to mam chapat?

maranta_leuconeura
11. jan 2023

Mozno sa boji reakcie, nechce ta zatazovat alebo to len nevie sformulovat dovtedy. 🔮

autor
11. jan 2023

@maranta_leuconeura nechce ma zatazovat? Pre mna je obrovska zataz ze to robi takto narazovo,niekedy uz cakam co zas bude,pride mi to trochu ako zavadzanie,tvari sa ze vsetko je ok a potom zo mna robi najhorsieho cloveka na svete ..

autor
11. jan 2023

@maranta_leuconeura a ze to nevue sformulovat? Ved nema 5 rokov,ach jaj...

anjelicek26
11. jan 2023

Vela ludi ide nerado do priamych konfliktov a len naznacuje a dufa, ze si to druhy vsimne sam a zmeni sam a "vypusti" to zo seba narazovo ked dosiahne bod, ze je stav uz neznesitelny... Robia to prevazne zeny ;)

miadi
11. jan 2023

Chap to tak ze ho az tak nepoznas. Ze nevnimas ked sa stane nieco co mu vadi. Lebo ked partnera dobre poznas to vies aj bez reči. Chap to tak ze sa to v nom dlho dlho hromadi kym vybuchne. Robia to muzi Bezne. Zeny su priamejsie a konfliktnejsie ked sa im nieco nepaci .

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alzbeta1301
11. jan 2023

Nemáte problem s komunikáciou? Neviem si predstavit sa s partnerom takto tvarit že je vsetko ok. Riesime aj úplne banality aj hodinovým rozhovormi

dianka555
11. jan 2023

Možno má takú povahu, nevie ti to povedať na rovinu. Je rozdiel ako sa správa v práci, s kamarátmi, vo vzťahu. Čo je to za problém keď sa chce rozviesť? Určite to nebude pre maličkosť.

pipistrel13
12. jan 2023

moj byvaly manzel to tiez robil,a nakoniec vyslo najavo,ze mal dlhodoby pomer s inou zenou,asi sa tak obhajoval pred sebou,ze hladal na mne nedostatky,cim ospravedlnoval svoje konanie
ale robil to aj predtym,prave pre to,ze bol slaboch a nedokazal celit problem,vzdy mi na vsetko pritakal,nikdy mu nic nevadilo,ale raz za cas som bola najhorsia zena na svete...

blondtana
12. jan 2023

Muži sú zbabelci, určite častejšie klamú a zatĺkajú, lebo sa boja konfliktov so ženami, ich kriku, sĺz, hystérie, môj muž povie, že muži klamú pre menšie zlo, ale keď sa to nakumuluje, potom už zo seba vypustia všetko a sama vieš, že to nie je lepšie, treba mu asi povedať, že keď mu niečo vadí, tak určite ťa menej vytočí povedať to hneď v tom momente, ako po čase vysypať na teba celú spŕšku boliestok, ktoré ťa dostanú úplne do kolien 🤷

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz