Partner stráca chuť na sex po tom, čo sme sa rozhodli pre dieťa

25kika
19. apr 2019

Neviem či to patri zrovna pod rodinne problémy ale nevedela som do ktorej skupiny by sa to hodilo😆
Chcela by som sa trosku postazovat lebo toho uz mam vyse hlavy....s priateľom sme spolu 3 roky a kedze mame obaja po 30tke padla tema dieta...zo zaciatku bol nadseny ze ano on by velmi chcel, ok nechali sme tomu voľný priebeh nieako sme nato netlacili...avsak euforiaz dietatka rychlo opadla a nas sex tiez...mame ho raz za 3-4 mesiace . A teraz sa cely nas vztah toci okolo toho kde je vlastne problem...kupila som aj tabletky aj rozne afrodiziaka ale on nic vobec nema zaujem ...uz som z toho nestastna stale sa len hadame kvoli tomu
( alebo skor ja vykrikujem a on je ticho ) uz neviem co s nim mam robit

lubik87
19. apr 2019

@25kika podľa mňa je v strese..možno mu až teraz došlo aká zodpovednosť je bábo ako sa zmení váš vzťah a priority....možno menej panikáriť? vykrikovať? Daj mu čas a hlavne normálnu debatu nie uplakanu alebo ukricanu

pribinak
19. apr 2019

Fuuu, vytvorila si na neho asi velmi velky tlak a on preziva stres. Vlastne si mu dala najavo, ze mas jasnú požiadavku a cakas, kedy ju on splní

mondolina
19. apr 2019

No to je veľmi málo sexu, malinko. A keď sa ho opytas na rovinu že čo sa deje? Čo povie?

janinah
19. apr 2019

Ty si mu fakt kúpila afrodiziaka? však si ho ako chlapa úplne odrovnala....fúha...čudujem sa,že ťa ešte nenechal...tlačíš na pílu a jemu došlo ako je pod papučou...a zrejme nielen v tomto..

ave17
19. apr 2019

No asi to dieťa až tak veľmi nechce, normálny chlap, keď môže sexovať bez prípadných nechcených následkov by sexoval aj 3xdo dňa, lebo chce, tvoj asi nechce,

romiada
19. apr 2019

@25kika pravdepodobne sa citi uz len ako material v spermobanke. Ty si v pozicii nedočkaveho zakaznika: hej kde su tie superspermie čo ma oplodnia? Sem s nimi! Ved si platim!
Chlapi toto nemaju moc radi. Potvrdila mi to kamoška. Jej priateľ (teraz už muž jej raz v slabej chvili ) povedal že všetko ma nalinajkovane: kariera, potom svadba a dieťa a on si pripada len ako nejaka vykonna súčiastka ktora ma byť súčasťou jej "vyrobneho planu".
Keď som chcela (zmyslela som si ja) druhe dieťa predchadzala tomu len sonda do manželovej duše či by druhe chcel, jedna moja "vyhražka" že keď to nebude s nim, bude s inym (so smiechom samozrejme)..... Potom som už bola ticho, neukazovala som mu žiadne ovul.testy, neriadila sex na plodne dni, a neotravovala s rečami o babatku. Keď zvolil sex bez ochrany, pre mňa to bol signal že ok, urovnal si to v hlave. Babo sa zadarilo coby dup.

romiada
19. apr 2019

@25kika a este jednu vec Ti poviem. Chlapi sa tiež vedia bať - či zvladnu babo, tu zodpovednosť, živiť rodinu....je to veľky stres a tlak na nich. Moj muž mi to priznal až po rokoch keď sme sedeli pri vinku (a dve deti nam už spali v izbe) 😉 ....že vraj je to dobre tak ako to prišlo neplanovane (to prve dieťa), bez zbytočnych analyz (to druhe), lebo čim viac by sa v tom papral a analyzoval to , tym viac by mal nervy či to zvladne. Takto to bral tak ako to prišlo a prispôsobil sa situacii za pochodu. Skoro mi z tej uprimnosti vino zabehlo....tiež som netušila že to chlapi až tak preživaju a maju strach sami zo seba a pochybnosti.

sense
19. apr 2019

Co mas s nim robit? Nic nechaj ho dychat ....a netlac tak a nespravaj sa ako furia (ja vykrikujem a on je ticho)....a zvaz ci si z milovania nespravila produkciu dietata...

kika025
19. apr 2019

@25kika to myslíš vážne že máte tak zriedka sex?? Však ste spolu veľmi krátko 3 roky je nič takže myslím že by ste ho mali maťaspon každý deň 😃 a čo sa týka bábätká hlavne sa spoločné porozpravajte, skús nech ti on povie čo ho vlastne trápi,či zmeny čo príde po narodení bábätká alebo možno nieje ešte na to pripravený byť otcom a mať zodpovednost za to maličké. Držím Vám palce 👍

drimonna
19. apr 2019

Bojí sa asi,že keď príde bábätko,tak sa všetko zmení...

anabella111
19. apr 2019

@25kika ...Téma ,,manželstvo" nepadla?

miadi
19. apr 2019

Kokos u vas je tema babatko naj antikoncepcia. Mat sex 3-4x za rok by ma piclo to aj vezni maju častejšie 🙈 mozno netlačis moc na pilu skor on to dieta mat naozaj nechce no boji sa ti to povedat.

judar
19. apr 2019

A ty sa ešte vôbec divíš? Sama sa mu znechucuješ že tlačíš na pílu a ešte ktomu si dovolíš mu hento pchať po nos....vobec sa nebudem divit keby ta kopol do prdele

malicka_mysicka
20. apr 2019

@25kika moj manzel ked sme sa snazili o dietatko tak tiez mal niekedy problem. ked som nemala ovulaciu a sexovali sme len tak pre radost, tak vsetko super, ale ked som mala ovu a nachystala som sa do sexi pradla, tak hned vedel kolka bije a erekcia klesla. nebolo to o tom, ze by nechcel babatko, ale ze som nanho tlacila a pod tlakom to niektorym muzom ide tazko. uprimna komunikacia je zaklad. a hlavne po nom nekric 😀