Partner si začal skrývať mobil

4. aug 2023

Ahojte baby. Co by ste si mysleli ak by Vas partner zacal skryvat mobil, ked by mu niekto telefonoval a by ste sa ho spytali preco to nedvihne povedal by Vam ze naco? Minule som zahliadla spravy s inou zenou tak vraj to kamarat pisal z jeho fb. Zopar sprav ktore asi pisal kamarat mi ukazal a bola tam nahravka v ktorej aj ta zena povedala ze jej pisala frajerka toho jeho kamarata ale zvysne spravy mi uz ukazat nechcel a tam dalej bolo co robkas ci nepojde na cigu a toto sa mi uz podoba nanho a vcera to zaklincoval ked mi povedal ze on sa mi nema co spovedat. Zmenil si vzor na telefone. Co si o tom myslite?

lindusss2016
4. aug 2023

Ze je problem 🤷

bluka2
4. aug 2023

Tak mu nedvíhaj aj ty a keď sa bude pýtať - však načo

tamitamitami
4. aug 2023

Že niečo skrýva a buď by mi normálne ukázal mobil keď by som ho o to poprosila (vysvetlila by som mu prečo ho chcem vidieť) a buď by mi ho dal a mali by sme šancu to vyriešiť spolu alebo by mi ho nedal a rozlúčila by som sa sním.
Ak do vtedy problém nemal že si vedela heslo a mala "prístup" k jeho mobilu a teraz svoj postoj zmenil tak je úplne jasné že niečo skrýva.

zelenakobyla123
4. aug 2023

@bluka2 čítaj s porozumením…

bluka2
4. aug 2023

@zelenakobyla123 prečítala som druhý krát a myslím, že som pochopila

maminkadeticiek
4. aug 2023

Ze by uz urcite nebol partner.Co tam chces nariesit?Podvadza ta,to vies aj sama.

sense
4. aug 2023

Kedysi dávno toto začal robiť jeden môj ex, z ničoho nič skrývať mobil, ktorý mal bežné položený kdekoľvek, začal si ho brať na ex. Keď zazvonil, tak nedvíhal ze nič to nie je ze ho kamarát otravuje a bola za tým nevera. Tak som ho poslala do teplých krajín....

autor
4. aug 2023

@tamitamitami Ano predtym mal taky vzor ktory som vedela

autor
4. aug 2023

@maminkadeticiek aj ja si to myslim ze ma podvadza

autor
4. aug 2023

@sense presne tak aj on sa vyhovara na kamaratov

maminkadeticiek
4. aug 2023

Co chces ine robit ako ukoncit to?

ahhola
4. aug 2023

Nepíšeš nič o vás, koľko mate rokov, koľko ste spolu, asi mas s partnerom dieťa, dnes je to tak moderné...? Asi sa utrhol z reťaze sexuálne, alebo len plánuje. Zisti a zariad sa po svojom.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aurinia
4. aug 2023

Načo sa tým ešte zaoberas....asi si mlada a zaľúbená ...boli to ... Muži v mladom veku sú málokedy verný. Teraz má snáď neukamenuju. Ale majú veľa testosterónu. Bud si honia aj 5x za deň alebo to riešia babami. To je živocisne. Treba si nájsť kamaráta a zamerať sa na iné veci ...cestovanie, učenie, pomoc iným... Neviem tvoj vek...ak do 20tak každú tu lásku treba brať tak že môže dopadnúť aj takto....v 30tke to bude o inom...aj keď aj tam sa nájdu výnimky. Ten čas medzitým treba využiť zmysluplne.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. aug 2023

@ahhola Ja mam 34 a on 32 sme spolu 10 rokov a mame 5 rocne dieta

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sono2
4. aug 2023

Že máte 16 rokov a riešenie je jasne, len to potrebuješ predebatovať, chápem.
Načo sa zahadzuješ s takým idiotom?
Máš na viac.

sono2
4. aug 2023

To nemyslíš vážne. Takto sa správať v 34 rokoch.
Žasnem

sense
4. aug 2023

Dôležité je co s tým chceš urobiť ty, keďže on vie co robi

ropucha6
4. aug 2023

Pisal kamarat z jeho FB? To co je za blbost. No spovedat sa ti nemusi, ale je to cudne tak odrazu. Ja by som nemala nervy na vyzvedanie, rovno sa spytala, co to ma znamenat.

ysseba
4. aug 2023

Bože, 34 ročný muž má v slovníku slovo "robkáš"? 🤐 No dobre, ale nie o tom to je.... A to s tou cigou jej kedy písal? Či z toho vieš vydedukovať či je to kolegyňa alebo suseda? Ale zaváňa to prúserom. Opýtať sa ho na rovinu môžeš, ale určite ti nepovie "namotal som sa na sexy kolegyňu, ktorú cez prestávku preťahujem" Takže ak budeš chcieť zistiť ako sa veci majú, tak sa asi budeš musieť naučiť škúliť, aby si odsledovala jeho nový znak na mobile. I keď podotýkam, že ja nie som zástanca lustrovania v mobiloch, ale tak zase prizerať sa nečinne na to, že môj muž robí zo mňa debila a v podstate sa mi vysmieva do tváre a myslí si, že som včerajšia? Tak to nie...

domkakvet
4. aug 2023

Ano ma inu.

sono2
4. aug 2023

@ysseba no mne by musel môj muž okamžite otrčiť telefón, lebo by bolo zle nedobre.
Toto sú muži, čo majú všetko dovolené a vedia, že ženu opiju rožkom

sono2
4. aug 2023

@karinka223 lenže z krátkej cesty sa skôr odíde.
Poznám prípady, keď sa skoro zakročilo a vsťah sa zachránili. Ja osobne by som sa neprizerala.
Ved si to daj opačne, keby sa ona takto chovala.

dievcacitajucelist
4. aug 2023

Ups niekto ma tajnosti

mikadooo
4. aug 2023

Niečo skrýva, to by som si o tomto myslela. Povedala by som mu, že sa správa podozrivo, robí veci, ktoré predtým nerobil, chráni si telefón ako keby mal rozpracovanú milenku. Že teda či mi láskavo prezradí dôvod, alebo odchádzam, nemienim žiť s človekom, ktorému nemôžem veriť. A debilné výhovorky nech si nechá pre ďalšiu frajerku.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. aug 2023

@ropucha6 Ano lebo ona mu to v tej hlasovke aj hovorila ze jej pisala frajerka toho kamarata a pytala sa tam na toho jeho kamosa ale od tej spravy co robkas a to s tou cigou to som si ista ze uz pisal on a nie jeho kamarat a vlastne od tych sprav mi uz dalsie ukazat nechcel.

autor
4. aug 2023

A vsetko mi je podozrive. To ze zmenil ten vzor na telefone lebo predtym mu bolo jedno ze ho viem, predtym dvihal telefon alebo mu nevadilo ked som dvihla ja ked bol niekde na dvore vonku nechaval telefon v dome a teraz este aj ked autom niekam ideme si ho dava pod nohu a ked mu niekto telefonuje a sa pytam preco nedvihne tak povie ze to kamos otravuje