Sucasny partner, s ktorym sme spolu dlhsie, si neustale vypisuje s ex “frajerkou” , konverzaciu zacne vzdy on, a mne to neda. Ziarlim jak salena, lenze! Jedine spravy ktore s babami maze su s nou, a moje argumenty nemaju prenho zmysel .
Vraj vysilujem, ze maze aby som si nedomyslala, ze som paranoidna a pod.
Ale vysvetlite mi, preco nemaze aj z inymi babami, ked som paranoidna? 😅
Myslite si ze je toto vporiadku?
Pre mna nie, ale momentalneje zduty, ze som neviem aka hysterka.
Sme spolu 3 roky s nou bol mesiac ..
Neviem co mam robit, zblaznim sa..
@woman004 mne by vadilo, môj priateľ mal predo mnou vzťah vôbec nie je taký že by niekomu písal a podobne ex mu akurát napísala na Vianoce a popriala mu rovno všetko dobré k meninám lebo sa volá Adam, videla som že rozvíjala tému že je v práci jeho jedina správa bola ďakujem aj tebe štastne a veselé, ale zase v lete som žiarlila na kolegyňu lebo mi prišlo prehnane jej správanie, môj priateľ ju zaucal v práci (asistent v nemocnici) a ona mu za každým vypisovala nemala problém mu napísať o 4 rano že sa teší že zvladna nočnu sama, prišlo mi to trošku blbé že čo sa má ona môjmu priateľovi vychvalovat keď ma svojho a jemu má písať že sa teší sama zo seba že to dala, ale ako som zistila tá kolegyňa píše každému a pcha sa každému chlapcovi do riti, ale keby si s ňou vymazaval spravy tak by som asi vybuchla žiarlila by som a veľmi čo si má písať s iným dievčaťom keď ma mňa a vymazať sprvy? To sa sťažuje alebo jej píše niečo romantické? ... Neviem skúsila by som sa opýtať ako by sa cítil tvoj priateľ keby si robila ty toto isté
Toto by som netolerovala. Rýchlo by si musel vybrať ja alebo ona.
Takéto vypisovanie je taktika te si stále drzi otvorené zadné dvierka.
@woman004 nechcela by som mat takého partnera a isto by som mu to netolerovala
@woman004 Nielen ze by nemal mazat spravy ale nemal by ani pisat.... a este to vsetko otoci tak ze on je nahnevany na teba? Zaletnik a manipulator je to.
@woman004 Je pochopiteľné, že ti to vadí. Vieš, mne to pripadá, že on je síce s tebou, ale v duchu verí, že kočka na druhej strane mobilu mu dá ešte šancu a preto s ňou vedie SMS komunikáciu, ktorá bude asi zaujímavá, keď si ju aj maže. A možno je to trulo, ktorý ju berie už ako kamošku, len sa nevie zbaviť toho zvyku vkuse si s ňou nevedno o čom vypisovať, sú rôzne prípady. Kopni ho do zadku a nájdi si lepšieho, nestojí ti za to!
.
Píš si aj ty s bývalím a uvidíš čo to s tvojim terajším spraví.
@woman004 ja som s manzelom 6 rokov a tiez som v kontakte s poslednym ex, frajerom, s ktorym sme boli spolu 4 roky. Rozumieme si, akurat nie na partnerskej urovni, ale kamaratskej. Volame si, aj sa stretneme obcas, teraz nie ako je korona. Pozna sa aj s mojim muzom, boli spolu aj na pive parkrat, vybavil nam hypoteku, riesime spolu veci okolo stavny domu a vselico ine. Nehladaj za tym hned neveru. Spravy mozno maze preto, ze si pisu o tebe, tak nechce, aby si ich videla.
@woman004 Ja si tiez pisem s ex, v tom by som problem nevidela. Aj moj manzel si obcas pise s mojimi ex. Asi by to chcelo skor normalne sa o tom porozpravat.
Dosť divné, ja by som taký vzťah neakceptovala. Je to strašné. Tiež by som žiarlila.
Prepac ale niekedy mesiac s pravou je viac ako 3 roky s nepravou... Ono proste bud zije s tebou a venuje sa tebe alebo kasli na to...
@woman004 čo máš robiť? Kopnúť ho do prdele. Podla teba je normálne, že si vypisuje s inými ženami?? Je jedno či je to ex alebo nie. Jemu by to nevadilo? A ešte z teba spraví hystériu 🙄