Partner sa chodí zabávať po nociach s kamarátkami

zuzka7878
25. mar 2017

ahojte, stručne - s partnerom mame spolu syna, byval isme spolu 8 rokov, potom rozchod, teraz sa zase snazime byt spolu a tvorit rodinu...aspon som si to myslela. dohodli sme sa jasne, ze nebude chodit von sa zabavat s kamaratkami - ako ich on nazyva, ze si to nezelam. bavit myslim to, ze su celu noc na diskotekach, po baroch...kedze nebyvame spolu, tak sa da len takzke skontrolovat. vcera vecer nam volal, ze je unaveny a ze si ide lahnut, ze dnes poobede budeme spolu a urobime si program. Nad ranom o 04.20 hod mi zvonil telefon, nikto sa neozyval - jeho cislo, tak som len pocuvala, vracal sa asi z diskoteky s nejakou zenou, velmi sa zabavali, smiali atd. telefon sa mu zapina vo vacku, hocikedy a vytaca sa posledne volane cislo, v tomto pripade som to bola ja. takze, ako to riesit??? nakopat ho hned medzi dvermi a poslat kadelahsie??? Na jednej strane mi hovori ako mu na nas zalezi, na synovi, povedali, urcili sme si jasne pravidla a aj tak...ktovie odkedy klame...nie je to predsa normalne, chciet mat vztah a chodit kadetade sa zabavat na cele noci s inymi zenami, ci so su to zac...

sykorkauhliarka
25. mar 2017

dal ti jasne najavo ze to nemieni zmenit bud to budes akceptovat alebo koniec....

obsadenemeno
25. mar 2017

@zuzka7878 nie, nema to vyznam.

loginexistuje
25. mar 2017

A preco sa k vam vracal kvoli sexu zadarmo alebo uz nemusi platit vyzivne?

maxiva
25. mar 2017

Posli ho do rici😝toto nie je dobry chlap.a preco vlastne s tebou nebyva? chodi si kade tade a este ta klame!prepac ,ale je to magor

moni244
25. mar 2017

A ms tu krasne ponaucenie, ze 2 krat do tej istej rieky nevstupis.

zuzka7878
autor
25. mar 2017

@maxiva byvali sme spolu 8 rokov. teraz ide o obnovu vztahu-nevztahu, kde boli dohodnute pravidla. pokial bude vsetko , tak ako ma byt a budeme si rozumiet, budeme spolu byvat. Keby niettoho nahodneho telefonatu rano, tak si aj myslim naivne, ze to tak je.

nikenzi
25. mar 2017

Pekne ho privítaj, urobte si program , a spýtaj sa ho či si oddýchol včera teda aspoň trošku. A ak ti bez mihnutia oka zaklame pošli ho do p*dele. Samozrejme s dodatočnou poznámkou aby zvážil blokovanie vytáčania hovorov. 🙂 A to všetko z úsmevom! Lebo zbaviť sa takého kretena by ťa malo tešiť.

zuzka7878
autor
25. mar 2017

nie je to take jednoduche, ked je ten clovek stale na ociach, stale chodi za dietatom, chce, prehovara a obidvaja sa dohodnete na pravidlach, tak vela urobi aj male dieta, ktore ho velmi miluje a chce, aby sme boli spolu a caka ho, vzdy ked ma prist, tesi sa. nas vztah bol zatial len vo faze - travime spolu cas aj s dietatom - vylety atd. ale urcili sme si, co si ktora strana ako predstavuje. Nic viac a nic menej. Povedali sme si, ze mame zavazny vztah, ale zatial bez intimnosti a spolocnych vecernych akcii, jasne sme sa dohodli, ze tam nebudu jeho nocne vylety so zenami, kamaratkami atd. max. hodina dve s kamaratom na pive.

zuzka7878
autor
25. mar 2017

@nikenzi ano, to sa da, keby tu nebolo male 5 rocne dieta, ktore sa od vcera na ocka tak tesi, ze ide z koze vyskocit, ako si urobime spolocny program dnes.

sykorkauhliarka
25. mar 2017

nuz asi sa nechcel vzdat toho ani pred dietatom...dieta nemoze za to akeho ocka si mu vybrala

intrograla
25. mar 2017

@zuzka7878 Bolo by fajn, keby ste sa dali dokopy kvôli dcérke, ale mysli na to akú bolesť jej urobíte neskôr, keď sa budete hádať kvôli jeho nočným výletom a kontaktom s inými ženami. Ty sa budeš trápiť a dcérka všetku tú atmosféru nasávať. Ak by to s Vami myslel vážne, sedel by večer pri Vás a nevymýšľal výhovorky ako byť s kamarátkou na diskotéke. Sama keď si zakladala túto tému, už si cítila že jeho správanie normálne nie je... Takže radšej asi nie :(

zuzka7878
autor
25. mar 2017

@loginexistuje vyzivne plati, aj navyse plati a vsetko bez sexu 👍

obsadenemeno
25. mar 2017

@zuzka7878 tesit sa na ocka maly moze a je fajn, ze sa mu venuje. Ockom moze byt fantastickym, ako partner uz nie. Tak je to na tebe, ale ak nevie "odolat" vo faze, ked mu vlastne ide o vztah, tak to nema vyznam. Kludne ho nechaj, nech travi s malym cas aj sam, kedze to nevyzera, ze ta berie ako partnerku, nezalezi mu na tebe, na tom, co citis. Maly si zvykne. A aj ty.

zuzka7878
autor
25. mar 2017

@intrograla to urcite, viem ze normalne nie je, len ako z toho von...nie je to take jednoduche, klamstvo nad klamstvo bez mihnutia oka. Ano, velmi zly vyber otca.

intrograla
25. mar 2017

@zuzka7878 Ako z toho von? Porozprávaj sa s ním o tom včerajšom výjazde a vysvetli mu, že takto sa dôvera nebuduje. Daj mu najavo, že nemáš nič proti stretnutiam so synom, ale s tebou nech už neráta.... smutné, ťažké, ale musíš hlavne ty vedieť a mať v tom jasno :(

maxiva
25. mar 2017

Tak rozhodnutie je na tebe..toto by som ja chlapovi netrpela v ziadnom pripade..a ostavat s chlapom kvoli dietatu je tiez blbost,lebo budes nestastna

katarinamarkova
25. mar 2017

@zuzka7878 nebývate spolu...ste bez sexu...po nociach obletuje iné baby...občas si spravíte spoločný program s dieťaťom....
prepáč ale toto nie je vzťah! vy nemáte spolu žiadny vzťah! akurát tak vzťah rodič-rodič a nie ako píšeš že: ,,závažný,, .....vážny vzťah vyzerá fakt úplne inak.

zuzka7878
autor
25. mar 2017

prave sme spolu telefonovali, ze ved hihihaha...c orobime a tak...som mupovedala, ze nech pride, ze sa s nim musim vazne pororozpravat...ze c osa deje? ja ze nic...ci chce pokracovat vo vztahu so mnou zavazne bez bocakov....ze samozrejme...do riti, fakt niektori chlapi nemaju chrbtovu kost...to je neskutocne...tak to bude kastracia...ja mu dam klamat nas

zuzka7878
autor
25. mar 2017

@katarinamarkova ano mas pravdu, ale ako by mal vyzerat vztah, ktory sa uz raz rozpadol a teda este si ti ludia chcu dat sancu...ja viem pokaslal to...som zvedava na vysvetlenie, ale ako inak??? hned sa k sebe nastahovat? hned kopa sexu a vymetanie podnikov a odstavenie dietata??? a huraaaa, podme do toho...

maxiva
25. mar 2017

@zuzka7878 len nekric a nehovor o tom pred dietatom,toto by nemalo pocut

zuzka7878
autor
25. mar 2017

@maxiva ja om sama uz cca 5 rokov, bez neho...takze mna to nezlomi, ani jeho avantury, preto som len skusala, coho je schopny a pritom sa len uprimne pozera do oci...preto si drzim odstup a viacmenej si davam pozor uz na vsetko...preto som aj urcilapodmienky a jasne dala najavo, co mienim anemienim tolerovat...to je jeho problem, ze to nezvladol...a zradil zase raz

furbynka
25. mar 2017

vztahy su o komunikacii, treba sa o tom porozpravat, vztah je aj o dovere, ktora asi tu bola nastrbena podla mna.. a ako sa hore pisalo, dva krat do tej istej rieky nevstupis...chlapi su ako male deti. Nevedia si vazit co maju...

maxiva
25. mar 2017

@zuzka7878 suhladi s tebou zasluzis si lepsieho chlapa,nie nevyzrete decko co potrebuje chodit s kamaratkami po baroch

zuzka7878
autor
25. mar 2017

@maxiva dieta spi, to zvladnem, len sa tak za nim zaprasi... v tichosti, bez scen, vybral si, tak nech to ma...vyrehotanu dievcinu z diskoteky

maxiva
25. mar 2017

Malo tam byt suhlasim

zuzka7878
autor
25. mar 2017

tak...vysvetlenie prislo...ked sme solu vcera dotelefonovali, volal mu nejaky kamarat a oslavoval narodeniny, 2 zeny a dvaja muzi a on piaty. Najprv boli u neho v dome a potom sa presunuli niekde popijat, do rana...s nikym nic nemal...takze tolko jeho vysvetlenie...povedal, ze to nemal urobit a ze to bola chyba a ze na buduce zavola aj mna...nereagovala som, neverim mu, skoda

jurko77
25. mar 2017

Jaaaj keby môj takto Čavargoval,len chvíľu by žil 😉bez neho vám bude lepšie.

natalienka12
25. mar 2017

@zuzka7878 je mi to ľúto, ale z tohto chlapa nič nebude.

maciatkolulu
25. mar 2017

@zuzka7878 takze v podstate vy nie ste spolu od narodenia dietata, tak to potom nevidim az tak cierno s tym rozchodom, ved kamarati mozete byt aj tak, on si moze uzivat a bude pokoj, vyzivne ti plati, tak nechapem co riesis.... Zameraj sa na nieco ine a neries vztah, ktory ani vztahom nie je, inak, ktory mlady, zdravy chlap je bez sexu bez problemov dlhsiu dobu????

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz