Baby pomoc,ide o to že 5 rokov som s priateľom 3 roky zasnúbená a máme dieťa 1,5 roka. Ide o to že je to ťažké netrávi s nami veľa času. Vždy si nájde niečo aby nemusel byť s nami...a tu to začalo ..spoznala som jedného chlapa..iba sme si písali stretko samozrejme nie je možné... lenže odvtedy ja po snúbencovi odvtedy netúžim a je tam aj to že keby neotehotniem s malou tak by sme zrejme už ani neboli spolu..ale brali sme spolu aj hypo...ten nový by ma bral takú aká som a so všetkym...tiež to nemal ľahké..
tak v prvom rade ten novy ta zrejme nepozna dost dobre, kedze ako pises, este ste sa nestretli a ani to vraj neprichadza do uvahy… tak to ci by ta naozaj prijal so vsetkym tak ako to je, to je otazne. Na tvojom mieste by som sa porozpravala s terajsim partnerom, mozno ho len nieco vo vnutri trapi a preto sa sprava tak ako sa sprava, na vsetko sa da najst riesenie a uz len minimalne kvoli tomu dietatu 🙂
@wishes veď práve,že kvôli dieťaťu som ani nič nechcela riešiť..proste to prišlo..
🤦🏻♀️ Ten nový by ťa bral so všetkým a hneď a pritom ste sa ešte ani nestretli. Tak určitééé! Cez písanie je všetko vždy krajšie, než realita. Prestaň robiť blbosti a radšej pracuj na vzťahu so snúbencom.
ked si vzdy najde nieco, aby nemusel byt s vami, tak asi o vas zaujem nema.. ja by som s takym nechcela byt, bez ohladu na to, ci by bol 'vo vyhlade' niekto iny.. na problemoch vo vztahu sa pracovat da, ale nezaujem nie je problem.. to je fakt, ktory nezmenis.. tri roky ste zasnubeni, mate 1,5 rocne dieta a stale ste sa nevzali? preco?
Úplne celé zle. 3 roky si zasnúbená? Nie si. Ak by si ťa chcel zobrať, mohol už dávno, hlavne ak máte dieťa. Nechce si ťa zobrať, nechce s tebou a dieťaťom tráviť čas. Už jasnejšie to byť ani nemôže. Nerozumiem, prečo si ženy robia deti s mužmi, ktorí s nimi netrávia čas a nechcú si ich zobrať a vlastne ani s nimi nechcú byť, len im vyhovuje, že majú upratané, navarené a kam zasunúť. V tvojom prípade je to asi vysoký level naivity. Ako inak si vysvetliť ešte aj to, že žiješ v nejakom vzťahu a riešiš iného chlapa. Najprv si vyrieš súčasný stav a ak budeš single, potom komunikuj s inými mužmo.
Zabezpec sa sama finančne a môžeš šukať s kým chces, aj každý deň s iným. Najväčšia hlúposť viazať sa na chlapa...
V prvom rade by som sa do ničoho nového nepúšťala, nikde nie je napísané, že ten nový by ťa ozaj takto bral. Nepozná ťa reálne, nevie ako by ste si rozumeli, fungovali, takže na to by som sa nespoliehala. Ale k tvojmu terajšiemu vzťahu, keď nemá záujem tráviť s vami čas, tak potom načo je s tebou? Čo je to za vzťah?
Tvoje rozhodnutie by nemalo byt o tom, ze ktoreho si vybrat: bud jedneho, alebo druheho. Ak ta ten jeden ignoruje, odid, zariad si svoj zivot bez muza a s tym ponaucenim od prveho si najdi druheho. Ale takeho, co ta bude aj realne poznat. Aj tvoje dieta a nielen par dni
Hladas v tom "pisalkovi", to co ti chyba u snubenca a si ho podla mna dost idealizujes.
Ako je spominane v prispevkoch vyssie, najprv ries jeden vzath a az potom dalsi. Takto sa len poriadne popalis, co by mozno nevadilo, ak by vo vztahu nebolo dieta. Ty si teraz zodpovedna nielen za seba, ale i za dieta
Proste to prislo? :D Niekto pisal za teba? Tvoje prsty to neboli? xD
dievča, zobuď sa. Urobila si si dieťa a zobrala hypotéku v nefungujúcom vzťahu, teraz si idealizuješ chlapa, ktorého si v živote nevidela... začni konečne rozmýšľať hlavou, osamostatni sa, postaraj sa o dieťa a keď to zvládneš a dospeješ, zoznám sa prípadne s nejakým normálnym chlapom, ale v realite, nie cez písanie, paper/klávesnica/monitor znesú veľa, skutočný život je iný
Čo robiť?? Ako to riešiť??