Partner príliš unavený na sex?

alex1552
12. jan 2019

Ahojte.. dlho som rozmýšľala či sem mám napísať a poprosiť o názor alebo nie. Nakoniec som sa rozhodla že napíšem ..takze v skratke. S priateľom sme mali omnoho lepší intímny život ako teraz .. v poslednej dobe mi vždy hovorí že večer, večer a potom zaspí vraj že je unavený a veľkú chuť má na sex až keď dostanem kramy.. neviem ale mne to už príde podozrivé ..ešte podotýkam že cez menzes nemáme sex len má naň strašnú chuť.. ďakujem za každú odpoved 😇 prosím sprosté odpovede si nechajte pre seba pekný večer 🙂

sissy27
12. jan 2019

@alex1552 je pravda, že časom chuť a vzrušenie trošku opadne, to je prirodzené. Ale teda tvoj partnera sa podľa mňa sexu s tebou vyhýba. A aký má na to dôvod, to môžeme len hádať.

lindusss2016
12. jan 2019

@alex1552 ako dlho ste spolu? Nenastala v jeho/vasom zivote nejaka zmena? Nie je v strese? Nevsimla si si okrem toho nic podozrive na jeho spravani? A ked k tomu sexu uz dojde, je to ok?

alex1552
autor
12. jan 2019

@lindusss2016 sme spolu rok a prednedávnom sme spolu začali bývať .. priznávam sa že niekedy som mu pozrela aj telefón ale nič som tam nenašla.. keď príde ten sex a on už si dokončil svoje a ja chcem aby ešte pokračoval že proste aj ja sa chcem dokončiť tak mi povie že je unavený alebo neskôr to sa však nestane

alex1552
autor
12. jan 2019

@sissy27 áno ale netusim prečo niekedy to bolo úplne intenzívne ale teraz mi to príde tak že aj keď k tomu dôjde len rychlo rychlo aby sa uspokojil ..

lindusss2016
12. jan 2019

@alex1552 no rok je podla mna kratka doba na to, aby opadlo vzrusenie, to nastava tak po dvoch rokoch, ked skonci zamilovanost. Navyse spolu zijete len chvilku, mal by byt este nenabazeny.
Ze v telefone nema nic, to este nemusi nic znamenat. Kto chce klamat, klame. Raz to sice vyjde na povrch, ale nemusi hned. A nie je ten vas sex nudny? Ze by ho to prestalo bavit? A co ine prejavy lasky? Bozky, dotyky? Rozprava sa s tebou, travi s tebou cas?
No neviem, tu ti nikto neda odpoved, mozme len hadat. Ja by som sa ho narovinu spytala, co sa deje.

sissy27
12. jan 2019

@alex1552 ak chceš napíšem ti niekoľko dôvodov, prečo to tak môže byť a ani jeden nemusí byť ten správny...

alex1552
autor
12. jan 2019

@lindusss2016 nikdy mi o neprišlo že by bol náš sex nudný dokonca ani z jeho strany mi to neprišlo tak že by ho to nudilo.. je pravda že viac mu dávam ja bozky ako on mne ..a dotyky keď ho chcem objať obijme má ale to len tak sekundovo.. on robieva tak že 4dni robí a 4dni je doma a keď sme riešili bývanie tak chodieval ešte počas toho voľna na fušky ale odkedy ten jeho kamarát chodieva má fušky ďaleko povedal že už nepojde a hneď keď prišiel z prace mi povedal že 2 dni z voľna pôjde na fušku ..

alex1552
autor
12. jan 2019

@sissy27 to by bolo super.. keď sa ho aj spýtam povie mi že to tak nieje a že všetko je tak ako predtým

sissy27
12. jan 2019

@alex1552
- prvotné nadšenie opadlo
- bývate spolu, takže už nie si vzácna
- má zdravotný problém (a tu je opäť na výber veľmi veľa možností)
- je unavený
- psychický blok
- už ho proste nepriťahuješ
- má druhú
- má nejaké neštandardné sexuálne chúťky, priznať sa hanbí ale pretvarovať sa už nevládze
- proste sa mu viac nechce, on je vybavený a to stačí
Toto sú také asi najbežnejšie a určite sú aj ďalšie...

lindusss2016
13. jan 2019

@alex1552
@sissy27 to perfektne zhrnula, k odpovedi sa uz musis dopatrat ty. Ale ja by som sa teda neuspokojila s tym, ze jw vsetko ako predtym, ked sama vies, ze nie. Ved v tom vztahu si aj ty, s tymto ta odbit nemoze. Kolko mate rokov?

laska201
13. jan 2019

Teda ja som s muzom uz 13 rokov ale este sa nestalo aby bol prvy a na mna sa vykaslal.vzdy najprv ja.a naozaj ked kratko spolu byvate ale moze byt ze unava.aj ked nadruhej strane moj muz moze tahat nocne a rano ked je chut unava ide proste bokom.treba sa porozpravat o tom ako to citis.

lindusss2016
13. jan 2019

@laska201 u nas sa to stava iba s mojim povolenim 😂 k3d som uz fakt vycerpana a nechce sa mi. ale moj muz ma aj po 6 rokoch velky apetit, rozumej kazdy den a obcas dostavam "dovolenku" popripade "nahradne volno" 😂 prwto ja moc nerozumiem vztahom, kde muz odmieta sex. Je mi to hned podozrive. Netvrdim, ze za tym musi byt ina, ale...
No ked sa pozriem ma svoje predosle vztahy, aj mna po case ten sex prestal bavit, ked opadla zamilovanost. To uz som vedela, ze pride rozchod. Moj muz je ore mna asi "t3n pravy", lebo stale nam to klape perfektne. Ja si myslim, ze je to dolezita sucast vztwhu

laska201
13. jan 2019

@lindusss2016 presne tak.tiez je to jeden problem z mnohych pre ktory vztah prestane fungovat.ako aj komunikacia bez nej sa nikam nepohnu ako aj peniaze bez nich je tiez vztah na prd lebo zacnu hadky a vsetko ide dole vodou.

lindusss2016
13. jan 2019

@laska201 ja z vlastnej skusenosti ale hovorim, ze sex (pod tym myslim vsetko, co k tomu patri, pritazlivost, tuzba, dptyky, bozky atd) je ale dobrym prostriedkom, ako zazehnat tie hadky pre "nic". Jasne, ze sa tym nedaju zachranit velke problemy, ale malichernosti typu, kto viac robi a kto viac spi, sa tym vyriesit daju

lujza123
13. jan 2019

To musi byt strasne ponizujuce byt s chlapom ktory sa pri sexe spravi a na zenu sa takto okato a hlupo vykasle. Neviem kolko mas rokov a kolko sexualnych partnerov si mala ale toto rozhodne nieje normalne. Ide mu len a len o seba, svoje ukojenie, vyprazdnenie guli a na tebe mu vobec nezalezi. Ja mat takeho egoistu tak mu v tom najlepsom zdrhnem a zamknem sa v kupelni nech vie ake je to bez orgazmu
K tej chuti, skuste sex rano, doobeda, kym ste bezdetny je to super zaciatok dna a vacsina chlapov prave vtedy vladze..ak ti teda stoji za to byt s clovekom co miluje len seba

@alex1552

maria1989
13. jan 2019

@alex1552 možno preto má chuť cez menzes, lebo si myslí, že vtedy neotehotnieš. Máš antikoncepciu?

lindusss2016
13. jan 2019

@lujza123 myslim, ze sa mylis. Tam nie je problem to, ze on je egoista, ale to, ze sa vyhyba sexu a ked je uz do toho "donuteny", tak sa rychlo spravi, lebo ma dojem, ze tym moze cely akt ukoncit

lujza123
13. jan 2019

@alex1552 nechcem byť hnusná alebo ta nejakým spôsobom súdiť ale pozerám v diskusiách že sa snažíte o babetko. Vieš dieťa je zavazok na celý život a zo vzťahu kde už je dieťa sa nedá už tak ľahko vycuvat. Si si istá ze on je ten pravý? Ved sa ani moc nepoznáte, píšeš ze ste spolu len rok a bývate spolu len krátko a už sa u vás objavili závažné problémy v intímnej oblasti. Co budeš robiť potom? Keď už teraz sa ti zdá ze toho sexu je malo, ta frekvencia pri každom dlhodobom vzťahu klesá. A hlavne orgazmus je veľmi dôležitý pre ženu, napríklad výrazne napomáha otehotneniu a vôbec celkovej spokojnosti a duševnej pohode. Naozaj chceš žiť bez toho s partnerom ktorému sú tvoje pocity a spokojnost ukradnuté?

lujza123
13. jan 2019

@lindusss2016 áno podľa mňa máš pravdu, možno naozaj chce rýchlo sex ukončiť tým ze sa spraví a nazdar. Ale zároveň to značí aj egoizmus, lebo mu musí byť jasné že ona spokojná nemôže byť, ale je mu to uplne jedno, hlavne ze on ma pokoj. Neviem, nepoznám ich, ťažko súdiť z par riadkov co tu dievča zanechalo ale skôr mi to príde ze ona chce velmi otehotnieť ale chlapec moc nie, preto môže mať chute len vtedy keď otehotnieť nemôže (cez krámy)

lindusss2016
13. jan 2019

@lujza123 ano egoizmue, ale podla toho, co pise, to tak nebolo vzdy takze ten egoizmus pre ni3co nastal. Podla mna ma on chute cez kramy, lebo vie, ze vtedy k tomu nedojde a je to jeho kryci manever, aby nevyzeral, ze uz nechce vobec

deti95060810
13. jan 2019

má inú...už nie si pre neho atraktívna...a aby si nepovedala, tak veĺmi chce jedine vtedy keď ty nemôžeš - aká náhoda že... 😉

alex1552
autor
13. jan 2019

Ja mám 20 a on 24 práveže o babatko sme sa snažili aj sa snažíme vždy keď k tomu konečne dôjde .. on skôr má tlačil to toho že strašne chce dieťa ..

alex1552
autor
13. jan 2019

@lujza123 áno jasne ja to chápem ale on prvý začal že už by sme mohli mat babatko ja som samozrejme tiež chcela obaja po tom tuzime snažíme sa už nejakú dobu a nedarí ja si myslím že skôr to ho odrádza alebo sa boli že somnou nebude môcť mat babo ..

lindusss2016
13. jan 2019

@alex1552 bozinku tok spolu, byvate spolu lrn chvilku, neklape vam to a vy sa snazite o babatko? To nie je babika na hranie, je to obrovksy zavazok na cely zivot. Ste este velmi mladucki. mate vlastne byvanie? Ci sa snazite do podnajmu? Kde pracujete? Mas ty uz odrobene dva roky na matersku? Uzivi on rodinu, ked budes na rosicaku?

alex1552
autor
13. jan 2019

@lindusss2016 nám to vždy klapalo toto je proste prvá situácia.. možno že on to tak ani neberie len ja si namyslam .. vieme že babatko nieje babika na hranie o tom nepotrebujeme poučovať .. a áno všetko mame zabezpečené keby nemáme o babatko sa nesnažíme .. a to či uživí celu rodinu tak áno má veľmi dobrý plat

cakemama
13. jan 2019

@alex1552 ja by som sa na tvojom mieste do babatka nehrnula. Ten tvoj priatel nie je zrely na rodinu a ty si naivna ak ti staci to ze on ma dobry plat. Co ak sa rozidete? To ti bude jeho plat bude na nic budes musiet vyzit z alimentov, ak ich bude vobec platit.

lindusss2016
13. jan 2019

@alex1552 suhlasim s @cakemama. Dobry plat nestaci. Ako mate vyriesenu otazku byvania? Koho je byt, v ktorom zijete? Lebo predpokladam, ze nie je spolocny, kedze nie ste manzelia. Kto bude musiet odist v pripade rozchodu? Neviem, kolko dlhodobych vstahov mas za sebou, ci us vies rozoznat zamilovanost a lasku. ste spolu krstky cas a uz mate problemy. a nie, nenahovaras si to. Ked citis zmenu v jeho spravani, tak to tak aj naozaj je. Naozaj sa nehrn do rodiny, tvoj vztah je este nestabilny a dieta to nezachrani, len zhorsi. Nevies si predstavit, aka narocna je stsrostlivost o dieta. Budete vycerpani, nevyspati, ty si budes chciet oddychnut a on miesto toho pojde s kamaratmi von. Zacnu hadky, kto m3nej spi a pod. Netvrdim, ze mladi rodicia sa nevedia postsrat, ale kym nemate porieseny vztah, o tomto sa ani nebavte

lujza123
14. jan 2019

@alex1552 a ten castejsi sex chces koli babetku alebo koli tomu ze to tak potrebujes? Ono hlavne chalani to tak niekedy mavaju ze ked sa rozkos zmeni na plodenie akosi nemaju chut, aj ked po dietati tuzia.
Ale k veci, je uplne normalne ze niekto ma chut raz za den a niekto raz za mesiac. Ked sa vo vztahu stretnu taketo dva protipoly je to vzdy o kompromisoch, ktore ale musia chciet spravit obaja. Hlavne si to treba vykomunikovat, normalne, nie vycitkami po sexe. Ste mladi ludia, este sa vela veci v tejto oblasti moze zmenit. Ono treba asi chalanovi vysvetlit, ze v prvom rade by mal byt intimny partnersky zivot o Vas dvoch, o zblizeni, poteseni, laske a tie deti co z toho vzniknu su proste bonus (zelany ci nezelany), ved nieje stredovek kedy ak neporodis do roka dedica tronu manzel ta zavrhne. Naozaj mate cas, je uplne normalne ten rok, dva potrva kym otehotnies.
V prvom rade by ste mali mat z toho potesenie obidvaja. Ak v sexe hlada clovek uspokojenie len a len pre seba tak si to moze spravit sam, pripadne si najst niekoho na jednu noc. Ale takyto egoizmus (ja sa spravim a ty mas smolu) do partnerstva naozaj nepatri. Ako ti tu aj baby pisali, myslim ze toto chlapi bezne nerobia a vacsine zalezi aj na partnerkynej spokojnosti rovnako ako na svojej. On je mozno moc mlady a neskuseny, mozno mu nedochadza ze par minut hore dole v misionarovy maloktorej zene bude stacit. Sexualny apetit vie hlavne u zien vekom rast a to co teraz este povazujes za este prijatelne ked budes starsia stacit nebude. Tak isto (teda aspon ja to tak mam) ze ak je ten sex naozaj dobry tak nepotrebujem ho tak casto ako ked je mizerny. To je ako ked sa dobre naobedujes tak vydrzis az do vecere, ked mas obed biedny za hodinu si znova hladna.

A k chutkam tvojho partnera, sex mozete mat aj pocas menstruacie. Mozu ho vzrusovat "zakazane" veci, miesta a doba kedy by sa to nemalo, je to uplne bezne, vela ludi to tak ma, preto sa potom davaju na rychlovky v skusacich kabinkach obchodov, vo vytahoch, na verejnych wc a podobne.
Fakt si skuste spolu sadnut a pokecat. Co ocakavate, co vas bavi/nebavi, ako casto, trochu objavit a pochopit vlastnu sexualitu jeden aj druhy, nesustredit sa len na toho potomka aby uz rychlo bolo, na to mate cas, netlaci vas vek ani nic. Proste musite sa trohu viac vzajomne spoznat, rok je naozaj malicko, vela veci zacne vychadzat na povrch az teraz ked spolu byvate.

seblicek
14. jan 2019

@cakemama Pravdu si napísala a toto by si mal veru uvedomiť! Lebo potom bude plakať :/

2006_1211
26. aug 2023

@alex1552 možno stihne všetko vymazať. Tak keď sa on správy tak mu povec ze keď ta on nespraví ze sa spravíš inak