Partner odmietol pobyt vo wellness

15. nov 2024

Zdravím všetkých. Zaujíma ma Váš názor na situáciu, keď partner odmietne darček ku 20 výročiu vzťahu, ktorý kúpila partnerka / len tak na okraj , ja som od neho nedostala ani ružu/.Jedna sa o welnes s masážou, kde sa občas vyskytne osoba, ktorá nezahalená skočí do ochladzovacieho bazéna. To ale neznamená, že tam musí nahý behať každý. Bola som obvinená že som zatajila určité veci a keď mám potrebu tam ísť, tak nech sa páči. Ukončil to celé tým,že nemá rád wellnes. Výstup hodný Oskara. Kde som urobila chybu? Partner je nespoločenský , ideálne je preležať od piatka do nedele na gauči.

0silvia0
15. nov 2024

Nazor? Ze za 20 rokov si este nespoznala svojho partnera?

vilma7
15. nov 2024

Nie pre každého je pobyt vo wellnes, myslím ze by si partnera za ten čas mala dobre.poznat a vedieť, že tam asi nepôjde.

pribinak
15. nov 2024

Hm… je nespoločenský…. ti muselo byt jasne, že ho porazí z takého darčeku

Chod s kamoskou, so sestrou alebo mamou

viestta
15. nov 2024

Asi si cakala, ze po 20 rokoch sa stane nejaky zazrak a on sa z gaucaka zmeni na co? Zazrak sa nekonal, gaucak ostane gaucakom a ked nenosil ruze doteraz nebude ani teraz

jaja20
15. nov 2024

Ja som s mužom vyše 20 rokov a som si istá, že by si za ten čas určite zapamätal, že nezanášam wellness.

petracandle
15. nov 2024

No mňa by taký darček tiež nepotešil 😃 ale to si si mala za tie roky už poznať partnera. A on dosť mimo keď ti nedal ani ružu

muchotrafka298
15. nov 2024

Pre mna tiez nie je wellness vzdy komfortne miesto, pretoze kvoli tlaku mi byva v saunach zle. Ale pokial si s tym clovekom 20 rokov, tak snad ho poznas. A nemozes po tych rokoch cakat, ze sa zmeni len tak sam od seba. Ked pises ze nie je spolocensky tak Ok, ale tieto sauny, masaze nemaju s tym ci je niekto introvert alebo extrovert nic spolocne. Alebo sa zmenil teraz?

luccija
15. nov 2024

Choď s kamarátkou a nech sedí na gauci

1ryba
15. nov 2024

Mňa by viac štvalo, že mi nedal ani blbú ružu. A na ten wellness by som išla s mamou, sestrou, švagrinou, kamoškou, kolegyňou... Nech si trhne nohou.

danyelia
15. nov 2024

Chápem, že si to myslela v dobrej viere ten darček, len nerozumiem, že čo si mu akože zatajila, aké ,,určité veci,,? Že vo wellnesse môže zazrieť aj nahé telo? 😁 Či mu vadí, že Teba niekto uvidí? Žiarli? Či on sa hanbí? Za tie roky si ho mala spoznať lepšie a ak vieš, že tento druh relaxu nemá rád, stačilo mu venovať ponožky a trenky...a že Ti nedal nič on je smutné. Ale zase niekto výročie neoslavuje vôbec (napr.my doma) a nedávame si ani žiadne darčeky, načo?

akbara77
15. nov 2024

Somara si si vzala, somara más

vanilkovazmrzka
15. nov 2024

Ake veci si zatajila, a ako sa to da vydedukovat z welnes pobytu?
To je taky prazdny a polomrtvy az mrtvy vztah ked on ti neda nic a nahneva ho dar od teba

muchotrafka298
15. nov 2024

Pokial ja by som na vyrocie darceky davala, ale nedostavala, tak by to ma to dost stvalo a prestala by som s tym. A s partnerom by som si pohovorila, ze teda co to ma znamenat a ako to cele vnima on. Ja som napriklad vo svojom dlhorocnom vztahu s partnerom vyrocie neoslavovala, ani Valentina a podobne veci. Nepokladali sme to za podstatne. Pre mna nie su vseobecne ziadne oslavy, ze meniny, narodeniny vo velkom niekde. Nie je mi to uplne prijemne.

janinah
15. nov 2024

Po 20 rokoch by ma partner dosť naštval totálne nevhodným darčekom.A ruze zrejme pri gauči nerastú, takže nič nečakaj a nebudeš sklamaná.Viem,každá by bola,ale vieš s kým zijes...
Hneď zajtra by som si šla sama kúpiť niečo pre potešenie, že som vydržala 20 rokov s niekym...hmm nie celkom ideálnym.A na welnes bez mihnutia oka beriem mamu,sestru,kamošku a drahemu pošlem fotky z bazéna so šampanským v ruke.
Stávajú sa aj horšie veci na svete,zober si zo situácie to najlepšie pre teba co sa da.

0silvia0
15. nov 2024

Dostala si od neho pozehnanie tam ist, tak tam chod s niekym inym. A on nech lezka na gauciku. A si si ista, ze s tymto chlapom chces pokracovat vo vztahu?

marianarem
15. nov 2024

Tak moze sa mu to naozaj priecit. Ja si napriklad neviem predstavit, ze by som mojmu dala ako darcek wellness, prenho by bazeny, masaze a sauny boli skor nocna mora. Urcite ti to padlo zle, take odmietnutie, ale aj jemu mohlo padnut zle, ze si mu po 20 rokoch dala darcek, ktory sa prenho vobec nehodi.

kavasmliekom
15. nov 2024

Urobila si chybu, že nepoznáš svojho partnera ani po 20 rokoch. Možno si mala kúpiť masazny olej, urobiť večeru, pomasírovať sa navzájom a tak.
Ináč, nie som nejak konzervatívna, alebo tak, ale tiež by mi vadilo, keby pri mne niekto cudzí pobehoval nahý, aj keď možno to k saune patrí, no ja som ešte v takej nebola. V prípade darčeku by som volila súkromnú saunu, vírivku, nie verejnú 😊

minenkak
15. nov 2024

Však a načo kupuješ wellness človeku ktorý to nemá rád

muchotrafka298
15. nov 2024

Existuju aj sukromne wellnesy, kde si prenajmes len pre seba. Mas tam sauny, virivku a pod. a si tam sama s partnerom. Su aj moznosti sukromnej masaze pre dvojice, to mas uz v kazdom vacsom meste v dobrom maserskom salone. Mozno mu nie je prijemne byt nahy medzi cudzimi ludmi, toto ja chapem. Alebo vobec sa tam nechce pohybovat, sauny a masaze mu nevyhovuju, neznasa to. Len bohuzial si to za tych 20 rokov nezistila.

pralinka86
15. nov 2024

Pobyt bez dohodnutia dopredu sa s druhou osobou by som nekupovala nikdy..
Davat si takéto dary...a este ked vies, ze je domased..
Kazdy mame doma ine zvyky, po x rokoch sa pozname..
Tak uz len asi nechat to vychladnut a porozprávať sa neskor. Ved na pobyt mozte ist, wellness vynechať. Ci to je len cisto akoze wellness bez noci? V tom pripade asi o to viac nevhodný darcek

alickapusinka
15. nov 2024

A zrejme ani teba nema rád. Počuj mala si mu kúpiť gauč taký na ovladanie aby ani nestaval aby ho diaľkove ovladanie pretočilo.

lilitela
15. nov 2024

Asi sa cítil tlačený do niečoho co mu nie je príjemné.

amelie2017
15. nov 2024

Ani ja moc wellnessy nemusim. Ale viem, ze manzel ano. Tak sa raz za cas premozem. Myslim, ze aj autorkin muz by sa mohol kvoli nej trosku premoct/ obetovat a ist s nou. Aj o tom je partnerstvo.

lindous
15. nov 2024

@amelie2017 mohol by sa, napríklad dať to jej ako darček a potešiť ju… toto mal byť darček pre neho, čiže niečo čo úprimne poteší jeho, nie niečo pri čom sa ma premáhať

dskjhfdlkdjhl
15. nov 2024

Tipujem, ze toto nie je jediny problem vo vztahu a isto ani najvacsi. Chcela si tymto darcekom vyriesit vase problemy?

pinkgirl
15. nov 2024

No čo už teraz, nič. Choď na ten wellness s niekým kto to ocení - sestra, švagriná, mama...
Ja by som sa pred kúpou wellnessu s partnerom poradila, či by sa mu to páčilo. A vybrali by sme ten darček spolu ako spoločný.
Máte dosť rokov na takéto neočakávané prekvapenia, vidíš sama ako to dopadlo. Lepšie je dohodnúť sa😉.

zuzubb007
15. nov 2024

Aký chces názor, ak za tých 20 rokov nechodil na takéto wellness, jasné, že mu je to proti srsti, nikdy by som nekupovala dačo také bez opýtania, zjavne toto nebude jediný problém vo vzťahu, ktorý je už zjavne nastrbeny, z takého darčeka by aj mňa ako ženu porazilo, a povedala by som mužovi, že nejdem 🤣

koniarova
15. nov 2024

To čo ťa napadlo? Taká kravina? Si nepoznáš muža?

tiezjedna
15. nov 2024

prečo partnerovi, ktorý si najradšej len prehadzuje na gauči gule sprava do ľava kupuješ wellness pobyt a ešte očakávaš nadšenie?

zuzuliennka1
15. nov 2024

@amelie2017 premoct kvoli nej? ved ale ona to kupila jemu ako darcek (a ona mala ist v podstate s nim ako “doprovod”). a teda za 20r si snad muza pozna (alebo aj nie), ze clovek, co prelezi vikendy na gauci, sa zrazu zo dna na den po 20r nedvihne cely nateseny sa zbalit a ist (a ani kvoli nej, to nie je jej darcek, ale jeho)