ahojte čo by ste robili na mojom mieste.. túžim po dieťati avšak partner o tom nechce ani počuť.. ma deda alkoholika s ktorým žije a nechce ísť so mnou ani do podnájmu čoby ste robili na mojom mieste? raz sme sa snažili no potratila som a nejako ho to moc netrápilo zatiaľ čo ja som sa s tým ešte doteraz nevyrovnala a už je tomu skoro rok :( už by som sa chcela v našom vzťahu posunúť ale on nijakým spôsobom stále spomína iba seba ale nie nás :( som už z toho zúfalá :( nevravim, že mňa nič nerobí ale nechce sa posúvať lebo vždy máme na všetko čas a pritom život ide veľmi rýchlo
Hociktorý by bol lepší ako tento, prečo si s ním?
Kolko mate rokov? Musis sa upinat len na toho, ktory zije radsej s alkacom, ako s tebou, s tebou nema ziadne poany... co tak sa este porozhliadnut po svete? 🌷
Si slobodná, máš možnosť nájsť si vhodnejšieho partnera, niekto čaká a nedočká sa.
@greywolf ultimátum nie…. Ked nechce, tak nechce…ona s tym nic nespravi
@ellieeep prosim ta chod dalej a hladaj inde. Vazne to nema zmysel.
@betulinka1 ultimátum nepomôže, sem tam si poplače ale stále mysli len na svojho deda a nie na nás.. vždy mi pri hádke povie, že ja som vedela, že sa stará o deda ale nezmienil sa o tom, že je alkoholik lebo by asi vedel, že nedala by som sa s ním dokopy a teraz.. stále iba jeho dedo..
Si tu uz nahodou nepisala ohladom frajera co sa stara o deda a nechce s Tebou planovat buducnost a len u deda sedi?
Mimochodom, preco tlacis v takomto pripade a v takomto NEvztahu na to, mat dieta? Pre dobro Tvojho buduceho dietata a aj Teba Ta prosim, daj si najprv do poriadku vztah a az potom ries prirastok. Toto je cele zle.
Ten Tvoj frajer vyzera ze ma viac rozumu, kedze dieta zatial nechce, ked kazdy zijete svoj zivot - a pravdepodobne mozno ani nevie, ci s Tebou do buducna pocita. Aspon je uprimny a nespravi si dieta z rozmaru.
keby som bola 25-rocny chalan, pravdupovediac, tiez by som sa do toho nehrnula a ultimata by ma este viac odradzali...
@ellieeep vies Akoze je to pekne, ze sa stara o deda. Neviem ci je ležiaci alebo proste len pije a on ho strazi.
@betulinka1 ležiaci by nebol alkoholik..
25...... ???
hned by som si ho vyhodila z hlavy...
S tym exemplarom si cakala dieta? Neopakuj tu chybu a dopraj ho dedovi.😅
Si mlada, nemate vlastne byvanie, on sa na dieta neciti (ani sa mu necudujem), nie ste ani zobrati...
NACO tlacis na pilu? Ved mas cas aj 10 rokov. Najprv zarabaj, cestuj, buduj domov a dieta ploď do stabilneho vztahu. Na aku prfel ti je decko, ked mas holu rit? Podla mna je chlap z teba ohucany, ze chces decko. A ty vyzeras, ze si ho deckom chces poistit. Este napis, ze spolu nie ste ani 2 roky a je vybavene.
Prosím ťa vykašli sa na neho a hľadaj ďalej. Po svete behá kopa mladých mužov, nie je dôvod drepieť pri tomto.
ked sa chces posunut vpred,, co takto ako prve v ramci spolocnej buducnosti, skor ako budete planovat dieta, naplanovat si svadbu,,,, tam sa celkom ukaze,, ako to vlastne s tebou mysli,,,, 🙂...v akt. situacii, ako ste by planovanie dietata bolo to posledne,,, ved nemate vyriesenych kopec inych veci okolo vztahu,,,,,
@ellieeep snažila by som sa o dieťa s niekým iným. Fakt chceš mať TOTO za otca svojho dieťaťa?
@ellieeep naozaj si mladá. Náš "malý" má 24, priateľku rovnako starú. Skončili VŠ, teraz išli do USA, pocestujú, popracujú, užijú si života, zarobia si.... načo sa upínaš na chalana, ktorý si predstavuje život s dedom alkoholikom a dieťa si chceš s ním robiť???? Nechýba ti skôr nejaká priateľka...niekto, kto bude "s tebou" záujmy a podobne.....?? Užívaj si život, nájdi si ciele, buduje niečo.. a dieťa príde, keď bude správny čas...
@januska12323
@danica2711
@tiezjedna baby, preco si myslite, ze chyba je len na jeho strane? Vam pridu zivotne "plany" autorky ok?
@ellieeep naco si s nim? Spytaj sa ho na jeho plany do buducnosti?