Partner nechce so mnou dieťa

16. okt 2020

Ako by ste reagovali, keby váš rozvedený partner, ktorý tvrdí,že vás miluje, sa bál mať s vami dieťa, hoci s bývalou ženou, s ktorou mal roky problém vo vzťahu ho chcel, aj tesne pred ukončením ich zlého vzťahu.

acrobaleno
16. okt 2020

A koľko ste partneri? Ste manželia? To, že ty plánuješ budúcnosť ešte neznamená, že aj on. To čo povie je nič, dôležité sú činy.

miriamik77
16. okt 2020

Ono sa to môže všetko časom ešte vyvŕbiť. Možno s pri nej snažil dieťaťom ten vzťah proste ešte udržať. Ono ak vám to funguje, tak by som počkala a možno ešte zmení názor. Ťažko povedať

oli18
16. okt 2020

Uz tu bola tento, alebo minuly tyzden takato tema. Rozvedeni muzi, ktori uz deti maju, zvycajne v druhom vztahu deti nechcu. Nie je to vsak pravidlo.

suzie26
16. okt 2020

To je normálne aj ja som rozvedená a som povedala priateľovi ktorý deti nemá pričom ja ich mám že už ďalšie nechcem ;) prijal to

krisbar
16. okt 2020

Myslim si, ze to ak ich nechce, treba to prijat. Ak s tym mas problem, treba vztah ukoncit. Alebo cakat ze RAZ zmeni nazor....ale ci zmeni....

stela01
16. okt 2020

A ty dieťa chceš ?
Ak áno , išla by som ďalej ...

simca06022011
16. okt 2020

Ťažko povedať, keďže nevieme aky ma dôvod.. Kolko ste spolu, aký máte vzťah, koľko máte rokov... Ak len to je dôvod prečo ste spolu, lebo chceš dieťa, tak už dôvod nemáš. Inak to treba nechať dozrieť a možno zmení názor.

asia83
16. okt 2020

Že má strach. Už sa popálil, sklamala ho nejaká žena, ktorej veril a s ktorou to dieťa chcel, takže pri druhej je už opatrný. Trpezlivosť.

deti95060810
16. okt 2020

môže tio byť aj vekom...ak má partner už vyšší vek tak sa mu už jednoducho nechce starať o dieťa....starostlivosť o dieťa nie je jednoduchá a krátka záležitosť...Dokonca nie je ani lacná....😉

thoughtfulweirdo
16. okt 2020

Je normalne, ze ludia, zeny aj muzi, chcu len urcity pocet deti. Ak chce len jedno a na dalsie si netrufa z akehokolvek dovodu, mozes to bud akceptovat a s tym vedomim vo vztahu pokracovat, alebo neakceptovat a najst si partnera, s ktorym budete na jednej vlne. Otazka deti je jedna z najdolezitejsich pri vaznom vztahu, lebo ked tu je nezlucitelny problem, vztah malokedy vydrzi. Co ty mozes, je skusit s nim rozobrat, coho presne sa boji, ci to nie je nieco, na com viete spolocne pracovat. Ale ak o tom nebude ochotny diskutovat alebo to je dovod, ktory sa zmenit neda, neprinutis ho, uz k tomu len mozes najst vlastne stanovisko. Mozno ste spolu len kratko a casom nazor zmeni, ale je mozne, ze nie, ja by som sa na to neupinala. Tazko hodnotit, ked nic konrektne nepises.

janeninka
16. okt 2020

Tak asi sa prave na tej situacii poucit a uz dieta nechce takto lahkovazne ako predtym

lintu
16. okt 2020

Dôvod tých obáv? Dieťa sa mu s predošlou manželkou nakoniec podarilo mať?

kassandra25
19. okt 2020

Z toho, co popisujes, mi nie je jasne, ci s tou byvalou zenou to dieta ma alebo nema, nestihli. Ak ma, je to polahcujuca okolnost, ak nema dieta, s nou chcel mat a s tebou nie, hmmm, tak potom to nevyzera dobre s jeho laskou k tebe. Ale celkove, ak ta lubi, mal by ti dopriat ako zene aspon to jedno dieta. Spomen si priklad Steva Skrucaneho, ktory uz mal 2 ci 3 deti, a Erike J.doprial aj tak tu malu Ellku.