Ahojte,
Moj partner nechce ist so mnou na svadbu..ani ja nie som nejaky spolocensky typ, ale on vyzera ako keby mal ist na popravu. Je to rodina a preto odmietnut nechcem a nemozem. Je introvert, to som aj ja, ale v tomto by som sa prisposobila. Je starsi, ma 43 , ja 29. Je to podla vas ok?
Je starý, nebavi ho to
Presne tak. Chod sama a dobre sa zabav🙂 nechce, tak nechce. To nie je predsa povinné, aby išiel aj on.
@pribinak to fakt? Akože aj my máme s mužom po 40 a ak nás niekto pozve na svadbu ideme. Ja tiež také akcie nemusím, ale idem. Lebo slušnosť a lebo aj to patrí k vzťahu, sprevádzať partnera na takýchto príležitostiach.
@aminah09 ako dlho ste spolu? Alebo teda inak, žijete spolu? Ak áno, tak pre komentár od @jj298 príde ako trefný, že je to bulo. Pretože k vzťahu patrí aj to, že niekedy vyjdem zo svojej komfortnej zóny a idem niekam ako mužova partnerka, zvlášť ak ide o rodinu. Lebo vzťah je o nás, nielen o mne.
@aminah09 ešte mi napadlo, ak má taký problém ísť na rodinnú akciu, tak ako to máte s deťmi? Chce deti? Vie, že to bude znamenať ísť na detskú besiedku do škôlky, na rodičovské, na ihrisko, na detskú oslavu atď? Môžeš ísť teraz na svadbu sama. Ale zamyslela by som sa nad tým, či nebudeš pri ňom v živote aj na veľa iného sama.
Zaručene čurák.
To, že je nejaký introvert a iné výhovorky si môže nechať pre seba 😀 ja skôr prezieravo očakávam, že on vie že s tebou nemá záujem zostať tak sa nechce otrčať tvojej rodine :D
Má na to nejaký konkrétny dôvod? Napríklad, že tvoja rodina ho nemá rada preto, že je od teba starší alebo niečo podobné?
Je to len partner, ne manzel, takze nie je povinny sa zucastnovat vasich rodinnych slavnosti. Na druhej strane mohol by sa prekonat, lebo tym dava na javo nielen teba ale aj tym ostanym, ze akosi inac vas vztah vnima ako to vnimas ty.
Ked nechce ist, tak ho nenut. Svet sa nezruti.
@pribinak Ľudí vo veku 43 a viac nebaví chodiť na svadby? A na to si ako prišla? Autorku to tiež nebaví, ale ide, lebo je to rodina a patrí sa to. A on je jej partner a preto sa patrí, aby išiel s ňou. Mne by vadilo, keby toto partner bez dôvodu odmietol ("nechce sa mi" nie je dôvod).
@aminah09 no záleží od toho,koľko sa poznáte,či je to vážnejší vzťah,či ...
Ak áno,tak nie je ok,že nechce ísť. Je dospelý človek, no a vie sa prekonať,keby chcel. Keď je to pre teba dôležité,mal by to pochopiť.
Autorka, asi s tým veľa nespravíš. Nič sa nestane ,ak pôjdeš sama,keby bol napr. chorý,tak ideš sama..
Ale-nastav sa tak,že nebudeš nahnevaná a ukrivdená a nebudeš so závisťou sledovať iné baviace sa páry.
Nastav sa tak,že si to ideš užiť .A potom sa fakt super zabav.
Tak s úcty k tebe mal ísť. Ak ste boli pozvaný obaja budeš si musieť hľadať výhovorky prečo nechce prísť. Ja takéto akcie tiež nemám rada, išla som, pretrpela som a bola som rada že to mám za sebou.
Nie je ok, ze sa zahadzujes s takym starym bulom.