Ahojte. Prosim o radu. Som s partnerom 5 rokov. Mame 2 rocnu dceru. Teraz sme sa snazili o babatko a tento mesiac sa aj zadarilo. No priatel mi vcera vykrical ze pre neho nic neznamenam ani som nikdy neznamenala ze som len obycajna kurva a ze on sa o nas starat nebude ani platit nebude.som z toho strasne nestastna neviem co je za tym .
@tanicka123456 kukam ze si v 2 tyzdni, to sa ako da vediet ze si tehotna? 😕 Vidim ze v ramci sviatkov pokoja a mieru tu prepukli temy o laske k nenarodenym detom zo strany otcov. Dnes uz 2 takato tema co citam a ziram... porozpravaj sa s nim a mozno zistis co je za tym, mozno ma naozaj len skrat a mozno mu preplo uplne
Hm, novozalozeny nick, iba jeden prispevok, takato tema a ten tyzden tehotenstva, jasny faik a len sa niekto zase nudi
si v 2tt a to si ako zistila že si v 2tt??to počujem prvý krat
2 tyzden 😀 😀 😀
@tanicka123456absolutne neviem čo tým myslel, musíš ty vedieť, to prvýkrát takýto výstup? Do teraz bol ako med?
No koniec, zase sa tu roztrhla pravopysna bitka. Že vás to bavy A takto na Vianoce😀
@caoli 😃😃😃😃😃dostala si ma.
@libka1 veď práve, to sú už také slová, že to sa fakt nemusí písať tak. A ja sa priznám, že bežne takéto slová ani nepíšem že fake atď slang a pozná to telefón kotuha jedna, asi preto, že je smart😀 no, čiže kľudne sa môžem pomýliť v takýchto slovách, lebo ich nepoužívam takto maximálne niekedy a aj to nie lebo slangovo nehovorím a ani fake i nenosím.😊😊😊
Baby, nelincujte, ja som pri druhom vedela, ze som tehu, tak som si urobila test po 5 dnoch a bola som 😝 Ale inak tiez myslim, ze tema asi nerealna 🙂
Ha ha asi to poznajú tí čo Fejky nosia 😂😂😂😂
@gebeente77 ale veď aj ona možno vie, len by mohla vedieť, že sa počíta tt od začiatku MS čiže je v piatom týždni. Lebo ak v druhom, to ešte len ovulácia prebieha. Prvý týždeň MS druhý do ovu, tretí uhniezdenie, štvrtý nepríde ms čiže od štvrtého relatívne.
A prosím bez korekcie😀😀😀
@gebeente77 a ty čo moja? Čiarky, dĺžniky nemáme?😁😁😁
Mery Krismas😂😂😂
@sono2 Mery aj tebe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 No a aká zábavná téma S toho vznikla. 🙂 🙂 🙂 🙂
@marinablue veru 😀😀😀
kym som to zrolovala, zabudla som o com je tema, vdaka tym komentom 😀
@tanicka123456 a kto ma akoze vediet, co je za tym? Dokopy si napisala len to, ze ste si nazivali v laske a zhode, robili si babatko a zrazu ste sa dobre posekali. Po hadke je dobre porozpravat sa o tom a nie okamzite zakladat verejne diskusie, kde cakas riesenie nejakej mizerne opisanej situacie.
ja sa ani necudujem ze ti toto povedal...ved samo o sebe to ze mate spolu dve deti a nechce si ta vzat o nom vypoveda ze to nie je nejaky lumen.
@gagik a co? Uplny suhlas s
@cecil36 .. Moja segra sa vydala,uz je aj rozvedena a ma noveho partnera. Na co to bolo dobre? A to spolu velmi dlho chodili,aj spolu nejaku dobu zili. A vacsina ludi sa neskor aj tak vezme. Ako moja "au-pairska"rodina -vzali sa,ked mladsia mala cca 6rokov. Dovtedy si zili spokojne a pokojne "na hromadke".
Ja okrem vdovskeho/vdoveckeho dochodku ine dalsie pozitivum oproti "len " partnerstvu nevidim.
Krasne sviatky.
malo informacii aby ti niekto dal relevantnu odpoved.... :/
mozno nejaky jednorazovy skrat, mozno nie...