Neviem sa zmierit s tym, ze partner nechce dieťa.
Prešli ste si niektora tym?
Ako to dopadlo nakoniec?
Prosim rady ab som ho opustila pisat nemusite, lebo ho neopustim.
No tak keď ho neopustis, co chceš poradiť? Ostáva ti zmieriť sa s tým, ze ostaneš bezdetna 🤷🏼♀️ aj taky život samozrejme vie byť plne naplnený, pokiaľ to dotyčným vyhovuje. Musíš si vyhodnotiť priority.
Rozchod. Nájdi si iného, čo dieta bude chcieť.
Pises, ze ho neopustis, lebo ho lubis a ty tuzis po dietatku. Ak dietatko od neho nikdy nebudes mat, tak ta to znici. S tym sa neda zmierit...
Tak asi dieťa nie je pre teba natoľko dôležité. Inak by si svoj život nechcela stráviť s človekom, ktorý má v tomto tak rozdielny pohľad. Tým pádom nie je čo radiť.
Koľko máte rokov? Nechce dieťa vôbec, alebo zatiaľ ešte nie?
@zuzkavladko presne tohto sa bojim, ze ked ta velka laska pominie, znenavidim ho kvoli tomu.
Mam nejake zdravotne problemy. A neostava mi uz vela času.
No moj partner si mysli, ze som s nim len preto, ze chcem dieta, tak ho striktne odmieta.
@h2 bola som tehotna a potratila som, on odvtedy hovori, ze dieta uz nechce (pritom on ho vzdy chcel) a raz mi povedal, ze som s nim len kvoli dietatu.
@miriam11 Ďakujem za nazor.
To čo je za blbosť, že si s ním len kvôli dieťaťu, keď žiadne nemáte a on nechce? 🤦🏻♀️
@miriam11 prečo by sa mala správať hlúpo? Lebo túži po dieťati? To co je za názor
Neostáva ti veľa času na tehotenstvo alebo niečo iné? Deti musíte chcieť obaja, váš vzťah na to nevyzerá.
píšeš o zdravotných problémoch. pokiaľ sú také, že vyliečenie v nedohľadne a máš časté a nepríjemné problémy, nečudujem sa mu. 1 potrat za tebou a ty "chorá". čo ak to raz nedáš, niečo sa ti stane a on ostane s dieťaťom sám? nemôže uvažovať on aj takýmto spôsobom? a tak trošku súhlasím s
@miriam11 a to ja osobne v tom zmysle, že tým, že uháňaš kvôli dieťaťu partnera, zničíš si vzťah. či ten, či akýkoľvek iný. jednoducho chcieť musia obaja.
No pokiaľ ti to povedal na začiatku vzťahu,že dieťa nechce,je to od neho fér jednanie a ty,pokiaľ ho nechceš opustiť,musíš to akceptovať. Lebo je to tvoj problém.
Ak sa niečo stalo vo vzťahu,potrat,atď. A nechce dieťa,lebo sa boji,lebo,lebo....to už si musíte vydiskutovať vy dvaja.
Neviem si predstaviť,čo by sme ti poradili. Tu sa radiť nedá. Iba vy dvaja rozprávať
a nieje to preto lebo ma zle spermie?Mozno sa obava vysetreni ,lebo ak uz raz ste mali dieta i ked sa to skoncilo zle asi sa nieco odvtedy zlomilo.Daj sa ty povysetrivat ak zistia pricinu a ty sa poliecis mozno on bude uz chciet,mozno sa nebude obavat potratu.
My sme nechceli ani jeden 🙈😂 a máme dcérku
No ocividne medzi vami ani extra city nie su - on si mysli, ze si s nim len kvoli neexistujucemu dietatu?? To ako keby nejaky nemakacenko bez akehokolvek majetku s 5 exekuciami povedal, ze si s nim len kvoli peniazom…
A ty sa ho zufalo drzis ako keby bol jediny na svete a nosil v sebe poslednu zivotaschopnu spermiu.
Musis vediet, co je tvoja priorita - ci on, alebo ty a tvoj zivot, tvoja buducnost…
Nooo my sme takto spolu boli cca pol roka a začali u mňa zdravotné problémy po ženskej stránke. On dieťa nechcel. Prešiel nejaký čas, nechali sme to tak a riešil sa môj zdravotný stav. Vyriešil sa a začala som "tlačiť". Veľa sme sa o tom rozprávali. Medzi tým sme uz spolu začali žiť, dokončili sme dom... Ináč sme vzťah mali krásny. A potom zrazu behom sexu išiel naplno raz, potom zas a zas... Otehu som. Tešili sme sa. Potratila som. Potom zasa tehu a zasa potrat. To už aj on videl, že to asi nebude ľahké. To už nás oboch posielali po vyšetreniach,.spolupracoval. Tretie tehu, zmena lekára, potrat zasa a ďalšie vyšetrenia. Zistili asi dôvod. Obaja liečba. Ja už som veľmi nechcela znova skúšať, dr nás v tom ale podporila a môj chlap!!! Ktorý pred rokmi nechel!!!! zrazu on mňa podržal, že skúsme ešte raz. Štvrté tehu, čakáme chlapčeka a tešíme sa obaja veľmi. Obaja máme dcérky z predošlých vzťahov. Teraz sme spolu 4tý rok.
Takže chlap môže zmeniť názor, ale treba na to ísť ináč. Možno rozumné argumenty. Budúcnosť, spoločný život, atď a nie len tvoj zdravotný stav. Skús prehodnotiť dôvody tehu a skús netlačiť.
Ale och, aj ja som si vypočula od kde koho, aby som sa rozišla s ním. Rozhodnutie je každopádne na tebe.
@lenusa20 ♥️ Ďakujem, troska mi tvoj pribeh pomohol. Ešte raz veľka vďaka ♥️♥️♥️
To akosi nemá ani logiku. Chlap nechce dieťa, lebo je presvedčený, že si s ním len kvôli dieťaťu... Veď to už len znie úplne hlúpo...
A ty keďže ho nechceš opustiť, tak čo chceš počuť? Ako si zvyknúť bez dieťaťa? Lebo iné to neostáva....
Prepac, ale mne pripadate týmto zmýšľanim obaja trichu zvláštni
hlavne s nim neostan, lebo veris, ze nazor zmeni - moze a nemusi (pripravila by som sa radsej na B a ked tak sa tesila z A)
Som rada ak ti to pomohlo, avšak, stále maj na pamäti, že jeden chlap názor zmení a druhý nemusí. Asi by som brala do úvahy spoločné roky, váš vek a podobne. Mne len príde divné, že chcel a už nechce. Takéto situácie ako potrat, by vás mal spojiť a posilniť vzťah správnym smerom. Ale áno u niektorých je to opačne. Je to všetko o rozhovoroch.
tak sa rozhodni, čo chceš viac - dieťa či toho chlapa. Súdiac podľa toho, že píšeš, že ho neopustíš, si sa už rozhodla. Tak o čom?
@jaskolka v podstate to paradoxne logiku má. ten chlap sa môže cítiť akoby na II.mieste (v autorkinej hlave je až chorobná túžba po dieťati na mieste I.) a chlap môže mať pocit, že je pre ňu už len zdrojom spermií a preto s ňou dieťa nechce. čiže môže byť presvedčený, že je s ním kvôli biologickému materiálu, lebo jej to už "udiera" a teda s ňou dieťa nechce, lebo by ostal na tej druhej koľaji tak či tak. ostáva s ňou, lebo mu to vyhovuje, zrejme ju má aj rád, ALE... cíti, že keby prišlo dieťa, tak on je už úplne odstavený.
mne sa to zdá logické. a prečo si on nehľadá inú? no lebo buď by našiel takú s deťmi a to je preňho ešte horšia alternatíva - cudzie deti alebo by zas natrafil na nejakú, ktorá by časom na 99% deti chcela a bol by tam, kde je teraz. tak jej dal najavo, že deti nechce a vybavené. ja mu v podstate celkom rozumiem.
autorka, čo vlastne znamená, že máš nejaké zdravotné problémy? sú to problémy, ktoré spôsobili potrat? šlo pri potrate o život? /myslím teraz tvoj život/? zdravotné problémy, s ktorými by si nemusela nikdy dieťa donosiť? nenapíšeš nič podstatné, len tu dáš srdcervúci príspevok o tom, ako ty chceš a on nie a pritom predtým chcel.... a čakáš, že ťa všetci podporia. ja sa na to pozerám aj z hľadiska či už zdravotného stavu, prípadne rizika priam až smrti apod. jednoducho my nevieme, čo ti vlastne je, prečo si potratila a preto je ťažko odsúdiť tvojho partnera, že predtým dieťa chcel a teraz nechce.
Toto je toxicky typ partnera a naozaj radim ist od neho. Lebo ja som mala nieco podobne 7 rokov a aby Ta o tri roky neobvinil, ze nevies ani dieta porodit. Pretoze to nie je normalne tvrdit niekomu, ze viem, ze chces decko a preto ho nechcem. Za mna to dobre nedopadne a nakoniec budes mat oci pre plac a skoncis v neskorsom veku bez neho a budes rada, ze sa z toho das vobec dokopy.
no ja to poznám z druhej strany, kamoška nechce mať deti , povedala to partnerovi a on je s tým vraj v pohode. Postavil veľký dom, bývajú tam sami , ona tvrdí že jemu to tiež tak vyhovuje , vyzerajú šťastní . Nie každý cíti potrebu mať dieťa, pre mňa osobne by to bol dôvod na rozchod , asi by mi celý život len jeho láska nestačila a aj tá sa rokmi mení , no neviem , aby si to raz neľutovala.
Dieťa je pre mna zasadne. Pre mna by to bol dôvod na rozchod.
To nie je že či si kúpime mačku, alebo či pôjdeme na dovolenku k moru alebo nie.
Pre mna je dieťa naplnenie vzťahu (za predpokladu že ste obaja zdravi)