Partner mi je asi neverný

evickamalicka
27. nov 2013

Ahoj, potrebovala by som trocha poradit. Moznoze klamem samu seba alebo nie. Mam taky pocit, ze mi je partner neverny. Poslednu dobu je zvlastny. Vela sa toho zmenilo ked sa nam maly narodil. Pred porodom bolo vsetko ok, ale po porode sa toho velmi vela zmenilo.Zacal chodi domov neskoro z prace. Ak pride domov tak je nervozny alebp pride domov z dobrou naladou. Spolu sme len cez vikend a vsetko je ok, ale ak pride tyzden tak mam pocit, ze je to uplne niekto inny.

billam
27. nov 2013

@evickamalicka možno má "len" problémy v robote.

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@billam moze byt, ale ak by mal tak by mi to povedal. rozpravame si vsetko. len poslednu dobuje je trocha zahadny.

stano4000
27. nov 2013

aha... a co takto sa o tom porozpravat s partnerom?

billam
27. nov 2013

@evickamalicka tak sa ho na to opytaj, či má problémy v robote.

alena16
27. nov 2013

@evickamalicka Podla mna je skor nervozny z dietata. Aky ma k nemu vztah?

zita19
27. nov 2013

@evickamalicka Nedolahla na neho zodpovednost za rodinu a ked aj vrobote sa nieco deje tak mozno ma toho dost. Skus sa s nim porozpravat, ale nevypocuvaj ho. Zachvilu su Vianoce, budete spolu rodinyka uzite si to.

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@stano4000 porozoravali li sme sa. tvari sa, ze sa nic nedeje...

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@alena16 preveze nie. Maleho ma velmi rad aj sa mu venuje niekedy az prehnane. 🙂

gabriellka
27. nov 2013

ja by som skôr sledovala iné veci. či sa o seba viac nestará a či si stráži mobil, ak si ho berie aj do sprchy a dáva si väčší pozor čo si oblečie alebo sa o seba začal viac starať tak by som bola na pozore...

billam
27. nov 2013

@evickamalicka ak by ti bol neverny, správal by sa inak...divne telefonaty, sms, dával by si záležať na vyzore, ked ide do prace, vyhybal by sa sexu s tebou....

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@zita19 nepytala som sa ho. skor som ticho. nechcem aby si myslel, ze ho podozrievam. mas pravdu idu vianoce. budu to nase prve vianoce s malym a nechcem to pokazit len koli tomu, ze ho podozrievam.

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@gabriellka praveze nerobi nic take. mobil ma stale na stole, o seba sa vzdy staral.

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@billam nevyhyba sa ani sexu. Uprinte povedane tym, ze mame maleho tak ani nie cas. sex mame 2-3 do mesiace. ked nebol mali a nebola som tehotne tak sme to mali skoro kazdy den.

billam
27. nov 2013

@evickamalicka to je normalka, ked je dieťa, sexu je menej...ani nálada nie je 🙂

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@billam ale muzi to tak neberu 🙂 oni maju stale chut 😀

billam
27. nov 2013

@evickamalicka nuž, poviem ti pravdu...neberú to tak muži, ktorí pomáhajú s dieťaťom...starajú sa, prebaluju, kocikuju, vstavaju v noci....vtedy zaručene klesne apetít.

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@billam to ten moje nerobi 🙂 je rad, ze je doma. cele dne je v praci 😒 vsetko je na mne.

cawes
27. nov 2013

@billam to je dobra blbost, alebo mam doma divneho chlapa 🙂 pari, vari, zehli, kocikuje, hraje sa , kupe a kazdy den by sexoval

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@cawes aj ten moj, ale poslednu dobu chodi unaveny. sex je len ja chcem 😒

gromkaver
27. nov 2013

a nebol nahodou pri porode? lebo moj muz po mojom prvom porode bol tiez uplne divny od momentu, ked som sa vratila domov. vsetko sa zacalo menit az po roku a dovtedy to bolo podla mna zle - nakoniec som dosla k zaveru, ze si mozno myslel, ze to bude jednoduchsie, ale maly sa mi vracal srale do porodnych ciest, tak mi museli pomoct a mala som cely cas pocit, ze mi dava najavo, ze som to akoby sama nezvladla, ja som bola z toho hotova, ale preslo to a bol aj pri druhom porode a to bolo raz-dva... a aj sam mi to potom povedal, ze sa tsm zrazu pri prvom zbehlo kopec ludi a on uz bol nervozny nech sa drobcovi nic nestane... neviem, ci som pomohla, ale mozno by nebolo zle sa s nim o tom porozpravat a uvidis, drzim palce 🙂

aristka
27. nov 2013

@evickamalicka možno žiarli na drobca ,potrebuje si zvyknúť ,potrebuje čas ,pre chlapov je to ťažké obdobie ,aj keď drobca ľúbia ,musia si zvyknúť ,že nie sú stredobodom pozornosti ,ak má veľa práce a netlačia vás peniaze ,nech zvolní ,chodí domov skôr ,jemne mu to povedz ,že ti chýba ,že vidíš ,že sa niečo deje a ,že si tu pre neho .....a ešte niečo ,neviem či bol pri pôrode ,ale sem tam sa stane ,že ak je chlap pri pôrode a vidí to ,jednoducho sa bojí ženy dotknúť intímne laebo sa mu žena sprotivý po imntímnej stránke ..skús si s ním sadnúť a znovu v pokoji sa pozhovárať a jemne sa ho spýtaj aj na verziu inej ženy ..držím prsty a aby to bola len nová situácia narodením dieťatka...

billam
27. nov 2013

@cawes a vstava v noci k dietatu?

babls5
27. nov 2013

@billam baby ved mlady ludia aby mali sex 2 @lebo tri krat no to sa mi nezda normalne prepacte za nazor ale teda mame dvojrocnu malu ale do tyzdna aspon tri styri krat sa milujeme hlavne piatok sobotu nedelu tie vikendy takze myslim si ze to nieje zdravy vztah

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@gromkaver nebol pri porode nestihol to. bol v praci. mala som rychly a dobry porod. za hodinu som mala po vsetkom :D myslim, ze v tom nebude problem

billam
27. nov 2013

@babls5 aspoň 4x do týždňa? 🙂

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@aristka moze byt , ze ziarli na malehoal, ale zasa uz ma jedno dieta. 8 rocne dievcatko.

billam
27. nov 2013

@babls5 jaaj, az teraz som si vsimla, že mas 20rokov /bola si tehu v 17?/

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@babls5 2-3x do tyzdna je akurat a nie 2-3 do mesiaca....

cawes
27. nov 2013

@billam jasne co by nevstaval, ja maleho nepocujem spim ako zarezana

babls5
27. nov 2013

@billam ano do tyzdna dakedy kazdy den ja by som kazdy den len on byva sem tam unaveny tak som nutena ho ,,znasilnit ,, 😀 haha