Baby co by ste povedali keby vás súčasný partner mal vzťah asi 14r, zobratí neboli, mali spolu dom, deti nie a nakoniec sa rozišli. Obaja mali párové tetovanie (písmenko z krstneho mena toho druheho) a nakoľko ja sa volám podobne len mám v mene mäkčeň on si ho chce dať dotetovat. to sa mne nepáči príde mi to proste blbe voči mne - nech si to dá pretetovat na čokoľvek iné, nech si ho dá odstrániť ale toto mi je skratka proti srsti. Oni majú vztahy a majetky vysporiadané, obaja majú vzťah (on mna ona nového partnera) čakáme spolu dcérku, inak je všetko v poriadku. Doteraz mi to tetovanie extra nevadilo ale pridat len mäkčeň a bude to tetovanie “pre mna” sa mi nepáči.
@zmrzlinka2021 tak keby si z písmena L (Livia) dal pretetovat na hocico iné symbolické beriem, ale pridat len mäkčeň a tváriť sa že to je Ľudmila prosto taký second hand 😁 áno ženy si berú chlapov s minulosťou a tá je vysporiadaná, ale toto je vec ktoru môže zmeniť
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ tak on má minulosť vysporiadanú ale zjavne ty nie si s jeho minulosťou vysporiadaná...pre boha...veď je to len blbé tetovanie 😂
@mimka2019 predstav si že som, ale nepride ti to ako keby ti ja neviem daroval snubný prsteň ktorý mu vrátila bývala?
@mimka2019 práveže tetovanie nebýva len “blbé tetovanie”, väčšinou si ľudia dávajú tetovať niečo, čo má pre nich osobný význam. A tak to bolo aj v tomto prípade - dal si vytetovať niečo, čo preňho malo osobný význam.
Pre autorku: ja ti rozumiem, tiež by mi to vadilo. Kľudne nech si pôvodné tetovanie nechá tak ako je, s tým by som problém nemala. Ak jemu vadí, tak odstrániť alebo pretetovať na niečo úplne iné, ale nie na moje meno / iniciálku.
Ja nechapem, preco toto ludia vobec robia🤦. To je snad zatmenie mysle
@sissy27 pretetovanie navrhol sám ale dúfala som v niečo iné 🤷🏻♀️
Ja ťa úplne chápem, tiež by mi to vadilo..keby si ho nechal, s tým by som problém nemala, pretože v čase kedy si ho dával to tak cítil a malo to pre neho význam, aj keď teraz je to už minulosť..no iba pridať mäkčeň je voči tebe nefér..presne si to vystihla, ako second hand..stále by ti to bilo do očí, že to tetovanie nebolo prioritne iba kvôli tebe...radšej nech si ho nechá v takej podobe, v akej ho má alebo nech to pretetuje na nejaký obrázok 🤷
Tak nech si tam da roky 😀 L 20XX-20XX a pod to Ľ 20XX-
Toto ani ja nepochopim tieto tetovacky mien 🙈 Ani ako mlada a blba by som na to nepristupila 😃 Ale teda aj mne by to vadilo, keby moj chlap mal vytetovane meno a alebo zaciatocne pismeno mena byvalej. Urcite by som ho smerovala, aby si to dal zakomponovat do nejakeho noveho obrazka
Ja by som dala dcerke meno na L a nech si da dotetovat jej meno.... dieťa ma na cely život ;)
Môj mal tiež vytetovane meno ex. Dal to prerobiť na niečo iné. 😂😆😅😃
Najlepšie by bolo nové tetovanie už len kvôli tebe aj bývalej partnerke z úcty k vám obidvom, jej písmeno nechať a tvoje si nedať. Tiež by ma to nasralo ako keby ti dal jej nohavičky.
Navrhol, že si to dá pretetovať. Ale ty si dúfala v niečo iné. Ako v čo? Že si dá amputovať danú časť tela? Sám ti navrhol že si to pretetuje, fakt neviem čo už viac by si chcela.
Dajte dieťaťu meno na L a máš vybavené😀
ved nech si to da pretetovat, snad sa poucil, ze taku hovadinu uz nespravi 😀.
Tiež by sa mi to nepáčilo, radšej nech si to nechá tak alebo prerobí na niečo iné.
akokoľvek to písmeno pretetuje, vždy tam bude - keď ti to vadí, v tvojej mysli bude 'L' a jeho bývalá zakaždým, keď ti tam padne zrak 🤷🏻♀️
@melanta áno pretetovat na nový obrázok a nie pridat mäkčeň a že ja mám z toho padnúť na zadok 🙂
Nie nevadil by mi ani prsteň jeho bývalej - určite by žiaden chlap nepovedal, že ten prsteň kedysi patril bývalej...tým by si sám vykopal dieru...a muži nie sú až takí sprostí ako si niektoré ženy myslia...Aj keby si dal vytetovať veľké Ľ na čelo, tak v tvojej myslí tam bude vždy bývala...Ja by som na tvojom mieste mužovi povedala...Nech si to tetovanie nechá...je to jeho minulosť...jeho spomienky...jeho pekné aj nepekné chvíle jeho života...neriešit minulosť...neriešiť tetovania atď. ...tebe tiež nikto z mozgu nevygumuje tvoje spomienky...
@tykat Tak toto je fakt pecka... celá sexuálna minulosť vytetovaná na tele :D
Este sa neopoucil,ze pismena partneriek sa nevyplaca dat si vytetovat? Nebrala by som to tak vztahovacne,ale ak to tebw vadi,tak nech si ho prekryje niecim inym. Ja planujem s muzom ostat navzdy,no aj tak by som si jeho inicialy nedala vytetovat.
Pokial si rozumiete, sprava sa k tebe pekne tak nerues pismeno. To z neho nerobi predsa zleho muza. Predstav si, ze by mal vytetovany obraz, ktory by mal nejaku spojitost s byvalou a nevedela by si o tom. Mojmu muzovy tragicky zahynula oriatelka, chceli sa brat, bola tehotna… Keby mal jej meno cez cely chrbat, neriesila by som. Pokial by som videla, ze je vysporiadany s minulostou. Aj bez tetovania totiz spomienky ostanu, ken ich nevidno 🙂 a je to uplne ok. Podla toho co pises, vyzera byt pohodak este aj so zmyslom pre humor, tak to ber s humorom aj ty 🙂.
Ani mne by sa to nepáčilo. Ale tak snáď neurobi niečo, čo nechceš-minimálne co sa toho týka. Povedz mu to, aby si to nemusel dávať opravovať tretíkrát.
Ak by ho nechal, ako má, nevadilo by mi to. Môj priateľ má tiež tetovania, ktoré súvisia s jeho minulosťou. O každom jednom viem ten pribeh, chápem a akceptujem. Všetci máme nejakú minulosť, ja tiež, akurát že nie som pokreslena🙂 ale ak by chcel nejaké svoje pretetovat na niečo, čo súvisí so mnou, tak by som nesúhlasila. Ale myslím, že ani by mu to nenapadlo...
Nech si da komplet pretetovat. Vsetko sa tym vyriesi.
Môj si kúpil psa s bývalou. Už roky to je môj pes. Čo som ho mala dať do útulku?
Ape tieto tetovacky mien tiež nechápem. Veď človek nikdy nevie, čo sa stane. Chlap myslí inak ako žena. Che si dať dotetovať mäkčeň, vznikne tvoje meno a vybavené. On to neanalyzuje ako ty.
Môžeš napísať, prečo ti to je proti srsti?