Mám potrebu to len dostať zo seba von. Mala som partnera, s ktorým som žila 19 rokov a máme spolu jedno dieťa. Náš vzťah bol zo začiatku pekný, samozrejme, inak by sme dieťa ani nemali. Neskôr sme sa skôr už iba tolerovali a rešpektovali, no už to o láske moc nebolo, ale nemali sme žiadne závažné problémi a nezhody. Pred dvomi rokmi sme sa rozišli. V dobrom, jednoducho už nám náš vzťah nič nedával. Dieťa zvládlo rozchod v pohode a všetci sme teraz spokojnejší. Jednoducho to vôbec neľutujem.
Ale k veci. Ja som počas nášho vzťahu posledných 13 rokov (teda krátko po narodení dieťaťa) začala mávať veľký problém z vaginálnou mikózou. Stále sa mi vracala aj napriek riadnemu preliečeniu nás oboch. Bol to neustál kolobeh. Môj doktor nad tým len krútil hlavou a nevedel mi už pomôcť. Na rovinu sa ma spýtal, či mám iba jedného partnera, sa samozrejme, že odpoveď bola áno. Tak naznačil, že zrejme teda partner musí mať aj inú partnerku sexuálnu, lebo vyšli aj chlamýdie a nejaké svinstvo prenosné zo sterov. Tak som sa na rovinu partnera na to opýtala a tvrdil, že je to hlúposť. Tak som sa roky tlačila liekmi, či na vklad, alebo som ich zapíjala, trpela som ako sviňa, lebo so mala vagínu do krvi večne doráňanú a "vyžratú". No bolo to peklo. Asi rok pred rozchodom sme prestali spolu spávať. Už som nemala ja ani chuť. Zaujímavé ale bolo, že zapáli zrazom zmizli. Tak som to pripisovala tomu, že má vagína kľud a preto sa to zlepšilo. Teraz mám rok nového priateľa. Veľmi som sa bála, že keď sme začali spolu po čase aj sexuálne žiť, že sa problém zase vráti. Ale nevrátil. Našťastie. No nedalo mi to, tak som sa bývalého partnera znova spýtala či mi nechce aspoň takto z odstupom času niečo povedať. To čo mi povedal ma skoro položilo. Priznal sa že zhruba 15 rokov nášho vzťahu udržiaval vzťah s jednou ženou, vraj išlo iba o sex. (paradoxne sú teraz partneri) stretávali sa počas jeho pracovnej doby, takže som si nemala šancu všimnúť zmenu (čo sa týka neskorých príchodov a tak). Nepísali si spolu moc, takže ani v tomto sa nič nezmenilo a ani na jeho správaní som si nikdy nič nevšimla. Mali prenajatý jednoizbový byt a presne stanovený čas stretávania sa. (toto som si potom zistila už priamo od nej, bola to totiž moja "kamarátka") Tiež mi povedala, že ona mala tiež rovnako vaginálne problémy ako ja. Zrejme ona niečo chytila od manžela, lebo on bol vraj veľký sukničkár a takto sme si ti to krásne medzi sebou roky posúvali dokola. Bolo jej to ľúto, no priznala sa hneď ako som ju požiadala o vysvetlenie, možno aj pre to, že sú teraz spolu a vedela, že on mi o tom nakoniec povedal.
Ako je to už minulosť, ale mňa to tak nasralo až no. Nechápem ako som mohla byť taká slepá a dôverčivá. On si šukal z druhov, vedel o tom, že ja mám problémy kvôli tomu, že musím do seba pchať lieky a aj tak nemihol ani okom. Skoro 20 rokov som žila po boku muža a až teraz si uvedomujem že som nevedela a nepoznala jeho "pravú" tvár. Je to hnusný pocit. Je mi z toho celého zle a ťažko sa s tým vyrovnávam. Cítim sa oklamaná, zneuctená a pošpinená..... 😢
Je to hrozné, ale, ako píšeš, je to už minulosť. Dúfam, že sa Ti uľavilo, keď si to zo seba dostala a že už Ťa čaká len šťastie po boku verného priateľa. Aleee... možno by som ho ešte išla kopnúť do gúľ, zaručene sa Ti uľaví ešte viac.
(To bol vtip, samozrejme. 😂 Držím palce. ✊)
vykašli sa na minulosť, zavri dvere. už s tým nič nespraviš. aj keď to bolí. užívaj si prítomnosť. najlepšia pomsta 🙂 byť šťastná
strach a hrôza toto.. bud velmi ale velmi rada za to, ze uz nie si sním a uz si aj zdravotne ok. Vyzur sa a chod dalej, hdo to za hlavu a jeho tiez. Neoplati sa uz s ním zaoberať. A kamoške by som darovala v darcekovom balení Canesten, bude ho potrebovať.
Ja som asi 3 roky dozadu začala randiť s jedným chlapom, ja z BA, on z Prešova, chodil pracovne do BA aj po Slovensku, asi 2 mesiace sme sa stretávali každý týždeň buď v BA alebo som vybehla do BB či ZA. No a potom som sedela u kamošky a ona že poďme ho preklepnúť na sociálne siete (nie, ja také veci nerobím a myslím, že asi to ani neviem pátrať po sietiach ako štb) a zistila, že v Prešove má ženu a asi tak ročné dieťa. Samozrejme, hneď som to stopla, ale dlho som potom myslela na tú ženu, že mi je jej ľúto, pochybujem totiž, že som bola prvá a posledná. Ona doma s dieťaťom a on si chodil po Slovensku a trtkal kade tade. Takže asi je veľa takých chlapov, čo veselo roky podvádzajú svoje ženy. Mrzí ma to, ani si neviem predstaviť, ako by som sa cítila, keby som toto zistila po rokoch spoločného života. Drž sa, zahoď minulosť, nechaj si z nej to pozitívne (dieťa) a ži prítomnosťou.
@ivkazba podobne som zažila, spoznala som ho na kolotoči v Nemecku 🤦♀️ ako sme sa stretávali, mala som o to ťažšie lebo fb nemal, nájsť ho bolo ťažké... Ale bolo leto a bol na ruke opáleny podla obrúčky 🤣🤣🤣 3 deti, žena, vila doma a v zahraničí si užíval 🤣🤣🤣 nebola som jeho prvá ani posledná 🤦♀️ 13 rokov fungoval tak, v zahraničí mal firmu a doma ženu a 3 deti... Tam bol od pondelka do štvrtka doma od štvrtka do nedele... Takto fungoval a preto mal asi aj 3 životy 🤣🤣🤣 ale mal niečo do seba, jak nas Pelegriny vyzeral, len nemal rad pipiky len pindulienky 🤣🤣🤣
tak toto muselo velmi zaboliet, ale treba prestat na to mysliet, minulost nevratis ovplynis len pritomnost a buducnost na to sa zameraj 🙂
Fuuu..riadny šok .V podstate pre všetky ženy to platí ,že človek si nikdy nemôže byť istý ,či chlap nepodvadza ....Vacsinou si ženy myslia ,že keď nikam nechodí,len do roboty ,to nieje možné ...no opak je pravdou .Kto chce ,čas si nájde ...a ten inteligentný všetky stopy zničí a takto to môže roky-rokúce ...a žena nebude mať ani tušenia .
co povedat je to k.k.t chrontavy....bud rada ze si sa ho zbavila
Nechapem, na co je teraz po rokoch dobre sa v tom vrtat. Cele roky si klamala sama seba, ze ti je verny, ved si musela tusit, ze to tak nie je. Teraz to uz hod za hlavu.
Otrasna skusenost, ale teraz mozes byt len rada, ze si z toho vonku.
Uprimne mam podobnu skusenost ale lepsie pre mna bolo nevediet pravdu , ako si tym zatazovat hlavu. Co oci nevidia, to srdce neboli. Ale proste teraz to musis uz len hodit za hlavu
Mna dost zarazilo, ze si este aj na to prenajali byt. Tak to uz je silne kafe.
@elizabet173 čítaj s porozumením, netušila som to ani najmenej a vŕtam sa v tom lebo som chcela vedieť či on bol dôvodom zdravotných problémov, lebo sa moc bojím, že ak by nebol tak sa mi znova môžu rátiť aj pri terajšom partnerovi. Ale bol, tak som kľudnejšia v tomto smere, takže pre mňa to význam malo.
@number19 nemali inú možnosť, keď sa chceli stretávať zrejme (môj názor). Tým že to nebolo niečo jednorazové (raz - dva krát si zašukáš aj v aute, alebo v hoteli) ale 15 rokov je strašná doba.
to je chuj drevený.... 😨
a tvoja kamarátka je ešte stále tvoja kamarátka? 😉
Inak ja bývam blízko veľkého parkoviska, všetko vidím a už som snáď videla všetko... Ale stalo sa, že na parkovisko doobeda sa doviezol autom on, druhým ona - po chvíli presadla k nemu do auta - nasledovali horúce objatia a spoločne odišli na jeho aute.... Vrátili sa o dve hodiny....Takto to pokračovalo dosť dlho... Takže blbov po Slovensku chodí evidentne viac.... 😉
@deti95060810 nie, už nie je moja kamarátka, ale sme v kontakte stále, lebo keďže tvoria spolu pár tak sa aj spoločne starajú o naše dieťa, keď je u otca. Ja viem, že nevery je všade veľa. Ale 15 rokov mi príde proste cez čiaru už moc. Nie je to pobláznenie, nerozvážnosť, to je už vzťah pre mňa. Ja to beriem tak, že viedli obaja dvojitý život. Každý svoj, zo svojimi rodinami a jeden ich spoločný.
Ja citam s porozumenim, len ty si nechcela porozumiet tomu, co ti lekar hovoril. Keby si mala mykozu dva tri krat, ale pri problemoch, ktore opisujes, by som sa teda muzovymi recami ucicikat nedala
Toto nepochopím. Mohol ta ohroziť aj na živote, dokonca sa za to dá podať aj trestné oznámenie, keď vedel, čím to je a robil to vedome..
To už keď spával s ňou, musel aj s tebou ?
A ona keď mala muža sukničkára , tak prečo s ním naďalej spávala a potom ešte s tvojim mužom. Keď sa už nejako mali radi, tak mali byť len spolu, a nič by sa neroznasalo..
No grc ..
Ja som sa tak kedysi spoznala s jedným. Tiež býval inde a pracoval v našom meste. Vraj sa mu už rozpadol vzťah s frajerkou. Potom som si všimla v aute fotku chlapčeka. Ok, že má teda 2,5 ročného syna. Ale tak keď hovoril ze sa mu rozpadol vzťah tak som to aj tak brala. Raz ma viezol a spomenul ze jeho žena sa teraz už v aute moc nevozi. Tak zrazu bola žena a nie frajerka a preco by sa mala voziť v aute keď sa im vzťah rozpadol. Tak som sa začala pýtať a nakoniec tá manželka bola v 9 mesiaci tehotenstva. Mala som chuť mu ogrcat auto. Stopla som to a sama som nemohla uveriť tej drzosti ze keď jeho žena porodila ešte mi napísal miery, meno dieťatka a ze teraz bude niekoľko dní žena v nemocnici ci sa neuvidíme ešte 🙈🙈🙈🙏🙏🙏 je mi zle z toho ze takýto chlapi chodia po svete. Ty podľa všetkého ako to v kľude píšeš vyznies veľmi rozumne a rozvážne. Prajem ti aby sa takéhoto chuja už v živote nestretla a za to co ti spravil a ako ta ťahal za nos nech si už len v živote šťastná ❤️
@petrisa213 Ďakujem
cistý odpad..aj ona aj on..ja by som asi viac patrala ak by sa mi toto opakovalo, a duplom chlamydie..to je pekne svinstvo..partner ta vie nakazit len ked je v aktivnej faze...takze ziadne..to mohlo byt este s bývalkou....
rozumiem ze ti musi byt na vracanie z neho, ale radsej stratit 13rokov s chujom ako cely zivot...a karma je zdarma
vela sil..
Toto je bežná prax,nič prekvapivé,k chlapom sa nevyjadrujem lebo čo chlap to kkt,mňa skôr udivuje to,že tej druhej nikdy nič nevadí a nemyslím morálku,ale keby na mňa prenášal takto kadejaké lakocinky,tak by skončil,aj keby som bola ja ta kľúčová žena=tá druhá. Proste čo sú to za ženy,že budú súložiť s ch*jmi a za cenu chorôb? Nerozumiem tej ich motivácii
No fuj ja grcám🤮🤮🤮🤮ani sa mi nechce veriť že to je skutočné... strašne mi ťa je lúto😢😢posielam aspon virtuálne objatie keď nemôžem normálne.. ❣ale už je to za tebou a je to minulosť.. Drž sa už bude len dobre
Fuj to je hovädo 🤮... Vlastne aj ona, vraj kamarátka 🤮.... Niektorých chlapov nepochopím, veď on ťa mohol pokojne ohroziť na živote, kto vie čo mohol tak domov dovliecť... Ale to sú niektorí chlapi, už dávnejšie sa ma jeden snažil presvedčiť, že určite ma priateľ podvádza alebo čoskoro bude, lebo je to chlapský pud a oni chuďatká s tým nemôžu nič robiť, lebo tak sa rodia
mykoza nie je prioritne pohlavne prenosne ochorenie, ale samozrejme prenasa sa stykom - to znamena, ze ta nemusel nakazit muz (alebo jeho milenka), prvotnym nositelom si mohla byt aj ty - to je odpoved na tvoju otazku, ci sa ti to moze objavit aj pri inom partnerovi.
Staci, ze sa ti znizi imunita a mas kvasinky ani nevies ako - a cokolada, biele pecivo, sladene napoje, dokonca aj niektore druhy ovocia ti jej rozvoj len podporia - ako aj zmena PH v posve, vela tehotnych ma napr. problem s mykozou, a nemusia ani sexualne zit
na to druhe, co robil cely cas tvoj manzel, poviem len tolko, ze na toto musi mat clovek charakter a velmi ohybnu chrbtovu kost - verim ze si najdes niekoho, co si nebude potrebovat dvihat svoje ego pri bokovkach a bude stastny, ze svoj cas venuje len tebe 🙂
No a tu je hneď jeden z dôvodov prečo nenávidím ľudí... Ako toto je fakt hnus a je mi ľúto čo si si prežila. Ako takto ti klamať a vedieť že on je následok tvojho zdravotného stavu ako.. Je to dobrý sviniar. Ja by som sa mu nedokázala pozrieť už ani do očí, ale si silná a aspoň že si neostala sama a smutná prežila si si dosť a ak je teraz lepšie tak to je hlavné, dobre že si sa neuzavrela do seba a dala si niekomu druhému, lepšiemu šancu. Držím ti palce.
Aspon vies pravdu. Vstrebat a ist dalej. Co aj robis 😊
Ja ti rozumiem, ze aj ked je to prec, tak ta to strasne urazilo a ponizilo. Neviem ti poradit, mozno skus konzultacie u psychologa. Pravdepodobne pomoze aj cas, toto je zrejme cerstve. Ked tak spatne rozmyslam, ked som bola mladsia, tak vlastne v kazdom zamestnani, kde som pracovala, boli muzi, ktori fungovali takto a bola to u nich norma. Dokonca v jednej mal majitel manzelku a deti mimo SK, tu mal dalsiu + 2 deti a nakoniec si urobil treti subezny vztah v Prahe. Dalsi mal sice len oficialnu manzelku a 2 deti, ale cela firma sme vedeli, ze ma nemanzelske dieta, na ktore plati, akurat manzelka o tom nevedela. Okrem toho na kazdej sluzobke osulozil snad vsetko, co neutieklo. Viem o tom, pretoze sme boli mala firma a obcas sme aj my ostatni museli zehlit tieto prusery. Uplne rovnako sa spravali ich obchodni partneri. Zaujimave je, ze to bola akoby "norma", vobec sme sa nad tym nepozastavovali, lebo sme v tom zili. Teraz pracujemv korporate, kde som sa s nicim takym nastastie nestretla a ani v mojom sukromnom zivote nemam takych kamaratov. Inak mam kamosku, ktora zila niekolko rokov s chlapom, ktory mal dieta s inou zenou a kedze on bol zamozny, v jeho dome zila matka dietata so synom a chlap niekolko rokov prichadzal a odchadzal k tej mojej kamoske a dovodom neustalych odchodov bol akoze syn. Kamosku to po niekolkych rokoch prestalo bavit, rozisla sa s nim a on sa o mesiac ozenil s matkou svojho dietata. Tiez bola urazena a ja tomu uplne rozumiem. Drzim palce, aby si sa z toho rychlo dostala.
☹