Ahojte dievčatá
Mám taký "problém"otázku... Môj partner (sme spolu už 5 rokov ) ma po každej väčšej hádke úplne ignoruje neozve sa aj pár dní keď mu vypisujem(lebo toto ja dokážem fakt neviem si pomôcť 😒👎)tak nič absolútne mi ani len neodpíše hra urazeneho a dnes je to už druhý deň čo je zas "urazený" ja mu píšem dookola v každej sms že ak to chce ukončiť nech to urobí aspoň ako chlap nech mi normálne aspoň napíše že je koniec a hotovo nebudem to ďalej riešiť... Že keď sa chce rozísť nech mi napíše... A nič..nič nič nič toto ma neskutočne ubíja...
Inak aby ste boli v obraze ...ja mám 33 rokov on 42 neobývané spolu ale väčšinu času sme buď u mňa alebo u neho (to je na dlhšie)máme pekný vzťah pomáhame si ľúbime sa rozumieme si po každej stránke len ako píšem pri tých hádkach je to takto...... Neviem čo mám už robiť ako sa zachovať ďalej... Či sa mám ešte ozývať alebo nie alebo .....? poraďte prosím lebo ja som citlivá povaha a takéto veci a hlavne ignorácia ma strašne vyčerpávajú a je mi z toho smutno ďakujem za každý názor.
mozno by pomohlo ake pozicaj taky vrat - nabuduce sa proste ty neozvi, ze ako sa mu to bude pozavat, takto vzdy vie, ze spravis prvy krok a on ta vytresta 🥴 takto sa sprava 42-rocny chlap? a tiez nechapem na co je dobre mu vypisovat, ci to chce skoncit - akoze dokopat ho k reakcii? skor by som riesila ako nedospelo sa sprava
" Že keď sa chce rozísť nech mi napíše.."
Nie je to pre teba ponizujuce?
On sa k tebe sprava ako k velkej nule, ty mas dost velky dovod ho nechat a ty mu kladies taketo svoje myslienky?
Co budes robit, ked budes jeho zena, budete mat male deticky a toto bude vystrajat?
Prosim ta, zbav sa ho, to je nezrely jedinec pre zivot, vztah, manzelstvo, rodinu...
Nastav mu zrkadlo a možno prídeš na to ze až zák strašne sa nemiluje té aspoň nie on teba
Po kazdej hádke... No, nič moc toto.. To ma byt krasny vztah kde sa dvaja lubia? O com sa furt hľadáte ked ani nezijete spolu?
on sa k nej sprava ako k nule? pohadaju sa on sa potrebuje ukludni a ona ho bombarduje trapnymi spravami o rozchode ... oaja sa spravaju ako decka narozdiel od nej vsak on aspon neprovokuje a caka az sa milostiva ukludni .. jej spravanie je histericke ... ked sa nevedia ani pohadat tak nech sa nehadaju ..
Ale co si? Vzdy ked sa odmlci, odmlc sa aj ty a nevypisuj. Preco to robis? Zakaz sama sebe sa mu ozyvat, nech si vyskusa ake to je.
Jasné ja chápem všetky vás ako to myslíte ale jednoducho mimo väčších hádok alebo bežné každý deň je super snaží sa pomáha mi zaujíma sa fakt po každej stránke super vzdy sa spolu smejeme navarí mi pomáha so všetkým trávime spolu veľa času keď je nejaký problém vieme sa baviť o všetkom a riešiť to normálne ale keď je hádka väčšia ako teraz naposledy tak takto reaguje či ste sa s tým už stretli s takou ignoráciou u chlapa ,..?
Toto je vista manipulation zo strany tvojho partnera.
Neviem, ako mu to mozes tolerovat 5 rokov.
Bola sa to pasivna agresia
Ja by som mu nevolala a keby sa do dvoch tyzdnov neozval, vztah by som brala ako ukonceny.
Ale ja by som s manipulatorom vo vztahu nebola.
@syslik81 ja sa isto tu nechcem hádať s nikým fakt som chcela len názor od cudzej osoby (bez nervov bez emócií) chcela som vidieť ako to vnímajú iné ženy... Ďakujem aj za tvoj názor 🙏a máš pravdu správam sa týmto vypisovanim ako decko alebo ako histerka to je pravda neviem si proste povedať že mu nenapíšem... Ale napríklad mi nikdy nenapadlo ísť za ním alebo mu volať alebo niečo iné... Skrátka ťa ignorácia mi nepríde normálna ja mám rada riešiť problémy zoči voči a nie sa zobrať.. odísť a ignorovať
Presne. Nechaj ho tak. Nevnucuj sa, ma to opačný efekt ako vidíš.. Nefunguje to. Tak chod na to opačne. Neozvi sa ani ty. Co s takym fučom dospelym chlapom....
@viestta áno máš pravdu... Mňa len mrzí na tom celom to že nevie také veci riešiť normálne sadnúť si vyjasniť si to ale vždy utečie preč a ignoruje
Pardón, ale vy vôbec nemáte pekný vzťah.
Utekaj čím skôr od toho debila, nemáš už 20 rokov a predpokladám, že asi aj rodinu budeš niekedy chcieť...s týmto v žiadnom prípade.
Ani ty nevieš veci riešiť normálne, správaš sa ako zúfalá stíhačka, nulová sebaúcta
@nyusika áno v tomto viem že som taká ale myslíš že je normálne sa takto odmlcat a ignorovať pár dní?
@autorka
Tymto spravanim ta praitel manipuluje. Raz je ako medik, pomaha ti, je mily, pride narocna situacia, hadka, zacne manipulovat a vyuzivat pasivnu agresiu, presne ako pise
@oslo1
Teraz este len spolu chodite, ale co bude, ked budete manzelia, mat deti, problemy, denne riesit narocne situacie, napatia a on sa proste na teba "vysere" a pojde si na par dni dajme tomu za mamkou.
Ty ako zena by si si mala seba vazit a mat naroky na buduceho muza a neakceptovat take spravanie.
POvedat mu, ze este raz sa takto zachova (povedat mu ako), tak koncis s nim vo vztahu a ked to spravi, dodrzat svoje.
Mas pocit, ze ked ti tu pisu zeny, ze "len tak"?
Presne tak isto normálne, ako vypisovať mu ako nejaká chudera.
Veď vieš že je preňho typické že tak reaguje už 5 rokov, prečo hysterčíš.
Druhá vec je či teda taký vzťah chceš - potom je skor na tebe to ukončiť.
Ak nie si spokojna rozid sa s nim. Jemu ocividne vyhovuje, ze si od teba "oddychne" a ty aj tak zase prilezies... Tak na co by sa rozchadzal. Krasny lubezny 5 rocny vztah 🤔
@nyusika čo by si robila na mojom mieste?nemyslím to v zlom ... Normálne. Rozchod nechcem pretože toto čo píšem je 1%z celého nášho vzťahu ... Hádame sa strašne málo také bežné hádky,taký čas to riešime normálne rozprávame sa ako tak...niekedy skoro vôbec ale na druhý deň je to ok...len keď ide raz za pár mesiacov o väčšiu hádku tak je to takto ... vždy ale ako vravím to je fakt to jedno percento celého vzťahu...možno ani nie
Ja nie som na tvojom mieste.
A nerozumuem, akú radu chceš, keď nič riešiť nechceš
@kitycat ja celkovo so vzťahom a so všetkým čo je medzi nami spokojná som... Je mi nie len partnerom ale sme aj akoby najlepší kamaráti...proste je to super ale je to tvrdá hlava a vždy keď je väčšia hádka ako píšem raz za pár mesiacov reaguje takto..... Ja len že či sa s tým a s takou ignoráciou niekto stretol...?...
Moja sestra to má takto so svojím mužom.. aspoň teda kedysi, ako sa to u nich zmenilo teraz neviem.. sú spolu už aj 25rokov, švagra poznám od svojich 9tich rokov.. často ma niekam bravali na výlety.. keď sa však pohádali, vždy to stálo za to totálne silno sa pohadali a potom sa vedeli ignorovať niekoľko dní a občas si len niečo odkázali po mne 😅 keď už som bola dospela, z určitych dôvodov som u nich chvíľu bývala, potom oni u mna, to už mali aj deti.. vtedy som videla aj naživo ako to u nich funguje keď sa pohádajú aj dva týždne sa obchádzali akoby pre seba vobec neexistovali.. potom to prešlo a zase bolo dobre.. proste to sú také povahy, ja zas takéto veci vôbec nedokážem len raz som sa so svojím mužom nevedela dlho rozprávať..
Ale ak by mňa niekto ignoroval, nevnucovala by som sa mu, proste by som to nechala tak a keď sa bude chcieť ozvať, tak sa ozve..
Ale čo chceš robiť? Transplantovať mu novú hlavu? Je taký, pravdepodobne taký bude, buď to prijmeš alebo sa s ním zblázniš.
@nyusika mám namysli to že či sa mu nemám už ozvať vôbec kým sa "neuvedomí"sám alebo neviem ... Chcem normálne poradiť ja to tu fakt nechcem hrotit chcem sa len poradiť to je celé
Tak ked nechces rozchod, sprav toto:
- ked sa zduje, neozyvaj sa mu
- ked sa zduje a budete uz mat rodinu, dovol mu, aby isiel na par dni niekam, kde ho to prejde
- bud mila, trepezliva a nereptaj, ty ho nezmenis, musis ho brat takeho aky je
@jana_eyre_2 tak to závidím sestre 😂že je taká povaha ako on pretože ja som zas úplne iná ja to chcem napraviť chcem sa uzmierit aby bolo dobre ale on len ignoruje... Ja by som si najradšej sadla vyjasnila si to a normálne fungujeme ďalej....ale on nie zoberie sa a ide preč a odmlčí sa
Stretol. Tisice ludi. A vzdy je to problem. Nemas moc možnosti. Ty tahas za kratší koniec lebo vzdy sa doprosujes ty, on zatial chladne doma a ma ta na haku.. Bud sa prestan doprosovat a uvidis co to s nim urobi a podla toho sa zariadis... alebo jednu krasnu hadku a tichu "domacnost" mu napis fakt uznahnevane ze toto bud spravil posledný krat, zeta to nebavi takto.. Ale musíš to myslieť ale naozaj vážne...
A naco mu dookola pises ci to chce akoncit? Je snad debil ze keby chcel tak zo nespravi sam... raz ho tak nastves ze to fakt skonci... nechaj ho vychladnut a nevypisuj mu sprostosti..